Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Recensies

Debby

'De workshop  " Ontmoeting met je gids " was voor mij een mooie en ontroerende ervaring. Renske creëerde een veilige en rustige cirkel waarin wij als deelnemers begeleidt werden naar deze ontmoeting toe. Dank voor deze inspirerende en krachtige avond!'.

Lisette

'Bedankt voor de fijne workshop ‘Ontmoeting met je gids’. Ik vond het best spannend, maar Renske zorgt voor een fijne en ontspannen sfeer van waaruit ze via meditatie je begeleidt naar de ontmoeting met je gids. Voor mij was het een verrassende en zeer mooie ervaring om te weten wie als gids zo dichtbij mij staat en mij kan helpen en ondersteunen'.

Hans

'Veel dank voor de mooie reading van gisteren. Veel wat aangeraakt is, was mij reeds bekend, echter door jouw kennis -en kunde maar vooral door je wijsheid heb je toch tal van “zaken” voor mij verduidelijkt en aangescherpt! ( Dat zetje had ik nog even nodig! )Je hebt me hierdoor verder op weg geholpen in mijn ( reeds lang geleden ) ingezette pad op weg naar mijn Innerlijke (licht) Bron dan wel mijn authentieke Zelf. Het is mooi en hartverwarmend dat de Kosmische Voorzienigheid mensen zoals jij , op mijn pad doen tegenkomen'.

Denise

'Dank je wel voor de reading lieve Renske. Je bent voor mij een heel bijzonder en vooral mooi mens en vrouw. Dank je voor de APK zoals ik het voor mezelf noem. Het klopt gewoon helemaal'.

Lars

'Ik kom al jaren 1x per maand bij Renske voor mediatie en heb verschillende mediumcursussen gevolgd. De verschillende trainingen, workshops en meditatielessen van haar ondersteunen jou in je spirituele bewustzijn en om mentaal onderhoud aan jezelf te plegen. Ze is een echte professional, een fijne persoonlijkheid, eerlijk, vertrouwd en is zeker niet zweverig. Als je een keer bent geweest dan weet je wat ik bedoel!'.

Jennifer

'Ik heb bij Renske de Kristallen behandeling gehad. Jeetje wat was dit een mooie intense ervaring!! Door de kracht van de kristallen voelde ik mijzelf steeds een beetje meer sterker worden en daar waar nodig mijn emoties onder controle  gekregen. Het voelde als een warme deken van liefde, licht en kracht, nogmaals heel erg bedankt lieve Renske xxx

Els

'Ik heb bij Renske een huiskamersessie aangevraagd voor vier studievrienden (en mijzelf)- wij zijn allen eind vijftig. Ik had Renske nog nooit live gezien, alleen gehoord van een vriendin dat ze heel goed is. Dat bleek waarheid, ze heeft aan ons alle vijf apart aandacht besteed en alle readings waren zeer trefzeker. Alsof ik haar van tevoren had gebeld om over mijn vrienden en mijzelf te vertellen. Het beginnen met een meditatie is zeer ontspannen en haar woordkeuze is helder en liefdevol. Het was enorm mooi en inspirerend om bij anderen te horen wat talenten zijn en wat er op dit moment belangrijk voor ze is. Dit allemaal op een integere en veilige wijze. Het was ontroerend, helend en gaf stof tot napraten en nadenken. Kort samengevat : waren alle vijf enorm blij en enthousiast met en over de readings. Dank je wel Renske!'.

Jaimy Post

Afgelopen jaar bij Renske langs geweest voor een healing/reading, daardoor de beginners cursus voor mediumschap gedaan,  ondertussen meditaties gedaan en wastekeningen gemaakt en het is gewoon allemaal zó leuk en bijzonder! De avondjes dat ik naar Renske mag en op deze locatie mag zijn (waar je altijd tot rust komt en de warmte over je heen valt) is altijd weer een feestje voor mij en kijk ik zeer naar uit! Ik kijk alweer uit naar de volgende vervolg cursus en raad iedereen Dolce Mano aan. Renske je bent een topper en ik ben dankbaar voor alles wat je me geleerd en verteld hebt, bedankt!

Linda

'Als je nog twijfelt of je een activiteit, een cursus of iets anders wilt doen bij Renske dan kan ik alleen maar zeggen: Doe het! Je krijgt er geen spijt van. Renske geeft op een hele fijne manier de cursus, ze geeft je vertrouwen dat je het kunt en de meditaties zijn heerlijk. De ruimte is zelf is relaxed en voelt vertrouwd. De combinatie helpt mij om meer verbinding in mezelf te voelen. Een aanrader!'.

Hanneke Vonk

'Ik heb mijn eerste cursus mediumschap afgesloten, zo leuk. Wat is het een fijne cursus geweest, een hele fijne groep en Renske is superlief. Ik heb veel geleerd. Ik kijk er weer naar uit om de volgende cursus te gaan doen. Ik had ook een mooie reading gekregen bij het maken van een wastekening. Het geeft mij weer een stukje zelfvertrouwen'.

Jantien Kingma

' Ik heb zoveel geleerd tijdens de cursus Mediumschap voor beginners, het heeft mijn gaven echt naar een hoger level getild. Renske is een hele fijne docent. Ze heeft veel kennis, is toegankelijk en heeft humor. Elke les zag er anders uit en was een feestje'.

Liset

'Cursus Mediumschap: Bedankt voor alle wijze lessen die je mij geleerd hebt. Je hebt het licht in mij aangestoken en daarmee mijn leven lichter gemaakt. Ik ben dichter bij mezelf gekomen en voel beter wat ik zelf nodig heb. Bedankt voor deze fijne groep mensen bij wie ik helemaal mezelf mag zijn'.

Sophie

'Ik kom al jaren heel graag bij Renske. Ik kom naar de meditatieavonden, ik heb mediumcursussen gevolgd en zo nu en dan maak ik een afspraak voor een behandeling. Dolce Mano is de plek om jezelf weer op te laden. Ik kan mezelf heel druk maken in mijn dagelijks leven. Ik heb er veel baat bij om alles even los te kunnen laten. Ook kom ik tot inzichten en ik leer vaak wat nieuws over mezelf'.

Joyce

' Lieve Renske, ik wil je bedanken voor je bijdrage in mijn leven het afgelopen jaar. Wat is er veel gebeurd. Je sprankel en support is heel waardevol voor mij'.

Saskia Hegt

'Inmiddels kom ik alweer een aantal jaar bij Renske. Wat begon met een reading is verder gegaan met 1x per maand de meditatiegroep, wat altijd weer een hele fijne avond is en ik weer 'opgeladen' van thuis kom. En als cadeautje voor mijzelf zo nu en dan een heerlijke massage. Renske creëert een fijne sfeer van warmte, vertrouwen en respect. Ook hebben wij ons huis spiritueel laten reinigen door Renske, wat een hoop rust heeft gebracht'.

Mireille Kap

'Tijdens de cursus mediumschap heb ik veel beter leren voelen i.p.v. denken. Dit is wel een uitdaging, aangezien we leven in het denken. Dankzij het voelen heb ik mooie en bijzondere momenten mogen ervaren en kunnen delen. Renske heeft haar passie voor haar vak en hiermee mij gesteund en fijn begeleid. Kijk uit naar het vervolg!'.

Aarti Sewnarain

'Ik ben in 2021 begonnen met de cursus mediumschap voor beginners. Elke les is een cadeautje voor mezelf. Tijdens de lessen kom ik helemaal tot mezelf en in balans. De ontwikkeling van mijn intuïtieve vaardigheden gaan met regelmatig oefenen snel dankzij de lessen. Daarnaast is het erg fijn om een groep gelijkgestemden te ontmoeten in de cursus. Renske is gewoon top, ze geeft een gevoel van veiligheid in de cursus en helpt je echt met tips om je verder te ontwikkelen. Ik zou de cursus een ieder aanbevelen, het geeft rust, balans en zelfinzicht'.

Linda Heijmenberg Simmers

'Drie cursussen geleden ben ik begonnen met de cursus Mediumschap voor beginners bij Dolce Mano, geleidt door Renske. De sfeer is erg prettig en ik heb er veel geleerd met gelijkgestemden. Ik vind het echt een verrijking van mijn leven'.

Julia de Brabander

'Vorig jaar wilde ik iets met mijn interesse in spiritualiteit doen. Op internet kwam Dolce Mano al snel naar boven. Ik vond het best spannend om te beginnen met mediumschap, maar door de superfijne begeleiding van Renske en haar collega voelde ik me al snel op mijn gemak en kon ik flink ontwikkelen. De maandag is voor mij geen rot begin van de week, maar juist één van de dagen waar ik naar uit kijk. De beginnerscursus vond ik zo leuk dat ik direct de vervolgcursus ben gaan doen'.

Desiree Hofland

'Cursus Mediumschap voor beginners: Ik ben zonder verwachtingen de cursus ingegaan. Het verbaasde mij keer op keer wat ik tijdens de lessen ervaarde en deed. En was ik onzeker over mijn kunnen dan hielp Renske. Ik sta nu bewuster stil bij bepaalde gevoelens en gedachtes. Ik ga zeker de vervolgcursus doen, want er zijn hierin nog zoveel mooie dingen om te leren'.

Anneke de Bruijn

'Bedankt voor de fijne cursus die ik bij je heb gevolgd afgelopen jaar. Het heeft mij in verschillende opzichten heel veel inspiratie, mooie inzichten en hoop gegeven! Ik wil je hiervoor nogmaals heel erg bedanken. Fijn dat je zulke bijzondere cursussen aanbiedt en ik kijk heel erg uit naar de volgende cursus om weer veel van je te mogen leren!'.

Roosje Reumkens

'Een reading/healing bij Renske geeft je ruimte en helderheid. Ruimte om stil te staan bij de plek waar je op dit moment staat in je leven en naar binnen te kijken. Zonder oordeel en liefdevol kijkt ze met je mee naar zaken waar je aandacht aan wilt geven. Alsof je samen de ramen van je ziel lapt, waarna je vervolgens met meer helderheid weer naar buiten kunt kijken. Het heeft mij in ieder geval veel licht en bevestiging gegeven, over het praktische dagelijkse leven en de keuzes die ik daarin maak, maar ook op een spiritueler niveau wat mijn taak hier op aarde is en de keuzes die ik op dat gebied wil/kan maken. Het is aan onszelf wat we met onze tijd doen en hoe we het leven inrichten'.

