Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Spirituele huisreiniging

Je kan bij Dolce Mano ook terecht voor een spirituele huisreiniging.

Waarom een spirituele huisreiniging?

Soms hebben mensen namelijk het gevoel dat er “iets” in huis is, men voelt zich bekeken en hebben het gevoel dat er iemand is. Ook kan het voorkomen dat men dingen ziet of hoort die er eigenlijk niet kunnen zijn. Dit leidt vaak tot angst, slaapproblemen en algehele onrust. Met name hoog sensitieve kinderen kunnen hier veel last van hebben.

Daarnaast neemt elk huis de energie op van de mensen die er in wonen. Deze energie heeft invloed op de mensen die in het huis verblijven. Er is dus een wisselwerking tussen de bewoners en het huis. Wanneer het met de bewoners goed gaat stroomt er positieve energie, maar dat geldt ook voor negatieve energie zoals bij spanning, verdriet of ziekte.

Ook bij een verhuizing is het fijn om van het nieuwe huis een eigen plek te maken en het huis vrij te maken van energie die hoort bij de vorige bewoners. De reiniging geeft innerlijke rust aan kinderen, hooggevoelige mensen en aan huisdieren en zorgt ervoor dat je je thuis voelt in je eigen nieuwe huis.

Mijn werkwijze:

Ik kom op afspraak langs voor de huisreiniging. Ik bespreek met de bewoners de problemen die worden ervaren in het huis. Daarna loop ik met één van de bewoners door het huis. Door mijn hoog gevoeligheid voel ik hoe de energie in huis is. Elke ruimte heeft zijn eigen energie. Hierna ga ik in de kamer(s) waar ik de verstoorde energie heb ervaren zitten en maak ik contact met de verstoorde energie/ entiteiten en reinig het energetisch, en vul het huis met positieve energie en licht.

Hierna maak ik een rondje door het hele huis met brandende witte salie. Witte salie wordt van oudsher gebruikt in Sjamanistische rituelen om personen en ruimte’s te zuiveren. Ik voel dat dit de energie direct ten goede veranderd.

Als afsluiting geef ik één of twee bewoners een healing, de bewoner ontvangt dit zittend op een stoel en dit is heel ontspannen en brengt veel rust in het hele lichaam. Dit is natuurlijk vrijblijvend. We bespreken na de huisreiniging mijn bevindingen en geef ik tips hoe je de rust in het huis kan behouden.

Ik heb al vele huizen spiritueel gereinigd en de feedback van de bewoners is altijd erg positief. Mensen voelen zich vaak weer prettiger in hun vel, ervaren een gevoel van thuiskomen, slapen beter, voelen zich uitgerust en rustiger. Ook kinderen en huisdieren ervaren dit, er ontstaat harmonie.

In sommige gevallen kom ik samen met een collega-medium langs voor de huisreiniging.

De huisreiniging duurt 1,5 tot 2 uur.

Ook reinig ik bedrijfsruimte’s als de energie op de werkvloer niet goed stroomt en breng de atmosfeer in het bedrijf weer in balans.

De kosten zijn € 250,00 en daarnaast bereken ik benzinekosten en eventuele parkeerkosten.

Binnen een straal van 100 kilometer vanuit Delft kan ik langskomen.

Voor meer informatie kunt u mij bellen op telefoonnummer 06-43412164


Recensies

Angela

'Sinds de huisreiniging van Odile en Renske voelt het lichter in huis en ik heb meer energie. Alsof er een verzwaring is weggehaald. Heel erg bedankt hiervoor'.

Aad

'Al een aantal maanden verblijf ik in het huis van mijn vader waar ik mij nooit prettig voelde. Na een paar weken begonnen de onprettige ervaringen en werd de sfeer erg negatief. Bij binnenkomst voelde de lucht heel zwaar aan en het werd met de dag erger. Ik heb lang getwijfeld waar het aan lag, maar dat ik er iets aan moest doen was zeker. Ik heb zodoende een afspraak gemaakt bij Renske voor een spirituele huisreiniging. Ik was van te voren heel nerveus en had het ergste verwacht maar het was precies het tegenovergestelde. Renske en Odile waren beide erg aardig en begripvol. Ze name uitgebreid de tijd om mij gerust te stellen en om een aantal dingen te bespreken. Daarna liepen we door het huis huis en hadden ze snel de kern van het probleem gevonden. Na de reiniging waardoor de negatieve energie uit het huis verdween, kreeg ik nog een healing. Ook kreeg ik veel goede tips om met mijn hooggevoeligheid om te gaan. Ik voelde mij daarna heel fijn en rustig. Het huis voelde daarna ook heel anders aan. In de dagen daarna werd de sfeer steeds beter en de zware negatieve energie is ook verdwenen. Ik zou het zeker aanraden aan iedereen die zich prettig in zijn haar of haar huis wilt voelen. Renske en Odile zijn beide erg fijn in de omgang'.

