Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Medium

Wat is een medium?

Wat is een medium? Een medium is paranormaal begaafd. Begaafd betekent dat je een gave hebt, een bepaald talent waarmee je aan het werk kan.

Een medium kan als tussenpersoon werken met de spirituele wereld die je ook de geestelijke wereld kan noemen, de wereld van overledenen, het hiernamaals, of de kosmos. Er zijn mensen die als medium zijn geboren. Anderen (her)ontdekken hun gevoeligheid pas later en anderen kunnen dit door middel van training leren.

Kan iedereen als medium werken? In principe wel, maar net als iedereen kan schrijven of tekenen, zijn er maar een klein aantal die echt actief zijn als schrijver of als tekenaar. Zo kan je het ongeveer zien. Ook in de wereld van mediums zijn grote verschillen. Niet elk medium is hetzelfde en ook de aanleg en persoonlijke ontwikkeling en ervaring bepalen in welke mate een medium zich heeft ontwikkeld.

Als medium kan ik contact leggen met de spirituele wereld, boodschappen doorkrijgen en met deze wereld communiceren. Het communiceren gaat via gedachten, gevoel of andere paranormale gave zoals helderzien, helderhoren of heldervoelen. Ik kan je als medium helpen om inzicht te krijgen in de problemen die er spelen en met de verkregen boodschappen en inzichten je weer op weg helpen.

Reading

Voor een reading maak je een afspraak in mijn praktijk. Een reading is voor een ieder die vragen heeft, vragen over het leven, werk, en relaties enz.
Tijdens de reading lees ik jouw energie en benoem ik wat ik zie of ervaar. Ik kijk naar actuele problemen, talenten, werk, keuzes, potenties en het verleden.
Daarnaast kan ik contact maken met overleden dierbaren tijdens de reading, dit brengt troost, steun en vaak ook rust. Een reading is een bijzondere gebeurtenis die veel inzicht zal geven.

De kosten voor een reading van één uur zijn € 95,00

Huiskameravond

Lijkt het je leuk om thuis in je eigen vertrouwde omgeving een huiskameravond te organiseren met familie, vrienden of collega’s. Graag kom ik op uitnodiging bij jouw thuis en voor een groepje van maximaal vijf personen geef ik aan de hand van persoonlijke voorwerpen iedereen een korte reading en maak ik daarna ook voor alle aanwezigen contact met dierbare overledenen in een fijne en ontspannen sfeer. Het zijn altijd mooie en bijzondere avonden die inzicht en troost geven, maar er wordt ook gelachen!

De avond start om 19.00 uur en eindigt rond 21.00 uur.

De kosten voor een huiskameravond zijn € 195,00. De reiskosten en eventuele parkeerkosten worden apart berekend.

Voor meer informatie: renskedeklerk@ziggo.nl of 06-43412164