Saskia Janssen

'Bedankt voor het vertrouwen....wat ben jij een bijzondere vrouw! Ik ga heel graag in september bij jou met de cursus Mediumschap beginnen. Wat vond ik het fijn om met jou te praten. Wat jij over de overleden vader van mijn schoondochter vertelde was ECHT precies zoals hij was, ik hoorde het hem gewoon zeggen. Nogmaals dank'.

Mandy Schenkeveld

'Kijk iedere maand uit naar mijn meditatie oplaadmomentje bij Renske. Raad het iedereen met liefde aan om haar ook eens een bezoekje te brengen!'

Rosalie Makkes

'Waanzinnige plek voor meditatie, healings en readings. Renske is zeer kundig en weet altijd te zorgen voor inzichten, warmte en liefde. Renske is ook thuis geweest voor een huisreiniging. Daarna was de energie licht en warm en voelde ons huis eindelijk echt van ons'.

Xandra

'In september en oktober volgde ik de cursus Intuïtieve ontwikkeling bij Renske. Renske weet een veilige omgeving te creëren, waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Op een leuke, speelse, gezellige en ontspannen manier kom je dichterbij jezelf en maak je contact met je intuïtie'.

Anouk Poppink

'Afgelopen september heb ik bij Renske de cursus Intuïtieve ontwikkeling gevolgd. De cursusochtenden waren niet alleen heel gezellig en ontspannend maar ik vond het ook een hele leuke kennismaking met de verschillende aspecten die in de cursus aan bod kwamen. Al met al vond ik het een hele leuke, leerzame, inspirerende en waardevolle cursus waar ik veel aan heb gehad'.

Astrid

'Ik heb de cursus Intuïtieve ontwikkeling gedaan en het heeft mij meer inzichten gegeven dan ik had durven denken. De cursus is heel waardevol voor mij geweest. Ook de laagdrempeligheid van de cursus vond ik erg fijn. Je hoeft niets te 'kunnen'. Gewoon jezelf zijn en gewoon doen en voelen is voldoende. Ik ben blij dat ik deze cursus heb gevonden en heb gedaan. Dankjewel Renske!'.

Mariken

'Een tijdje geleden ben ik bij Renske gekomen en sindsdien heb ik een aantal sessies bij haar gehad (massages en een reading). Het geeft mij tot nu toe heel veel inzichten en ik merk dat ik steeds meer mezelf 'terugvind'. Ook is er een hele spirituele wereld voor me open gegaan, waar ik gelukkig van word. Renske is daarbij een heel natuurlijke, warme en rustige begeleider, wat heel prettig is! Dank je wel voor je gave en het delen van al je krachten en wijsheden Renske! Liefs Mariken'.

Maarten Stoffers

'Cursus Mediumschap: na twee individuele sessies om contact te maken met mijn overleden vader was ik zo gefascineerd dat ik besloot om me in te schrijven voor de cursus mediumschap. Ik weet eerlijk gezegd niet precies wat ik vind van het idee van een geestelijke wereld, maar mede door de cursus raak ik er meer en meer van overtuigd dat er een geestelijke wereld is, dat mediums daar contact mee kunnen maken en dat dat voor veel mensen te leren is. Ook voor mij. Door diverse oefeningen heb ik ervaren dat er informatie door kan komen. Zeker bij medecursisten ( en bij Renske zelf) kwam er diverse keren informatie door die zo 'raak' en specifiek was, dat het geen toeval kan zijn. Gedurende de cursus kwam ook bij mij regelmatig informatie door die niet uit mijzelf leek te komen maar 'van buiten', of van boven, of juist diep-van-binnen; het blijft moeilijk om het precies te omschrijven. Ik vergelijk het weleens met dat je muziek in woorden wilt vangen: dat gaat eigenlijk niet. Inmiddels heb ik vier series van 8 avonden gevolgd. Daarin merkte ik dat iedere deelnemer haar/zijn eigen ontwikkelingsweg gaat en eigen manieren heeft om het (beginnend) mediumschap in te vullen. Zelf heb ik gaandeweg gemerkt wat voor mij goede ingangen zijn om intuïtieve/geestelijke informatie op te vangen. Bij mij gaat dat het beste via de ogen van de ander, door me te richten op emoties of door te 'denken' in kleuren. Voor mijzelf heb ik besloten dat ik geen beroepsmedium wil worden: ik heb niet echt talent, onvoldoende motivatie om er hard voor te werken én ik vind mijn huidige werk al erg leuk. Maar ik ben wel blij dat ik deze avonden gevolgd heb. Mijn vertrouwen in de geestelijke wereld is enorm toegenomen. Soms 'hoor'/voel ik nog een stem die me helpt of geruststelt: 'Ik ben bij je'. Wat Renske betreft: ik vind haar zeer prettig als docent; ze is zowel liefdevol en positief als nuchter en praktisch. Ze houdt wat mij betreft de goede balans tussen voortgang in de avonden en ook aandacht voor als er persoonlijke, emotionele dingen worden geraakt- bv. rond het verlies van een dierbare. Mocht je twijfelen of je een cursus mediumschap wilt volgen, dan zou ik zeggen: probeer het. Waarschijnlijk vind je het de moeite waard'.

Tessa van Ommen

'Ik was bij Renske voor een reading en healing. De dagen daarna voelde ik mij rustiger en het was alsof ik landde in een versterkt bewustzijn in het hier en nu. Ik weet niet wat je allemaal hebt gedaan maar sinds ik bij jou ben geweest voel ik me zoveel beter. De hectiek van de dag was niet minder maar ik voel me anders. Meer levenslust en energie kreeg ik. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik bij Renske ben geweest'.

Mariëtte Harderwijk

'Body & Mind avond- Aangekomen op de prachtige locatie Oker in Schipluiden werden wij hartelijk verwelkomd door Renske en Regina. Samen met 20 andere deelnemers kregen we, na de thee en koffie, een geleide meditatie. Deze ging vooraf met prachtige woorden en heerlijk rustgevende muziek. De energie was al snel voelbaar. Naderhand deelden we onze ervaringen; de één nog mooier dan de ander! Een ieder trok een engelenkaartje met een mooie liefdevolle boodschap. Vlak voor de tweede meditatie mochten we een kristal uitzoeken om meer kracht, rust en liefde te ervaren. Na de meditatie was er pauze met heerlijk bananenbrood, gebakken door Regina :-). Na de pauze kregen we uitleg over het geven van een healing, daarna ontving je een healing en gaf je een healing. Een heel bijzondere ervaring waarbij mijn handen als vanzelf naar de pijnlijke plekken werden geleid van diegene die ik een healing gaf. In de ruimte was een totale stilte en een enorm mooie energie! Helemaal rustig en vrij van beslommeringen en vol liefde sloten wij de avond af bij het kampvuur met een hapje en een drankje. Graag tot de volgende keer, ik heb genoten! '.

Corinne Veenstra

'Als organisator van een vrijgezellenfeestje van een dierbare vriendin was ik op zoek naar een spirituele activiteit die zowel de spiritueel geïnteresseerden in de groep als de minder geïnteresseerden zou aanspreken. Een activiteit waar de groep achteraf van zou zeggen; dat was bijzonder! Beste een uitdaging met zo'n gemengde groep. Ik nam contact op met Renske en zij was meteen bereid om mee te denken en deed het voorstel om iedereen een 'wastekening' te laten maken. Ik was overtuigd toen zij mij vertelde dat iedereen op basis van die tekening een korte persoonlijke reading zou krijgen. Spannend! Door de hartelijke ontvangst van Renske en haar collega medium Regina en de sfeervol ingerichte locatie, landden we meteen in een rustgevende en fijne energie met elkaar. Op een prettige manier stemde Renske samen met Regina af op de gemengde samenstelling van de groep en zorgde Renske er met een laagdrempelige geleide meditatie voor dat iedereen zich nog meer ontspannen voelde. Na de meditatie kwam de uitleg over het maken van een 'wastekening'. Hoewel een aantal onder ons vreesden dat zij niet creatief genoeg zouden zijn, overtuigde Renske de groep dat er geen schilder kwaliteiten voor nodig zijn om een bijzondere ervaring te beleven. Het maken van een wastekening is alles wat je er niet van verwacht: simpel, leuk en tegelijkertijd verbazingwekkend. Dat Renske en Regina vervolgens op ontroerende wijze 'spot on' zoveel moois en bijzonders vertellen in een korte 1 op 1 reading op basis van figuren en vormen uit de tekening, maakte dat zelfs de 'nuchtere' dames in de groep een flink traantje moesten wegpinken. Zoals de 'bride to be' achteraf zei: wauw, wauw, wauw, wat was dit bijzonder! Renske en Regina laten je op liefdevolle wijze weten dat er meer is tussen hemel en aarde, zelfs als je er zelf niet veel mee bezig bent. We raakten er de rest van de vrijgezellendag niet over uitgepraat. Het was zonder twijfel een onvergetelijke ervaring en mijn idee van een spirituele laagdrempelige 'wauw-factor activiteit' was dankzij Renske en Regina dik geslaagd! '.

Esther

' Bedankt voor de reading/ healing. Ik vind het bijzonder hoeveel je kunt zien en ik heb er veel aan gehad. Voor mij is het een soort ijkpunt geweest, waarmee ik verder kan. Er waren een paar dingen die ik eerder niet kon plaatsen, en nu wel, dank je wel'.

Denise van Dongen

'Workshop Wastekeningen maken: Wij hebben elkaar afgelopen vrijdag gezien en jouw fantastische workshop/ reading mogen ontvangen. Ik ben nog aan het verwerken wat er allemaal is gebeurd. Zo bijzonder en ook zo op het juiste moment ( ben al langer overtuigd in mijn leven dat toeval niet bestaat). De wastekeningen hebben al een mooi plekje gekregen en geven op een bijzondere manier hoop en kracht, dus dank daarvoor'.