David

'Renske en Odile zijn bij ons thuis geweest voor een huisreiniging omdat mijn vrouw en ik radeloos waren. Er gebeurde hele vreemde dingen in huis, de televisie die zomaar aan ging, lampen die aan en uit gingen en onze dochter van 3 jaar die weigerde om in haar eigen kamer te slapen. De sfeer was voelbaar grimmig zonder dat er een aanwijsbare reden voor was. Via via kwamen we bij Renske terecht. En nadat Renske en Odile waren geweest ging onze dochter in haar eigen kamer slapen en ze sliep de hele nacht door. De sfeer is voelbaar veranderd, het voelt 'schoon', er is iets weg wat niet in ons huis hoorde, de rust is weder gekeerd en daar zijn we zo blij mee, dank jullie wel!'.

Steven Woerden

'In het eerste jaar in ons nieuwe huis merkten wij onrust bij onze jongste dochter. Er leek een bepaalde gevoeligheid bij haar aanwezig te zijn voor de sfeer in huis en vooral in haar slaapkamer. Omdat haar onrust eigenlijk steeds sterker tot uiting kwam en wij kennis hebben van de voorgeschiedenis van het huis zijn wij op zoek gegaan naar een spirituele vorm van huisreiniging. Het werd een ochtend met bijzondere en mooie inzichten. Na het bezoek van Renske en Odile kunnen we zeker stellen dat de rust in huis groter is, onze dochter zich een stuk vrijer in huis lijkt te voelen en ook nog eens een stuk rustiger gaat slapen. Al met al een zeer waardevolle ervaring!'.

Kirsten

'Ik heb op maandag 14 februari Renske en haar collega Odile ontvangen voor een spirituele huisreiniging. Een hele fijne en waardevolle ervaring. Dit had ik al veel eerder moeten doen! Renske en Odile zijn warm en toegankelijk, het voelde direct vertrouwd en veilig. Na de reiniging voelde mijn huis licht en was het onbestemde zware gevoel verdwenen. Ook de healing die ik van Odile ontving was erg prettig en ontspannend. Vandaag kwam mijn moeder binnen en ze voelde direct een andere energie. Ze kreeg tintelingen en een warm gevoel. Bijzonder en mooi allemaal. Nogmaals dank voor de mooie ochtend en alle inzichten die jullie me gegeven hebben'.

David en Anita

'Afgelopen week zijn Renske en Ted bij ons thuis geweest voor een huisreiniging. Een paar jaar geleden hadden we het er al samen over gehad om dat te laten doen i.v.m. onze dochter die soms onrustig was in haar kamer. Helaas kende we niemand en dan is de stap toch wel groot om 'zomaar' iemand te bellen.

December 2019 kwamen wij in contact met Renske voor een reading. Mijn man ging eerst en een maand later ikzelf. Wij waren zo enthousiast over wat Renske wist te vertellen en hoe helpend het was dat ook mijn moeder en vriendin bij haar langs zijn geweest. Inmiddels zijn we al een paar readingen verder, cursussen gevolgd en massage afspraken. Renske is een fijne vrouw, waar je je gehoord en gezien voelt. In een fijne omgeving waar je tot rust komt en energie kan opdoen. Inmiddels sliep onze oudste dochter op een andere kamer en sliep de jongste nu in haar oude kamer. Ook bij mijn jongste dochter hadden we momenten waarbij we dachten, wat zou hier zijn? Is er iets wat wij niet zien? Nu we Renske kennen en haar vertrouwen was de keus snel gemaakt. De huisreiniging doen ze voor een groot deel samen. Het begint met een gesprekje, waarna ze samen rondlopen. Vervolgens gaat Renske op haar manier aan het werk en krijg je van Ted een healing als je dat wilt (ik kan het aanraden). Daarna reinigen ze het huis met witte salie.

