Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Spirituele huisreiniging

Je kan bij Dolce Mano ook terecht voor een spirituele huisreiniging.

Waarom een spirituele huisreiniging?

Soms hebben mensen namelijk het gevoel dat er “iets” in huis is, men voelt zich bekeken en hebben het gevoel dat er iemand is. Ook kan het voorkomen dat men dingen ziet of hoort die er eigenlijk niet kunnen zijn. Dit leidt vaak tot angst, slaapproblemen en algehele onrust. Met name hoog sensitieve kinderen kunnen hier veel last van hebben.

Daarnaast neemt elk huis de energie op van de mensen die er in wonen. Deze energie heeft invloed op de mensen die in het huis verblijven. Er is dus een wisselwerking tussen de bewoners en het huis. Wanneer het met de bewoners goed gaat stroomt er positieve energie, maar dat geldt ook voor negatieve energie zoals bij spanning, verdriet of ziekte.

Ook bij een verhuizing is het fijn om van het nieuwe huis een eigen plek te maken en het huis vrij te maken van energie die hoort bij de vorige bewoners. Dit zijn een aantal redenen om je huis spiritueel te laten reinigen.

Wanneer ik bij mensen thuis kom om het huis spiritueel te reinigen loop ik eerst het hele huis door. Door mijn hoog gevoeligheid voel ik hoe de energie in huis is. Elke ruimte heeft zijn eigen energie. Daarna neem ik plaats in de huiskamer en vanuit een meditatieve staat reinig ik het hele huis van negatieve energie. En vul het huis met positieve energie en licht. Daarna maak ik nog een rondje door het hele huis met brandende salie. Ik voel dat de energie direct ten goede veranderd.

Ik heb al vele huizen spiritueel gereinigd en de feedback van de bewoners is altijd erg positief.

Voor meer informatie kunt u mij bellen op telefoonnummer 06-43412164


Recensies

Lianne

“De huisreiniging van Renske ervaar ik als heel prettig, deze raad ik daarom ook zeker aan! Na de reiniging voelt het in huis weer heerlijk rustig en ontspannen”.

Jan

“Een kleine tien jaar geleden werd ik in ons appartement geconfronteerd met het feit dat de lamp die boven de eettafel hangt plotseling doofde. Pas toen ik de lamp geheel gedemonteerd had en weer opnieuw in elkaar gezet ging de lamp weer branden. Dat gebeurde met een zekere regelmaat. Kort daarna werd ik ’s nachts wakker en zag door het bovenlicht in de slaapkamer dat het licht op de gang aan was en plots weer uit ging. Aanvankelijk dacht ik aan ongewenst bezoek, maar al snel bleek dat dit niet het geval was. Daarna werd ik geconfronteerd met lampen die kort aanflitsten ook overdag. Ik werd bang in mijn eigen huis en eigenlijk wilde ik wel verhuizen. Ik ben als gevolg hiervan onder doktersbehandeling geweest.

Een kennis bracht me in contact met een vrouw die mijn woning op afstand heeft geschoond. Daarna was het een tijdje rustig. Vorig jaar gingen beide rookmelders ’s nachts af. Ik dacht met het vervangen van een batterij die dingen weer stil te krijgen. Niet dus. Ik heb ze zoals mijn lamp boven de tafel geheel gedemonteerd en weer in elkaar gezet. Toen was het probleem opgelost dacht ik. Boven mijn bureau had ik ook een rookmelder en die ging toen ik daar in de buurt kwam ook ineens enorm tekeer. Deze heb ik direct met het huisvuil meegegeven. Toen ik vreemd kleurlicht op het plafond van mijn balkon zag en ik in de verste verte niet kon vaststellen waar dit vandaan kwam heb ik hulp gezocht bij Renske. Wij hebben telefonisch contact gehad over de bijzondere en voor mij bang makende gebeurtenissen in huis. Ze heeft op afstand mijn huis (en de ruime omgeving ervan) gereinigd. Op dit moment is alles rustig in huis en voel ik me weer wat meer op mijn gemak. Mocht er in de toekomst weer zulk soort dingen gebeuren ga ik direct Renske inschakelen”.

Yvonne

“Na een periode van intense gebeurtenissen, verdriet, loslaten en opnieuw iets opbouwen, bemerkte ik dat ik mijn plek maar niet kon vinden in nota bene ons eigen huis, terwijl ik daar zo’n behoefte aan had.  Zodra ik ging zitten voor een korte meditatie of een boek wilde lezen op de bank, me moest concentreren op administratie of correspondentie, overspoelde me een soort gejaagdheid, een enorme drang om te vluchten uit het huis. Weg van die plek. Het hield me zelfs bezig in mijn dromen. Figuurlijk stond ik met een been voortdurend buiten het huis. Geen prettig gevoel.

Ik vroeg aan Renske of ze door ons huis wilde gaan om het spiritueel te reinigen. Met belangstelling volgde ik dit proces. Renske kon met haar accurate invoelende vermogen onmiddellijk de koe bij de horens vatten. Na afloop was ik er heel dankbaar voor. Het huis stond bol van gestapelde verdrietige ervaringen. Er werd door Renske ruimte en Lichtheid in gebracht. En daarmee kwam er een serene rust terug. Mijn kinderen reageerden er zelfs op. Na afloop ervoeren beiden een vermoeidheid waar ze een paar dagen maar gewoon aan hebben toegegeven. Tot mijn verbazing had zelfs de hond een reactie op de reiniging. Terwijl Renske in een ander deel van het huis bezig was, werd de aandacht van de hond getrokken naar een plek in de kamer waar het dier een tijdlang stil en intens naar keek, alle zintuigen strak gespannen. Het leek wel alsof de hond de ongewenste energie had zien vertrekken. Ik kan me nu beter concentreren en mijn beide benen staan weer stevig in ons eigen huis!  Fijn om op deze manier geholpen te kunnen worden. Soms kun je het niet alleen. Het voelt sindsdien stukken beter!”

Ineke Hulsbos

'Wat een ontzettende fijne ontmoeting met Renske en Ted.Na een hectische en heftige periode waarin wij in ons nieuwe huis geen rust konden vinden, ben ik bij Dolce Mano terecht gekomen. Mijn eerste ervaring met een medium en ik kan het iedereen aanraden. Achteraf had ik deze stap veel eerder moeten zetten. Renske heeft ons huis energetisch gereinigd en mij gewezen op mijn eigen energie, die erg onrustig was. Ik heb een healing gekregen en allerlei tips en tricks om van deze onrust af te komen. Ontzettend bijzonder, met name de energetische reiniging en de healing. Direct daarna was er een enorm verschil merkbaar. De energie in ons huis is nu fijn en rustig en ook ik ben veel rustiger dan voor het bezoek van Renske en Ted. Dank jullie wel. Jullie hebben echt een verschil gemaakt'.

Quentina Kali

'Afgelopen december zijn Renske en haar man Ted bij mij langs geweest voor een spirituele huisreiniging. Renske voelde precies aan wat er in huis gebeurd was en de negatieve energie die er hing. Terwijl Renske zich terug trok in 1 van de kamers om het huis te reinigen, kreeg ik een healing van Ted. Hierna hebben ze samen het huis gerookt met salie. Het was bijzonder om te voelen hoe de energie in huis veranderde, de ruis die er hing ging liggen. Ook mijn dochter merkte deze verandering op. We wonen fijner in huis dan we in de afgelopen 7 jaar gedaan hebben. Nog steeds erg dankbaar daarvoor'.

Referenties

Referenties Dolce Mano