Angelique

'Ik heb bij Renske individueel de cursus 'Intuitieve ontwikkeling' gevolgd. Renske wist een fijne, ontspannen sfeer te creëren. De superfijne meditaties en activiteiten hebben me ontspanning gebracht en me dieper doen landen in mezelf'.

Leon

'Het contact bij en met jou voelde voor mij vanaf het eerste ogenblik fijn en vertrouwt aan. En zonder dat ik het vertelde, herkende je gelijk dat ik heel sensitief ben en benoemde je waar ik mee worstelde. Ik wil je bedanken voor alles wat jij me tijdens de reading hebt door-en meegegeven! Ik heb het de afgelopen dagen allemaal even rustig (moeten) laten bezinken, maar weet dat ik er zeer veel aan heb! Het is voor mij een goed 'ijkmoment' geweest. Heel frappant dat je mijn huis benoemde als een soort van tempel,.... Dat heb ik me onbewust nooit zo gerealiseerd...maar het klopt inderdaad dat hier bepaalde specifieke kenmerken aanwezig zijn :-)... Onderdeel van mijn creatieve kant is trouwens gevoel voor de Nederlandse taal. Tijdens de reading hoorde ik mooie zinnen waarin je ook nog eens boeiende en hele treffende woorden gebruikte. Heel knap, dank daarvoor'.

Carmen Veen

'We hebben Renske in Amsterdam uitgenodigd voor een huiskamersessie om readings te geven en het was meer dan bijzonder wat zij over iedereen afzonderlijk vertelde, zo accuraat. Maar het belangrijkste was dat ze iedereen handvatten gaf om in het dagelijkse leven verder mee te kunnen. Daarnaast was het contact wat ze met overleden dierbaren had en de boodschappen die ze teruggaf ontroerend en hartverwarmend. Renske is een warme, energieke persoonlijkheid die je laat ontspannen met haar geleide meditatie om de avond te openen, en je met een meer dan goed gevoel achterlaat'.

Patricia

'Cursus Intuïtieve ontwikkeling: Ik sta altijd 'aan'. Gedraag je. Ga naar school. Goede cijfers halen. Zoek werk. Krijg een huis. Trouwen. Kinderen krijgen. Werk hard. De cursus Intuïtieve ontwikkeling bij Renske helpt me om de stilte te horen. Iedere sessie brengt me een nieuw inzicht. Vanuit mezelf. Dit lukt alleen dankzij de manier waarop Renske dit begeleidt. Ze brengt rust, vertrouwen en een hele professionele houding. Geen zweverige retoriek: gewone mensentaal. Daardoor lukt het mij om het denken los te laten en in de stilte antwoorden in mijzelf te vinden. Deze cursus doe ik privé. Hierna ga ik de cursus mediumschap in groepsverband volgen. In het vertrouwen dat Renske ook daar een veilige omgeving gaat creëren zodat ik zelfs in een groep mijn harnas durf te openen'.

Lia Wensveen

'Dank je Renske voor de vier bijzondere dagdelen die ik heb mogen ervaren met de privé cursus intuïtieve ontwikkeling. In een serene ambiance is het vrij makkelijk, om via gezamenlijke meditatie met Renske in een goede flow te komen alvorens het universum haar berichten doorgeeft. Door middel van reading, wastekeningen, klankschalen en energetische massage verbindt Renske je met de spirituele wereld waardoor dingen meer duidelijk worden of juist verrassend kunnen zijn. Het was een verhelderende ervaring'.

Corine Plazier-Prins

'Zo heerlijk om cursussen en trainingen te volgen bij Renske. Vanavond was ook weer zo'n fijne avond waarbij je thuiskomt bij jezelf, jezelf weer vindt in alle hectiek van de dag en je opgeladen weer naar huis gaat. Renske is o.a. een waanzinnig medium die jou integer handvatten kan aanreiken op jouw pad naar meer bewustzijn. Renske, je bent prachtig in wie je bent en wat je doet. Zeker een aanrader!'.

Linda Ho-Meau-Long

'Afgelopen zaterdag was jij bij ons thuis om een reading voor 5 personen te geven. Dit was naar aanleiding van een eerdere reading die ik privé bij jou ruim een half jaar geleden heb gekregen. Deze reading was een cadeau voor mijn verjaardag van mijn vriendinnen omdat ik contact met een medium heel interessant vind. Het was een geweldige ervaring, vandaar ruim een half jaar later een groepsreading met een klein select groepje mensen. Renske, wat was het gezellig en interessant en helemaal niet eng zoals veel mensen denken. Je bent ruim 3 uur bij ons thuis geweest en kreeg bij iedereen bijzondere informatie en mensen door. De informatie kan van voorspellende aard zijn, maar ook over kinderen, ouders, of overleden personen. Ook zaken als werk, persoonlijke struggles of belangrijke zaken waarmee iemand zit komen geheel of gedeeltelijk naar boven. Wij allen waren enthousiast aangezien wij allemaal wel handvatten uit deze reading konden halen om iets in ons leven te wijzigen of aan te passen waardoor je bijvoorbeeld weer verder kunt of dat een probleem weer iets duidelijker is. Ik kan het iedereen aanraden, het is een soort reset moment waarna je weer verder kan met nieuwe of heldere inzichten. De wijze waarop jij ons de terugkoppeling hebt gegeven is inspirerend, verhelderend en leerzaam. Hartelijk dank!'.

Karin

'Ik wil je bedanken voor de fijne reading, ik voel mij nu rustig. Ik heb jouw ingesproken engelenmeditatie van YouTube gedaan en ben begonnen met lezen. Ik neem mezelf nu serieus dankzij jouw reading. Heel veel dank voor de verhelderende inzichten'.

Rosalie Koppendraaier

'Mijn tweede zwangerschap. Renske vertelde mij over haar workshop om een brief te schrijven aan de baby in de buik, ik was direct enthousiast! Een mooie manier om contact te maken met de kleine en wellicht wat meer te weten komen over de ziel van mijn baby. 'Na een korte reading begeleidde Renske een meditatie om in diep contact te kunnen komen met het universum en de ziel en de energie van de baby. Na afloop van deze meditatie begon het stuk geïnspireerd schrijven, de brief. Renske schreef de brief vanuit de baby aan mij als moeder en ik als moeder aan mijn kindje in de buik. Wat een waanzinnige ervaring was dit. Tranen van geluk en dankbaarheid stroomden over mijn wangen, het was een feest van herkenning wat ik voelde en doorkreeg. Geen seconde heb ik hoeven nadenken over wat ik 'moest' opschrijven, mijn pen gleed automatisch over het papier. Ik kreeg een kijkje in het contact en de verbinding met mijzelf en de ziel van mijn nog ongeboren kindje. Hoe bijzonder! Na afloop hebben we beide brieven voorgelezen en heb ik deze in een envelop mee gekregen. Deze zal ik koesteren tot het tijd is om dit later aan mijn zoon zelf te geven. Omdat ik zo'n ervaring iedereen gun heb ik direct alle zwangere vrouwen om mij heen ingelicht over de workshop. Wat mij betreft écht een verdieping en absolute meerwaarde voor deze mooie tijd'!.

Gwen

'Als eerste wil ik jou ontzettend bedanken voor de reading/ healing die ik van jou heb mogen ontvangen. Het heeft mij zoveel bevestiging en kracht gegeven om mijn pad te gaan volgen. En ook de rust in mijn lichaam en hoofd die ik nu heb én de inspiratie die door mij heen stroomt. Letterlijk alles voelt weer alsof het stroomt, het voelt allemaal niet meer zo ontzettend geblokkeerd. Ik ben blij dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd en naar jou toe ben gegaan!'.

Bianca

'Ik was gister ochtend bij jou voor een reading/ healing, wat een kadootje was dit voor mijzelf! Ik ben er nog de hele dag mee bezig geweest, dank je wel hiervoor! Het was heel bijzonder en fijn!'.

Anke van Hazendonk

'Eigenlijk gun ik iedereen in zijn leven om een keer een reading te ontvangen. Op het moment dat ik naar Renske toe ging voor een reading zat ik met een vraag of ik zou solliciteren op een vacature. Er volgde 60 minuten waarin Renske me zoveel waardevols vertelde. Ze komt snel to the point, gaf me informatie waarin ik mij kon spiegelen en die me het bewustzijn gaf om een belangrijke beslissing te nemen van baan te veranderen. Ik heb de baan gekregen. Renske inspireerde me om bij haar de Cursus Mediumschap voor beginners te gaan volgen. Ik begon in een groep met mannen en vrouwen die net zoals ik dit pad niet eerder hadden bewandeld. Ik was heel nieuwsgierig en vond het ook spannend. Wat als er niets zou gebeuren en het niet zou lukken om zelf aan iemand een reading te geven? De tweede les maakte op mij veel indruk. Ik kwam vol verwondering thuis toen het me gelukt was om iemand zijn 'bril' te lezen en te vertellen hoe diegene zich die dag had gevoeld. Daarna is het in een stroomversnelling gegaan. De kracht van de cursus is dat Renske ons laat kennismaken met het mediumschap door 'te doen' ! Ze laat ons op een enthousiaste manier kennismaken met de verschillende facetten van het mediumschap. Ze helpt ons te vertrouwen op ons kunnen. Ik ben nu aan de derde cursus Mediumschap begonnen. Mijn intuïtie is sterk ontwikkeld, waardevol voor mijn dagelijkse leven en werk. Daarnaast ben ik geraakt door het contact met de geestenwereld, zo dankbaar om een dierbare een boodschap van een overledene te kunnen meegeven. Voor iedereen die meer rust wil vinden in zichzelf en vanuit intuïtie wil leven en handelen, is deze cursus een enorme aanrader. Deze cursus heeft mijn leven nu al zo waardevol verrijkt!'.