Nu een week later kan ik zeggen dat het rustiger is in huis. Mijn dochter slaapt beter en wordt vrolijk wakker wat voorheen uniek was. Renske en Ted geven vertrouwen, weten wat ze doen en vullen elkaar goed aan. Terugkijkend had ik ze eerder moeten laten komen'.

Cornelia Stroe

'Het is alweer een paar dagen geleden dat ons huis is gereinigd, en wat zijn wij blij! Voordat Renske en Ted kwamen ging alles al 8 jaar mis in huis, zoals elektrische storingen, lekkages, spullen die zomaar van planken afvielen, financiële tegenslagen, de wc die vanzelf doorspoelde enz. In huis hing een drukkende sfeer. De nachten waren een nachtmerrie, niemand sliep. Ik raakte overprikkeld en boos en de kinderen maakte veel ruzie. Ik herkende mijn eigen dochters niet meer, ze waren boos, gemeen, en heel vaak ziek. En wij als ouders dachten dat dit een fase was. Als gezin was er binnenshuis veel ruzie, en zodra wij buiten waren was er niks meer aan de hand. En toen hoorden wij over jullie. Vanaf de dag dat wij de afspraak hadden gemaakt voor de reiniging was het de heftigste tijd die ik heb mee gemaakt, de kinderen werden ziek, onhandelbaar, en mijn jongste dochter van 2 jaar staarde naar bepaalde plekken in huis en was daardoor in paniek en ontroostbaar. Toen de kinderen na de huisreiniging thuis kwamen, zag ik het verschil, in plaats van ruzie maken gingen ze lekker rustig spelen, knutselen en gaven ze elkaar knuffels. Ze sliepen sinds jaren weer de hele nacht door. Ted heeft mij en mijn man een healing gegeven. De healing heeft voor mij veel veranderd, ik heb rust in mijn hoofd en in mijn lichaam. Ik kan weer een lieve moeder zijn voor mijn kinderen, een lieve vrouw voor mijn man, en lief zijn voor mezelf. Daarnaast heb ik weer geduld, voel ik mij niet meer depressief, ik kan helder denken, en ik heb zoveel energie dat ik de dag met 3 kinderen weer aan kan. Ik kan weer lachen, echt lachen en geniet van de kleine dingen, dit heb ik al 6 jaar niet gehad, dus onwijs bedankt hiervoor! Wij zijn nu gelukkig en genieten van elkaar in ons liefdevolle nestje. Ik ben blij dat wij via via met jullie in contact zijn gekomen. Voor iedereen die twijfelt, gewoon proberen, het is het 200% waard'.

Lianne

“De huisreiniging van Renske ervaar ik als heel prettig, deze raad ik daarom ook zeker aan! Na de reiniging voelt het in huis weer heerlijk rustig en ontspannen”.

Jan

“Een kleine tien jaar geleden werd ik in ons appartement geconfronteerd met het feit dat de lamp die boven de eettafel hangt plotseling doofde. Pas toen ik de lamp geheel gedemonteerd had en weer opnieuw in elkaar gezet ging de lamp weer branden. Dat gebeurde met een zekere regelmaat. Kort daarna werd ik ’s nachts wakker en zag door het bovenlicht in de slaapkamer dat het licht op de gang aan was en plots weer uit ging. Aanvankelijk dacht ik aan ongewenst bezoek, maar al snel bleek dat dit niet het geval was. Daarna werd ik geconfronteerd met lampen die kort aanflitsten ook overdag. Ik werd bang in mijn eigen huis en eigenlijk wilde ik wel verhuizen. Ik ben als gevolg hiervan onder doktersbehandeling geweest.