Yolanda Rosbag

'Wederom een prachtige diepgaande reading mogen ontvangen met 3 goede vriendinnen. Wat bijzonder hoe Renske ons meenam in een diepe meditatie die ons ieder direct deed zakken. Voor elk van ons vertelt Renske persoonlijk wat er speelt in hun leven op een zo treffende en herkenbare wijze dat het direct raakt. Op een zachte en eerlijke manier maakt Renske contact met zowel de onzichtbare wereld als met de mens die voor haar zit. Er volgt een weergave van waar iemand op dat moment staat, maar tevens handvatten om door te kunnen. Wat een verhelderende en inspirerende sessie weer, zeker voor herhaling vatbaar'.

Ria Smit

'Mijn eerste ontmoeting met Renske was voor een reading. Dit was heel bijzonder, Renske is een liefdevol mens die de juiste snaar weet te raken. Daarna heb ik een paar workshops en cursussen gevolgd. Daar heb ik veel van geleerd met name door Renske haar positiviteit en wijsheid ben ik meer in mezelf gaan geloven waardoor ik met meer vertrouwen mijn eigen pad kan vervolgen. Dank je wel Renske'.

Rienske Zegwaard

'Gisterenavond heb ik de cursus Mediumschap voor gevorderden met nog een aantal kanjers afgerond bij Renske. De afgelopen 2,5 jaar heb ik hierdoor nieuwe vorm mogen geven aan allerlei zaken die door de dag bij mij binnenvielen. Deze cursus heeft mij door een turbulente periode in mijn leven heen geleid met mooie, ontroerende, wezenlijke ontmoetingen en inzichten. Het bracht mij ook weer terug bij mijn eigen 'weten' en het volste vertrouwen daarin'.

Corine Plazier-Prins

'Bij Renske heb ik nu 2 mediumschap cursussen gevolgd. Ik heb het ervaren als een warm bad, met een fijne passende groep. Opbouwend en uit vertrouwen neemt Renske je mee de oefeningen in, iedere keer weer een stukje verder. Terugkijkend heb ik veel geleerd en ben ik écht gegroeid op verschillende gebieden wat ik weer meeneem in mijn dagelijkse leven! Ze biedt verschillende cursussen en workshops aan, dus genoeg mogelijkheden, écht een aanrader!'.

Nicole van de Swaluw

'Wat een leuke avond heb ik gehad! Ik heb al eens eerder een huiskameravond van Renske gehad, en ook een healing en meditatie. Een huiskameravond is een hele leuke ontspannen manier om in contact te komen met dierbare overledenen, helemaal niet zwaar ofzo. Daarnaast is Renske een hele leuke spontane vrouw!'.

Madelon Boer

'Bij het zien van de foto van Renske op haar website had ik al een fijn gevoel en dat werd bevestigd bij binnenkomst voor een reading en healing. Wat een fantastische liefdevolle vrouw. Zij kon mij zo goed lezen hoe ik mijzelf diep van binnen voelde. Dat was een hele fijne ervaring en bevestiging. Renske heeft zoveel positieve energie gegeven dat ik mijn pad weer kan vervolgen'.

Lisette

'Bij Renske de cursus Intuïtieve ontwikkeling gevolgd . Het was heel leerzaam en ook een fijne warme groep. Gisteren alweer de laatste avond. Jammer......maar er is nog zat te doen bij Dolce Mano. Ik ga zeker nog een keer een cursus doen'.

Vincent

'Cursus mediumschap: Renske werkt met hart en ziel. Ze is zeer toegewijd en weet wat ze over te brengen heeft. Ze is in staat om het ontastbare over te brengen via de ervaring. Hierdoor leer je zonder dat het moeite kost. En als je er even niet uitkomt, doet ze precies het juiste om je over de drempel te helpen'.

Laura Pool

'Allereerst wil ik je bedanken voor de mooie meditatie ervaringen van de afgelopen maanden. Ik keek er altijd naar uit om samen te komen, en onder jouw begeleiding weer wat dichterbij bij mezelf te komen, mijn waardering is groot! Je biedt je medemens waardevolle diensten, dank je wel'.

Maria

'Ik vind de manier waarop Renske de medium training begeleid prachtig. Ik ervaar haar aanwezigheid als zacht, liefdevol en uitnodigend. Hierdoor voel ik mij steeds weer gesteund om een stapje verder te gaan. Ik heb dingen geleerd waarvan ik niet wist dat ik die in mij had. Het mooie is dat ik dat ook bij de groep ervaar, waardoor er een heel mooi spiritueel leerplatform is ontstaan. In deze sfeer is het prettig en veilig om te leren en te experimenteren. Ik kan deze training aan iedereen die zijn/haar spirituele voelsprieten verder wil ontwikkelen, van harte aanraden'.

Jeanette

'Lief dat ben je! Liefde, geloof en vertrouwen, dat is wat jij mij leerde de afgelopen jaren tijdens de lessen van de cursus Mediumschap. Het geloof in de engelen en de spirituele wereld, om daar een stukje van te mogen zijn. Het voelde als thuiskomen. Het stukje thuis zit in ons en dat neem ik nu met mij mee. Je mag nu anderen gaan helpen en begeleiden naar hun stukje thuis met al je liefde en wijsheid! Dank en liefs Jeanette'.

Lisette

'Renske is makkelijk benaderbaar, je merkt op het eerste gezicht niet dat zij een medium is. Ze is net zoals jij en ik, alleen kan zij op een gegeven moment dingen zien, die wij niet kunnen zien. Renske begint op een natuurlijke wijze over je talenten te praten, hoeveel kinderen je hebt etc. Op een gegeven moment maakt ze contact met dierbaren die zijn overleden. Renske doet dit op een zeer plezierige manier en met een rustige fijne stem. Totaal niet eng of wat dan ook. Het is juist heel fijn om dingen via Renske, van in mijn geval mijn moeder en vader, te vernemen. Renske gaf ook meer informatie over bepaalde eigenschappen van mij en een tip waar ik aan kan werken. Kortom, het is een zeer mooie ervaring!'.

Romy van Beek

'Ik heb gisteren een heerlijke 3 in 1 massage gehad bij Renske. Op een ontzettend fijne plek (de praktijk) waar je meteen tot rust komt. En wat een fijne energie heeft ze toch. Renske voelt precies aan wat je nodig hebt, waardoor je niets hoeft te zeggen en alleen maar hoeft te ontspannen. Ik voelde mij enorm opgeladen na afloop. Een echte aanrader!'.

Riet Koren

Ontspanningsmassage met grepen uit de Lomi Lomi massage door Ted: 'Ik ben erg tevreden over de massage, persoonlijke aandacht, karaktervolle 'touch' in zijn handen en persoonlijke afstemming'.

Fenna de Graaf

  Body&Mind - 'Ik heb deze avond voor de 2e keer bezocht en het was wederom weer erg ontspannen. De avond begon met koffie/thee en koek en met 2 meditaties door Renske, waardoor je je direct rustiger voelt. Dit alles in de warme sfeer van de Yurt. Na de pauze (met koffie, thee en gebak) zijn we verder gegaan met een sjamanistische trancereis. Dit was voor mij de 1e keer en heel bijzonder om mee te maken. Na deze indrukwekkende sessie was het tijd om even bij te komen (iedereen was er stil van) en ons te voegen bij het kampvuur buiten met warme chocomelk, gluhwein en een zoutje. Dit alles met live gitaarmuziek! Al met al weer een geslaagde en ontspannen avond en zeker voor herhaling vatbaar!'

Patricia Susan

Body&Mind avond - 'Ik heb erg uitgekeken naar jouw body en mind avond.... Vorige keren, ik geloof dat gisteren de vijfde keer was, het was in 1 woord geweldig! Even helemaal tot jezelf komen, voelen en zijn.... De locatie, het moment dat je in de yurt stapt, ben je in een totaal andere wereld, met de eerste meditatie had ik moeite mijn hoofd leeg te krijgen, eigen schuld aangezien ik al een tijdje niet gemediteerd had..... Daarna ging het beter, en ging ik mee op reis, naar een andere wereld, mooie wereld, heerlijk! Heb heerlijk geslapen en ben vandaag nog in een soort van roes..... Dankjewel renske, het was weer mooi, het buiten zitten rond een mooi vuur maakte deze avond helemaal compleet en af..... Me-time :-)'.

Wilma

' Na een mooie reading bij Renske heb ik me meteen opgegeven voor de cursus Intuïtieve ontwikkeling. Ik zag dit als een zetje in wat ik in het dagelijks leven een beetje was kwijt geraakt. Alle 5 de cursusochtenden heb ik genoten, vooral de meditatie die er aan vooraf ging heb ik als zeer prettig ervaren. Mede door de warme, rustige vriendelijke stem van Renske. Waardoor ik alle onderdelen met afgestemde intuïtie met zoveel plezier heb ervaren. Ik vond het een groot voordeel dat we in een soort privé setting de lessen volgden met enorm veel ruimte, tijd en goede energie. Die zeker een ondersteuning zijn geweest in inzichten op mijn persoonlijke pad. Het is voor mij dan ook een mooie basis geweest om de vervolg stap te maken om in het nieuwe jaar te starten met de cursus mediumschap!'.

Harmen Kool

'Ik heb deelgenomen aan een workshop Wastekeningen maken. Bij binnenkomst kwamen we in een fijne praktijkruimte en werden we hartelijk ontvangen. Na een fijne meditatie konden we onder het genot van een kopje thee aan de slag met het maken van onze wastekeningen en daarnaast wastekening orakelkaarten trekken om nieuwe inzichten te verkrijgen. Tijdens de workshop heb ik met veel enthousiasme een aantal mooie wastekeningen kunnen maken en daarbij een reading gekregen. Heel apart was het feit dat de orakelkaarten die ik trok mooi aansloten op de tekeningen en de bijbehorende reading die ik heb gehad.  Zelfs de kleurtinten van mijn zelfgemaakte kaarten kwamen overéén met de getrokken orakelkaarten. Kortom een geslaagde avond waarna ik met een aantal fraaie tekeningen en meer inzichten huiswaarts ben gegaan'.

Plony van Lier

' Ik heb bij Nelly twee trancereizen mee mogen maken met een positief resultaat. Nelly straalt rust en vertrouwen uit en dat nodigt uit om helemaal open aan de reis naar de windstreken te beginnen. Elke windstreek bracht mij een inzicht om meer in balans te komen met mezelf en mijn omgeving, de inzichten maken innerlijk het één en ander los en werken nog steeds door. Ik vind het heel bijzonder van Nelly dat ze tijdens de reis van enkele deelnemers de ervaringen aanvoelt, en dat komt tot uiting in haar zang en de geluiden die ze maakt, het bevestigt de ervaringen van de deelnemers. De puurheid van Nelly ontroert mij. Ik heb alweer zin in de volgende trancereis!'.

Christa de Ruijter

'Ik kom nu sinds een jaar bij Renskes bijzondere groepsmeditaties. Tijdens deze avond kom ik vooral tot innerlijke rust, dichter bij mezelf, orde in mijn drukke (binnen) wereld. Vele gevoelens en inzichten komen aan de oppervlakte waar ik een stukje dieper op in wilde gaan. Hierbij heb ik Renske gevraagd om mij een reading te geven, om voor mezelf nog duidelijker te voelen, en mijn purpose op deze aarde te ontdekken en tot uiting te brengen. Soms zijn er momenten in je leven dat je voelt dat alles bruist van binnen, alleen krijg je zelf de kurk niet van de fles, dat is nou precies wat Renske bij mij gedaan heeft. Renske ging tegenover mij zitten, en trok zonder moeite de kurk van de fles en opende voor mij weer heldere bruisende wegen, bracht inzichten en gaf mij net dat duwtje om weer heel dicht bij mezelf te komen waar alle antwoorden zijn :-). Het was een waardevolle inspirerende ochtend vol verrassingen en ontmantelingen, een innerlijk kadootje wat ik mezelf wilde geven! Die nieuwe trui houdt me wel warm, maar alleen van binnenuit kan je echt stralen, dank je wel Renske!'.  

Esmée van Dongen

' Vorig jaar heb ik, na meerdere meditatiecursussen te hebben gevolgd bij Renske, gekozen voor de cursus Intuïtieve ontwikkeling. Tijdens de cursus leerden we om je intuïtie te ontwikkelen op informatie die vanuit je innerlijk komt. Elke les begonnen we met een meditatie, maar daarna gingen we echt aan de slag. Van een healing, een reading, tot het maken van een wastekening. Het waren allemaal erg mooie ervaringen. We hadden ook nog eens een erg leuke groep. Eén les gingen we geïnspireerd schrijven. In het begin dacht ik: dit kan ik echt niet. Maar het gebeurt gewoon! Ik bleef maar schrijven! Toen de cursus klaar was, wilden eigenlijk iedereen door en kregen we er niet genoeg van, dus zijn we met een groot deel van de groep begonnen aan een cursus Mediumschap 'light'. We hebben nu drie lessen gehad en ik heb alweer zin in volgende week. Vorige week was er een mystery guest, en wij moesten allemaal contact met haar maken en vervolgens opschrijven wat we voelden. Daarna liet ze een foto zien van iemand die overleden was. Het was echt bizar, het was haar broer, en als je hoorde wat iedereen had opgeschreven...... Kippenvel moment! Volgens mij hebben we nu nog twee lessen te gaan....en ik wil zeker nog door. Dus ik ga alvast kijken wat ik daarna kan gaan doen!'.

Bernadette van Leeuwen

' Renske is 2 avonden bij mij thuis geweest voor een huiskameravond. De groep bestond beiden avonden uit 5 personen. Ik heb de avonden als heel mooi, puur en zuiver ervaren. Heel waardevol. Een ieder kreeg met heel veel liefdevolle aandacht, inzicht, welk thema nu aandacht nodig heeft, wat er nu bij je speelt. Dit werd door een ieder als heel positief ervaren. Het geeft precies inzicht waar je nu staat. Renske geeft ook aan wat voor stappen je eventueel kunt zetten, als je daar aan toe bent. Een avond met een lach en een traan, die we zeker gaan herhalen. Een aanrader!'.

Cindy Pinedo

Zaalreading ' Bedankt voor je reading, bij binnenkomst voelde ik mij gelijk op mijn gemak. De meditatie was mooi, je hebt een hele prettige stem om naar te luisteren en ook wat je hebt doorgekregen over mij klopt, voor herhaling vatbaar. Tot de volgende keer'.

José Vlaardingerbroek

'Twee jaar geleden kwamen we in contact met Renske. Mijn man en ik hadden al verschillende cursussen gevolgd op spiritueel gebied. Door allerlei omstandigheden hadden we het een tijdje links laten liggen en er weinig mee gedaan. Maar het gevoel om er mee verder te gaan bleef en het kwam steeds weer op ons pad. Samen met een vriendin zijn we bij Renske op gesprek geweest. Renske wilde graag weten hoever we waren spiritueel gezien en of we wel binnen de bestaande groep pasten. En zo zijn we ingestroomd bij de gevorderden groep. Inmiddels zijn we met elkaar een hechte groep geworden en leert Renske ons steeds weer nieuwe technieken en laat ons uitdagen in onze ontwikkeling. Het mooie is dat Renske de kracht in jezelf laat ontdekken in een ontspannen sfeer, maar de uitdaging niet uit de weg gaat. We hebben niet alleen met elkaar geoefend maar ook met mensen van buitenaf. Heel spannend, maar dat gaf ook een een enorme kick. We hebben zelfs een zaalreading gegeven. Omdat we de cursus zo leuk vinden, vinden we het leuk om door te gaan. Dankjewel Renske voor je inzet! Wij bevelen de cursus zeker aan en het is prachtig om de spiritualiteit in jezelf te ontdekken. Lieve groet, Emiel en José'.

Brenda

'Vorige week heb ik een zaalreading bij Renske gehad. Ik had er zin. Bij aankomst ging ik in het gebouw waar de reading plaatsvond, op het geluid van gezellig kletsende mensen af. Sommige mensen waren samen gekomen en andere alleen. Een aantal mensen was nog hyper van de dag, maar iedereen kwam al snel tot rust bij de meditatie. Fijn even ontspannen in je 'eigen wereld'. Renske straalt een rustige energie uit, dat vond ik prettig. Wat fijn dat ik een persoonlijke reading van Renske kreeg. In deze reading heeft zij mij veel bevestiging gegeven. Voor mij een extra boost om door te gaan op de wijze die voor mij al goed voelde. Op respectvolle wijze gaf zij ook de andere aanwezigen middels een sieraad of getrokken kaart een reading. Mooi om hierbij te mogen zijn'.

Lia Keesmaat

'De zaalreading was een hele bijzondere avond voor mij en ik weet zeker ook voor de andere deelnemers. De reading bevestigde mijn geloof en vertrouwen dat je echt kunt communiceren met je overleden dierbaren, en jij hebt zulke mooie bijzondere verrassende dingen over mijn ouders verteld, welke mijn ouders via jou aan mij wilde laten horen, het heeft mij zo ongelooflijk goed gedaan. Dingen die zo klopte met hoe mijn ouders waren en hen kenmerkte, en zo speciaal voor mij. Ik voel me nu nog meer gesterkt door deze reading, en ook door de boodschap die mijn ouders hebben mee gegeven voor mij om nu aan mezelf te gaan denken. Sinds mijn ouders heel kort achter elkaar zijn overleden is mijn levenspad zo veranderd en is het een hele zware weg te gaan, en ik mis mijn ouders heel erg. Nu weet ik dat ze mij en mijn gezin volgen en al die kleine signalen komen echt van hen. Ook hoe ik zelf ben zette je zo kloppend neer, heel bijzonder. En de manier waarop je de reading doet, is heel fijn en speciaal voor alle aanwezigen. Nogmaals hartelijk dank voor deze avond'.

Nora

'Lieve Renske, ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor de reading van afgelopen woensdag. Ik vond het erg heftig om zo duidelijk te horen wat er werkelijk in mijn hoofd omgaat. Echt niemand ziet die kant van mij, het was zelfs zo erg dat ik er zelf nooit echt een vinger op heb kunnen leggen waarom ik mij vaak zo anders voel, depri vaak. Nu is dat ineens een soort van helder geworden, duidelijk...dat is fijn. Toen ik erover vertelde aan mijn man en moeder herkenden ze het volledig. Ik heb ook echt het laatste zetje gekregen om er wat van te gaan maken. Ik heb me gelijk ingeschreven voor een cursus, hoop dat er nog vele gaan volgen en ik een mooi eigen bedrijfje kan gaan bouwen. Ik heb daar heel veel zin in. Ik zal jou zeker bij mensen om mij heen gaan aanbevelen. En ik kom graag nog eens terug bij je. Je hebt een hele hoop te bieden dus in ieder geval tot ziens :-)'.

Yvonne van der Made

'Op 22 maart heb ik, samen met mijn moeder en zus, een zaalreading bijgewoond. Mijn vader is dit jaar 24 jaar geleden overleden. Ik ben al zoveel jaren bezig om in contact te komen met mijn vader en is het eindelijk gelukt. Hij heeft het goed, hij leeft onzichtbaar met ons mee. Hij ziet onze kindjes en mijn man en dat is een heel belangrijk antwoord voor mij. Alles wat verteld is dat klopte helemaal. Heel erg bedankt voor deze bijzondere ervaring!'.

Jeanette Malestein

'Cursus Mediumschap: een paar jaar geleden ben ik deze cursus gaan volgen. Ik ben van jongs af aan al hooggevoelig en heb dat altijd weg gedrukt mede ook door mijn omgeving. De twijfel om aan deze cursus mee te doen was groot want medium is best een groot woord, kan ik dat wel? Maar alles in mij wist dit moet en mag ik gaan doen. De cursus voelt voor mij als thuis komen, alles wat ik voel en dacht was toch zo gek nog niet! Ik vertrouw nu veel meer op mijn intuïtie, het geeft mij rust en het mooie is, ik mag er mensen mee gaan ondersteunen. De avonden zijn met gelijkgestemden wat erg prettig is, je hoeft jezelf even niet anders voor te doen. Renske is een steun en lichtpuntje en daagt je uit om af en toe uit je comfortzone te stappen door gewoon te doen. Het aanbod is erg afwisselend van readings geven en krijgen tot inspirerend tekenen. Bij twijfel over deze cursus gewoon doen!'.