Een kennis bracht me in contact met een vrouw die mijn woning op afstand heeft geschoond. Daarna was het een tijdje rustig. Vorig jaar gingen beide rookmelders ’s nachts af. Ik dacht met het vervangen van een batterij die dingen weer stil te krijgen. Niet dus. Ik heb ze zoals mijn lamp boven de tafel geheel gedemonteerd en weer in elkaar gezet. Toen was het probleem opgelost dacht ik. Boven mijn bureau had ik ook een rookmelder en die ging toen ik daar in de buurt kwam ook ineens enorm tekeer. Deze heb ik direct met het huisvuil meegegeven. Toen ik vreemd kleurlicht op het plafond van mijn balkon zag en ik in de verste verte niet kon vaststellen waar dit vandaan kwam heb ik hulp gezocht bij Renske. Wij hebben telefonisch contact gehad over de bijzondere en voor mij bang makende gebeurtenissen in huis. Ze heeft op afstand mijn huis (en de ruime omgeving ervan) gereinigd. Op dit moment is alles rustig in huis en voel ik me weer wat meer op mijn gemak. Mocht er in de toekomst weer zulk soort dingen gebeuren ga ik direct Renske inschakelen”.

Yvonne

“Na een periode van intense gebeurtenissen, verdriet, loslaten en opnieuw iets opbouwen, bemerkte ik dat ik mijn plek maar niet kon vinden in nota bene ons eigen huis, terwijl ik daar zo’n behoefte aan had.  Zodra ik ging zitten voor een korte meditatie of een boek wilde lezen op de bank, me moest concentreren op administratie of correspondentie, overspoelde me een soort gejaagdheid, een enorme drang om te vluchten uit het huis. Weg van die plek. Het hield me zelfs bezig in mijn dromen. Figuurlijk stond ik met een been voortdurend buiten het huis. Geen prettig gevoel.

Ik vroeg aan Renske of ze door ons huis wilde gaan om het spiritueel te reinigen. Met belangstelling volgde ik dit proces. Renske kon met haar accurate invoelende vermogen onmiddellijk de koe bij de horens vatten. Na afloop was ik er heel dankbaar voor. Het huis stond bol van gestapelde verdrietige ervaringen. Er werd door Renske ruimte en Lichtheid in gebracht. En daarmee kwam er een serene rust terug. Mijn kinderen reageerden er zelfs op. Na afloop ervoeren beiden een vermoeidheid waar ze een paar dagen maar gewoon aan hebben toegegeven. Tot mijn verbazing had zelfs de hond een reactie op de reiniging. Terwijl Renske in een ander deel van het huis bezig was, werd de aandacht van de hond getrokken naar een plek in de kamer waar het dier een tijdlang stil en intens naar keek, alle zintuigen strak gespannen. Het leek wel alsof de hond de ongewenste energie had zien vertrekken. Ik kan me nu beter concentreren en mijn beide benen staan weer stevig in ons eigen huis!  Fijn om op deze manier geholpen te kunnen worden. Soms kun je het niet alleen. Het voelt sindsdien stukken beter!”

Ineke Hulsbos

'Wat een ontzettende fijne ontmoeting met Renske en Ted.Na een hectische en heftige periode waarin wij in ons nieuwe huis geen rust konden vinden, ben ik bij Dolce Mano terecht gekomen. Mijn eerste ervaring met een medium en ik kan het iedereen aanraden. Achteraf had ik deze stap veel eerder moeten zetten. Renske heeft ons huis energetisch gereinigd en mij gewezen op mijn eigen energie, die erg onrustig was. Ik heb een healing gekregen en allerlei tips en tricks om van deze onrust af te komen. Ontzettend bijzonder, met name de energetische reiniging en de healing. Direct daarna was er een enorm verschil merkbaar. De energie in ons huis is nu fijn en rustig en ook ik ben veel rustiger dan voor het bezoek van Renske en Ted. Dank jullie wel. Jullie hebben echt een verschil gemaakt'.

Quentina Kali

'Afgelopen december zijn Renske en Ted bij mij langs geweest voor een spirituele huisreiniging. Renske voelde precies aan wat er in huis gebeurd was en de negatieve energie die er hing. Terwijl Renske zich terug trok in 1 van de kamers om het huis te reinigen, kreeg ik een healing van Ted. Hierna hebben ze samen het huis gerookt met salie. Het was bijzonder om te voelen hoe de energie in huis veranderde, de ruis die er hing ging liggen. Ook mijn dochter merkte deze verandering op. We wonen fijner in huis dan we in de afgelopen 7 jaar gedaan hebben. Nog steeds erg dankbaar daarvoor'.