Adriana Akabadozova

' Tijdens ons gesprek is Renske in contact gekomen met mijn man die bijna 3 jaar geleden overleden is. Het voelde heel fijn voor mij, alles klopte. Ik had het gevoel dat we weer samen waren. Ik was heel erg blij, de ervaring was zo bijzonder. Ik voel me veel rustiger en sta veel steviger op de grond. Dankzij deze reading zie ik veel meer licht om mij heen en heb ik weer vertrouwen in het leven. Renske is heel speciaal, de energie die zij uitstraalt is heel sterk en puur'.

Edith

Al jaren volg ik meditatielessen bij Renske en die hebben mij in de afgelopen jaren erg geholpen om wat rustiger door moeilijke tijden te komen. Regelmatig maak ik een afspraak voor een massage. Zo'n afspraak is een totaalpakket van een prettig gesprek, massage en een healing. Het voelt alsof je in een oplader gestopt wordt. Met een totaal andere energie ga ik na zo'n sessie weer weg. Renske is voor mij de sympathieke en nuchtere intermediair tussen de spirituele wereld en het dagelijks leven. Echt een aanrader!'.

Arina

'Een mooie persoonlijke reading gehad bij Renske. Ik voelde mij al snel op m'n gemak door haar open, warme, eerlijke en lieve houding. Ze legde al snel contact met een overleden dierbare van mij. Over het verleden + heden van mij wist ze veel en gedetailleerd te vertellen wat géén ander kan weten. Ik ben erg blij en dankbaar voor deze reading en zou een ieder Renske aanbevelen!'.  

José Zalm

Recensie over de combi reading/healing: 'Mijn 1e kennismaking met Renske was op facebook toen ik de titel van haar magazine zag:Love & Peace. Deze twee woorden raakte gelijk mijn hart, omdat deze woorden met mijn hartenwens (kinder- en tieneryoga) te maken hebben.Een Heppie hart voor ieder kind, een hart gevuld met Liefde & Vrede. Magazine gelijk besteld en een bezoekje op haar site gebracht. Het voelde zo goed en vertrouwd en heb een afspraak gemaakt voor een reading. Best spannend, maar wat ben ik blij dat ik geweest ben. Er vielen zoveel puzzelstukjes op zijn plek. Het voelde als thuiskomen, thuis komen bij mezelf. Daarna nog een korte healing gekregen waarna ik weer de rust in mezelf terug kreeg en kon ik weer opgelucht ademhalen. Echt fijn!! Dank je wel Renske. Liefs, José'.

Esther Ruysbroek

Zaalreading  'Renske haar feedback over mij, de situatie in mijn leven en over mijn lieve overleden vader was “spot on”. Ze deed dit met enthousiasme, warmte en respect, zodanig dat het zelfs in een groep met onbekenden comfortabel aanvoelde. Het was voor mij een mooie ervaring. Normaal gesproken zeg ik altijd “bij twijfel niet doen”, maar in Renske haar geval als je twijfelt of je de stap naar een medium wel durft te maken: “bij twijfel wel doen” '.  

Monique

Zaalreading  'Ik vond jouw reading gisterenavond geweldig!Je vroeg een sieraad van me en vrijwel direct begon je te vertellen over mijn leven op dit moment. Daarna vroeg je me met wie van de overledenen ik contact wilde. Ook vrijwel direct vertelde je me dingen via de overledene over mijn familie wat absoluut alleen voor mij bedoeld was. Jouw informatie gaf mij de een na de andere herkenning. De informatie was zo treffend dat ik regelmatig versteld stond. Door jouw positieve benadering kreeg ik een soort cadeautje. Ik kreeg zelfs door jouw informatie een beter inzicht over situaties uit het verleden. Naast mij heb je gisterenavond nog andere mensen een reading gegeven. Dat jouw woorden heel treffend waren, bleek wel uit de reacties van de betrokkenen. De meditatie vooraf zorgde voor een rustige sfeer, en gaf me de kans om alle informatie goed in me op te nemen. Al met al een zeer indrukwekkende avond. Nogmaals heel hartelijk dank hiervoor'.    

Chantal van der Pijl

Reading/ Healing behandeling 'Ik heb de Reading/ healing als heel fijn, gezellig en rustig ervaren. Dit ging door zeer herkenbare momenten met een lach en een traan gepaard. Ik vind het heel mooi en bijzonder dat alles wat je vertelde klopte!! Het is een bevestiging voor mijzelf geweest op alle fronten, verleden, heden, thuissituatie etc.  Natuurlijk vond ik het ook spannend, maar de sfeer en de reading is zo goed en relaxt dat deze spanning al snel van mij afgleed! Kortom: ervaar het zelf, het is een blijvend positief kado voor jezelf. Geniet ervan!'.  

Yvonne Poppink

Huiskameravond 'Een keer in de zoveel tijd organiseer ik met mijn vriendinnen een bijeenkomst met een thema. Dit maal hadden we gekozen voor het thema "verdieping". Ik had Renske gevraagd voor een "huiskameravond", omdat ik haar al een aantal maal in actie had gezien bij een zaalreading. Maar hoe accuraat Renske werkt, werd voor mij pas duidelijk toen ze in mijn huiskamer goed op onze energie dreef en eigenlijk naadloos spijker na spijker op de kop sloeg, terwijl ze voorwerpen of sieraden van ons voelde, las, en deze informatie als ingang voor een persoonlijker reading gebruikte.   Was het aan het begin van de avond nog wat giechelig onder de aanwezige dames (spannend, wat moeten we verwachten.....), naarmate de tijd verstreek, werd het stiller. Stil door aandacht. Bij een zaalreading kon ik niet goed inschatten hoeveel energie, informatie en gevoelens door Renske accuraat kon worden opgepikt en doorgegeven. Tijdens de huiskameravond ervaarde ik pas hoe veelzijdig zij is met haar talent en haar gave! Omdat ik bekend ben met wat actueel was en is in het leven van mijn vriendinnen, was ik totaal verrast door hoe zelfs specifieke gebeurtenissen bij die en genen er door Renske werden uitgelicht.  En alles wat benoemd mocht worden, werd door haar ook met zoveel warmte en humor gebracht!  Het mooie van deze ervaring vond ik, dat we zelf goed konden voelen hoe persoonlijke gebeurtenissen als kleurrijke draden door onze vriendschap was geweven en het zo hecht maakte. Dank je wel Renske, dat we dankzij jouw bijzondere vaardigheden in die "spirituele spiegel" mochten kijken. Na afloop ging iedereen in een warme jas vol inspiratie en stof tot nadenken weer naar huis'.

Selma van Dalen

'Donderdag 9 november heb ik bij jou een bijzondere meditatie en reading mogen meemaken. De meditatie was heel prettig en rustgevend voor mij. De reading vond ik ook heel bijzonder. Fijn om te horen hoe je mij beschreef en je mijn vader als een heel liefdevol en positief mens naar voren bracht. Dank je wel Renske, vind je een mooi en warm mens en kom graag nog een keer langs voor een rustgevende behandeling, dat heb ik de laatste tijd wel nodig in mijn hectische leventje :-)'.

Gemma Smeenk

' Bedankt voor de mooie reading, ik ben blij met wat ik vanmorgen gehoord heb. En zo blij met de positieve antwoorden van mijn innig geliefde Arnold en Wim. Alles komt heel warm binnen. Het maakt mij gelukkig en ik twijfel niet aan hun liefde voor mij, thankx'.

Jacqueline Eversteijn

'Vandaag  ben ik bij Renske geweest, zij gaf een groeps reading. Wij zijn begonnen met een heerlijke geleide meditatie om in de ruimte en bij ons zelf te komen, en om alles van de dag los te laten.(dit vond  ik al een hele  fijne ervaring) en dan moet de avond nog beginnen :). Renske gaf mooie Readings aan mensen, en ik werd ook uit gekozen. Renske geeft een mooie en heldere boodschap door, het was of de persoon weer bij me was, heel erg fijn, ook voelt het bij Renske fijn, zij is een warm persoon en ze vraagt regelmatig hoe het gaat met iedereen en stelt je op je gemak! Dit was de tweede keer dat ik bij haar was en ga er zeker nog eens naar toe. Echt een aanrader. Voor een mooie avond vol liefdevolle boodschappen van het hiernamaals'.

Miranda

'Ik heb een zaal reading gehad. Renske is een fijn en warm persoon en legt alles goed uit wat ze gaat doen. Ook al was het soms even confronterend omdat ze de juiste dingen wist te benoemen.Toch voelde het heel fijn en het gaf mij weer kracht om een stapje verder te gaan. Inderdaad een avond met een lach en een traan'.  

Jos Kleyweg

Zaalreading 'Na duidelijke uitleg door Renske, begint de zaalreadingavond met een geleide meditatie. Met haar zachte stem, brengt Renske mij in een totaal ontspannen toestand. Daarna weet Renske met diverse geliefden aan gene zijde contact te maken. Ook voor mij was er iemand. Gedetailleerd vertelt ze wat ze doorkrijgt.  Zij doet dit op een luchtige manier, met humor, maar ook met veel respect. Ontroerend en troostend tegelijkertijd! Een heel bijzondere avond!!'.

Wanda Molema

'Ik heb Renske ongeveer 3 jaar geleden leren kennen tijdens een huiskamer reading. Een beetje sceptisch ging ik er naar toe, er zijn zoveel verschillende mensen die zich medium noemen, maar waarbij ik geen goed gevoel heb. Die avond zat ik vol verdriet, want een paar dagen ervoor kreeg ik een vervelende diagnose. Toch ging ik er ook met een beetje hoop naar toe, het zou toch best leuk zijn als een overleden dierbare vriendin op deze manier iets van zich zou laten horen. Bij het zien van Renske, was mijn sceptische houding snel verdwenen.  Ze is gewoon zo lekker gewoon. Er was een ontspannen sfeer en de readings die ze deed waren prachtig, persoonlijk en met humor. En ineens zegt ze dat er iemand is voor een vriendin, ik aarzel, het zal toch niet...? Maar ja hoor, voor mij, zoveel details, zoveel mooie herinneringen, het was een feest van herkenning. Wat was dit fijn en een groot cadeau in een verdrietige periode waarin ik toen zat. Later ben ik een paar keer naar een body & mind avond geweest. Ook daar was de sfeer ontspannen, relax en gewoon zo lekker gewoon. De meditaties zijn heerlijk ontspannen en heel toegankelijk. En ondertussen leer ik heel subtiel mezelf weer beter kennen. Ik heb veel vertrouwen in Renske, waardoor ik ook 2 keer naar haar toe ben gegaan voor een individueel consult. Dan is het nog persoonlijker en ga je veel meer de diepte in. Het gaat niet alleen om contact met overledenen, het is veel meer dan dat. Het is een spiegel voor mezelf en weer in contact komen met mezelf en weer vertrouwen te voelen en weer in mijn kracht te kunnen gaan staan. Weer ontdekken welke richting ik op wil. Kort geleden voor het eerst naar een zaal reading gegaan. Voor mij allemaal onbekende mensen en toch voelt het vertrouwd. Die sfeer weet Renske over te brengen. Rust en humor.  Met een blij gevoel ga ik weer naar huis, onder de indruk van de readings die ze gaf aan de verschillende mensen, die me stuk voor stuk raken. Een hele avond weet ze me te boeien, best bijzonder, want meestal kan ik niet zo lang mijn concentratie houden. En met wederom een reading voor mij met een mooie boodschap. Kortom, Renske is voor mij niet alleen een goed medium, maar vooral een pure, integere vrouw, met humor en die gewoon zo lekker gewoon is'.  

Mariëtte van Harderwijk

' Verdriet om een overleden kan heel groot zijn, je kan jezelf in dit verdriet verliezen. Tijdens de meditatie aan het begin van de zaalreading leer je om dit verdriet kleiner te maken op een zeer ontspannen manier, je komt weer iets meer bij jezelf. Dat is fijn, heel fijn! Bij elke reading werd een persoonlijk item aan Renske overhandigd, veelal gaat dit om een sieraad. Het kan heel verdrietig zijn als Renske de naam noemt van de overleden persoon, maar gaandeweg, na wat weg gepinkte tranen, komt de glimlach weer tevoorschijn. Er is absolute herkenning in wat Renske vertelt over de overleden persoon. Overleden personen zijn begaan met je, houden van je en willen niets liever dan dat jij de draad van je leven weer oppakt. Deze zaalreading is een absolute aanrader, twijfel niet meer, maar onderga dit. Ik kan het zeer aanbevelen'.

Hannie Brands-Aarden

'Zaalreading, ik kwam op deze avond omdat mijn schoondochter heel enthousiast is over de mediumopleiding. Ik kwam zonder verwachtingen maar werd na de meditatie als eerste door Renske aangesproken. Ze voelde direct dat er achter mijn gedrag een groot verdriet aanwezig was. Dat klopte want 5 weken voor deze avond is mijn man overleden. Renske beschreef mijn man, zijn gewoontes en onze liefdevolle relatie heel nauwkeurig. Het was een heel compleet verhaal en het stemde me erg gelukkig. Mijn man dacht niet dat er na de dood nog contact zou zijn, maar via Renske is dat er wel geweest. Ik ben er erg dankbaar voor'.  

Ria van Dijk-Akkermans

'Een Zaalreading bij Renske: een klein zaaltje, groot genoeg voor 15 personen, zodat persoonlijk contact met Renske gewaarborgd is. We beginnen met een geleide meditatie. Renske maakt contact met een wereld die wij niet kunnen zien maar dankzij haar mogen ervaren. Als ze mij vraagt een persoonlijk sieraad aan haar te geven om een contact te kunnen maken met een dierbare, geef ik haar mijn ring die is samengesteld uit de trouwringen van mijn overleden man en mij. Al heel snel ervaart ze hem en beschrijft ze zijn karakter en vooral zijn lach. Ik zie hem dan ook direct glashelder voor me. Renske beschrijft ook ons leven samen, ons bedrijf, ons samenwerken, zelfs de koffiepauzes in de winkel die op heel vaste tijden plaats vonden. Hoe belangrijk ons personeel voor ons was, hoe we op elkaar aangewezen waren. Vooral ook de liefde die wij samen mochten beleven op deze wereld. Het is alsof Renske vertaald wat haar gedicteerd wordt. Zelfs intieme dingen die niemand anders weet dan mijn man, kan ze benoemen. Ik blijf achter met het gevoel dat hij er nog steeds voor me is. Juist in de tijd waarin ik het laatste stukje van ons bedrijf aan het opheffen ben, doet het mij goed om te horen dat mijn man achter mij staat. Dat ik het goed doe. Dat geeft enorme troost als tegenhanger van de heimwee die ik voel. De integere manier waarop Renske dit doet geeft mij vertrouwen dat er een energie is, die zij kan benoemen en waar wij van mogen profiteren'.

Cora van der Lee

'Het was voor mij een bijzondere ervaring om een zaalreading bij Renske te volgen. Allereerst begonnen we in een groep van 13 personen aan een meditatie waar je al heerlijk tot rust komt. De reading was in een ontspannen sfeer. Via een sieraad wat ik om had, in mijn geval mijn horloge, en aan Renske gaf, vertelde Renske allerlei informatie over mij wat klopte. Dat geeft meteen vertrouwen, want wij ontmoetten elkaar die avond voor het eerst. Daarna mocht ik zeggen met wie ik in contact wilde komen. Ook die informatie die binnenkwam klopte en gaf mij een goed gevoel waar ik weer mee verder kan. Ik kan het iedereen aanraden om een zaalreading te volgen. Renske is een leuk persoon waar je je meteen op je gemak voelt'.

Eva Nowee

'In een prettige sfeer heb ik mooie readings bijgewoond tijdens de zaalreading op 20 april. Bijzonder dat bepaalde details zo sterk naar voren komen. Het was een mooie avond'.

Mariska van Hintum

'Zaalreading - Met een groep van 13 deelnemers, en na het nuttigen van een kopje thee en iets lekkers begon Renske de avond met een heerlijk ontspannen meditatie. Ik raakte al snel in een diepe ontspanning en had zelfs het gevoel dat er iemand achter mij stond die zo nu en dan een klein duwtje in de rug gaf. Ook voelde ik af en toe een warme gloed. Bijna jammer om weer terug te keren in het hier en nu. Ik kreeg die avond zelf ook een reading en dat voelde goed. Heel fijn om een positieve bevestiging te krijgen van zaken die mij bezig houden. Ook heel fijn om even in contact te zijn met ome Huub, de jongste broer van mijn moeder die vijf jaar geleden is overleden aan asbestkanker. Heel treffend zoals Renske zijn karakter omschreef en tot slot een fijne boodschap waarmee ik weer verder kan'.

Annet Windhorst

' In januari ben ik gestart met de cursus mediumschap voor beginners. Ik vond de cursus heel warm en inspirerend. Ik zou het iedereen willen aanraden. Vooral de begeleiding van Renske geeft daarbij veel vertrouwen. Ik heb al veel spirituele cursussen gevolgd, maar Renske voelt eerlijk en vertrouwd. Zo mooi ook om te ervaren dat er bij alle cursisten een gave zit. Het was soms heftig maar ook verrassend, zeker het contact maken met de spirituele wereld was mooi. De cursus is een echte aanrader'.  

Els van de Stouwe

'In januari  ben ik gestart met de cursus Mediumschap voor beginners. Het was een echte eye-opener voor mezelf, vond het heel waardevol en verrijkend. Renske geeft de cursus met heel veel liefde en passie. Ben een geweldige ervaring rijker'.

Simone Eysma

'Gisterenavond weer een mooie indrukwekkende huiskameravond mogen beleven onder leiding van Renske. Door een meditatie oefening kwamen we al meteen heerlijk tot rust. Vervolgens zijn we door Renske tot nieuwe inzichten gekomen over onszelf en hebben hiervoor nieuwe handvatten gekregen. Ik zelf was weer heel blij met het contact met mijn overleden vader. Kortom voor de tweede keer een erg geslaagde, mooie avond!'.

Melissa Brusselaars

'Huiskameravond:  Na een avond met Renske voel ik mij altijd goed wakker geschud. Even weer tot rust gekomen. Renske heeft een hele fijne stem om naar te luisteren, dat brengt al een prettig gevoel. Ook als ze contact maakt met overledenen zegt Renske rake dingen, dingen die bijna onmogelijk zijn om te weten. Een echte aanrader, niet alleen om contact te hebben met overledenen, maar vooral om jezelf te vinden!!'.

Anita Offringa

'Mediumcursus: Sinds enige tijd volg ik de mediumcursus met veel plezier. Ik leer veel over mediumschap en leer ik ook veel over mezelf. Dat is ook een verrijking! Renske weet een fijne en veilige omgeving te creëren , waarin je als cursist de ruimte krijgt om op je eigen tempo te ontwikkelen. Reading: Het is bijzonder om een reading van Renske te ervaren. Ze geeft duidelijke informatie, waar je echt wat mee kan. Dit alles in een prettige en veilige omgeving, waardoor je jezelf ook goed hiervoor kunt openen. Ik kan het iedereen aanbevelen'.

Nancy Dolmazon

'Ik heb voor het eerst mee gedaan met de body&mindavond. Ondanks mijn ervaring met yoga in het verleden, liet ik deze avond over mij heen komen en ik dacht, ik zie wel wat er komen gaat. Ik heb het ervaren als een ontspannen avond waarbij ik op dat moment 'echt' de rust in mij zelf heb terug gevonden. Ook was het confronterend maar tegelijkertijd gaf het mij energie en maakte het mij sterker. Ik wist waar ik op dat moment stond en wat ik nog moet doen. Het was een avond met veel positieve energie om mij heen en je kon goed jezelf zijn. Renske is een opgewekte vrouw en straalt rust uit. Zeker de moeite waard om mij aan te sluiten bij de volgende body&mind avond. Een avondje helemaal niets en lekker ontspannen en tot jezelf komen'.

Danielle Westerveld

Body & Mind avond-' Een avond waarbij er aandacht is voor jezelf. Rust vinden in de meditatie en bij de klankschalensessie. Onder het genot van thee en koffie met wat lekkers, een andere manier van de zaterdagavond betekenis geven'.   

Willy

'Sinds enkele jaren kom ik op zondagmorgen op meditatieles bij Renske. Ik ben op zo'n zondag als eerste op, en heb het huis even voor mezelf. Eigenlijk start de meditatie dan al! Ik kom tot rust, inzicht, leer te luisteren naar mezelf, weet al die drukke gedachten even uit te schakelen, neem de wijsheden van Renske in me op. Kortom het is goed voor me, en ik voel me er goed bij!'.

Astrid Humme

'Ondertussen volg ik al 10 jaar de meditatielessen van Renske. Ze hebben mij geholpen verder te komen toen ik fors in de put zat. Nu 10 jaar later gaat het erg goed met mij en ook in deze situatie zijn de lessen waardevol. Ze geven rust en inzicht. Dit is te danken aan het type lessen dat Renske geeft, de vriendelijke en rustige manier waarop ze praat en het oog dat ze heeft voor haar cursisten. Op naar de volgende 10 jaar'.

Tessa Tameling-Rietveld

'Huiskameravond: De huiskameravond 2 jaar geleden was voor mij de start van een nieuw begin. Ik verwachtte dat als er iemand langs zou komen, het mijn opa zou zijn (zoals altijd, leuk en vertrouwd). Hoe verrassend was het dat het de beste vriend van mijn broer was, terwijl ik al vijf jaar geen contact meer had met mijn broer. Renske wist de doodsoorzaak en ziel zo helder te omschrijven dat er geen twijfel over mogelijk was wie het was. De liefdevolle boodschap en tips die de ziel voor me had, waren zo treffend dat toen ik mijn broer de boodschap doorgaf, hij de dag daarna direct bij me langskwam. Dankzij Renske kon op deze avond een weg worden gelegd naar de hereniging met mijn broer. Waardoor we nu 2 jaar later een diepere band hebben, dan we ooit hadden durven dromen. Dank je wel Renske. Cursus mediumschap: Deze cursus heeft heel cliché mijn leven veranderd. Ik was herstellend van een fixe burnout en was als HSP de weg naar mijn gevoel helemaal kwijt. Ik wilde deze cursus graag doen. Niet omdat ik het idee had een medium te zijn, maar ik hoopte op deze manier weer in contact te komen met mijn onderbuik gevoel. De cursus leek (en bleek hij ook te zijn) laagdrempelig. De cursus is heel praktijk gericht. Onder het mom van: Lopen leer je door het te doen, niet door er naar te kijken, gingen we dag 1 al aan de slag met oefeningen. Aan het eind van de cursus wist ik weer wie ik was, heb ik heel veel geleerd en veel mooie readings mogen ontvangen. En blijkbaar ben ik toch een medium en hebben veel mensen dit in zich. We hebben het alleen uitgeschakeld. Zo jammer, want het leven is zo veel mooier met deze sensoren aan'.

Niki-Schipluiden:

'Mijn bezoeken aan Renske zijn iedere keer weer een superfijn cadeautje voor mezelf. De ene keer kom ik gestrest binnen en door een heerlijke massage stap ik weer ontspannen naar buiten, en de volgende keer geeft Renske mij waardevolle inzichten in mijn leven/mezelf en daardoor weer een duwtje in de juiste richting. Renske is een heel fijne, warme, liefdevolle vrouw met oprechte interesse, betrokkenheid, aandacht en humor. Ik voelde mij snel op mijn gemak bij haar, en bovendien kan ze ontzettend goed masseren'.

Elly Houtkamp

'De geleide meditaties gesproken door Renske met haar prettige stem, brengt mij heerlijk tot rust en brengt mij diep in mijzelf. Een aanrader voor iedereen die moeite met mediteren heeft, na vier jaar nog steeds heerlijk om te doen'.

Ida van de Broek

'In oktober hadden wij een huiskamersessie van Renske de Klerk, waar ik eerder een keer geweest ben voor een persoonlijke reading. Renske is een heel opgewekte vrolijke vrouw, die iedereen direct op zijn/haar gemak stelt. Wij hadden tien vrienden en enkele familieleden uitgenodigd. Tijdens de reading heeft Renske met meerdere overleden personen contact gemaakt waarbij iedereen op een mooie manier een bericht heeft gekregen, soms door middel van een kaartje en soms ook op een hele subtiele manier omdat de betreffende persoon het nog moeilijk vond om hier mee om te gaan. Uiteindelijk ging iedereen na nog een klankschaalmeditatie met een heel fijn gevoel naar huis.' Heel veel dank hiervoor Renske we zien je graag nog een keer terug.

Willem Waasdorp

'Na het plotseling overlijden van mijn lieve vrouw Petra, moeder van Bram, Nick en Lian ben ik, door een ervaring van mijn beste vriend, in contact gekomen met Renske. Op woensdag 16 november, 7 weken na het overlijden van mijn lieve vrouw had ik een afspraak staan voor een privé reading. Renske vertelde mij wat ik voor een persoon ben en dat klopte als een bus. Daarna trad zij in contact met Petra en alles wat daarna werd verteld kwam echt van Petra, zelfs bepaalde woordkeuze zoals alleen Petra dat kon zeggen. Er werden mededelingen gedaan die zo privé zijn dus dat kon echt alleen maar van Petra komen en na de reading ben ik naar buiten gegaan met het gevoel dat Petra het goed maakt. Het overlijden van Petra blijft moeilijk voor ons, maar de wetenschap dat zij het goed maakt verzacht het geheel wel.  Twee weken daarna is Renske langs gekomen voor een huiskameravond waarbij onze kinderen en 2 heel goede vrienden bij aanwezig waren. Renske trad weer in contact met Petra en begon met onze jongste zoon, daarna onze dochter, oudste zoon en vriendin van Petra. Alles wat werd verteld klopte wederom en onze dochter heeft 1 van de adviezen, die eigenlijk van Petra afkomstig zijn, ter harte genomen en is minder gaan werken. Petra's vriendin stond er, vanwege haar geloof, wat sceptisch tegenover maar door wat er over haar en Petra als vriendin werd verteld maakte dat ook zij er een goed gevoel aan over gehouden heeft. Niets kan mijn lieve vrouw Petra, moeder en vriendin van vele mensen teruggeven maar door de readings van Renske kunnen wij beter omgaan met het verlies. Namens ons allen wil ik Renske hartelijk bedanken voor wat zij voor ons betekend en dat zij Petra via haar heeft kunnen laten praten'.  

Doreth Hartigan

'Op zondagochtend fiets ik naar de meditatie van Renske. Deze meditatieochtend bevalt zo goed, dat ik onderweg al een innerlijke rust voel. Binnen gekomen in de warme zaal met de juiste geuren en heerlijke thee, voelen we ons meteen op ons gemak. De sfeer voelt goed, is goed. In haar meditatie neemt Renske ons mee op mooie avonturen, waar we uit ontwaken door de prettige geluiden van klankschalen. Het doet mij goed'.

Luciënne van Leeuwen

'Ik heb de beginnerscursus mediumschap bij Renske gedaan en ik vond het erg leuk en leerzaam. De groep voelde al heel snel warm, veilig en vertrouwd met elkaar. Ik vond het heel leuk om te ontdekken wat ik kan op dit gebied en dit te delen met gelijkgestemde. Uiteraard is het zaak om het geleerde veel te oefenen, om het eigen te maken'.

Lisa de Jong

' Meditatie is voor mij 'verplicht' anderhalf uur niets doen en aan niets denken. Doordat ik naar meditatie ga, kan ik even niets doen in het huis of voor mijn werk. Renske begeleidt de meditatie zo dat ik al snel weinig gedachten heb en tot mezelf kom'.

Marcel van der Helm

'Eind december naar Renske geweest op een voor ons speciale dag. Renske heeft in een wat we van te voren dachten inktzwarte dag een glimlach op ons gezicht kunnen toveren, die er nu nog op staat. Wat een bijzondere vrouw ben je Renske en wat zijn we je dankbaar voor de antwoorden en veel meer die we via jou hebben mogen krijgen'.

Saskia van Velzen

'In november heb ik een huiskameravond georganiseerd. Ik kreeg al heel snel antwoord op mijn mail en ook telefonisch werd ik duidelijk en uiterst vriendelijk geholpen door Renske. De avond zelf was eerst even spannend maar Renske bracht ons allemaal direct in een ontspannen stemming door een korte meditatie. De readings waren helder en zeer raak. Zelf werd ik enorm verrast door de reading van Renske. Het was zo raak en mooi.....het heeft mij enorm op weg geholpen. Door die avond ben ik geïnspireerd geraakt om de cursus mediumschap voor beginners te gaan volgen. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik ga graag verder met een vervolgcursus en ik hoop dat ik ooit op eenzelfde manier mensen mag gaan begeleiden! Renske biedt troost en een luisterend oor maar zeker ook met humor! Bedankt lieve Renske voor je steun en kennis'.

Marja van Veldhuizen

'De meditatielessen van Renske zijn altijd een feestje voor je lichaam en geest. Al vijf jaar ga ik iedere maand naar haar lessen toe. Iedere keer is het weer een beetje anders, de ene keer met klankschalen, de andere keer met kristallen, en dan zijn er nog meer varianten. Vaste prik is dat je je direct thuis voelt en snel ontspannen raakt. Je voelt dat het je goed doet. Even los van alle dagelijkse drukte. Puur tijd voor jezelf!'

Dominique van de Werf

'Mijn maandelijkse meditatie avondjes bij Renske zijn altijd een rustpunt in de maand. Ik kom er vaak met veel energie vandaan en ook regelmatig met bijzondere ervaringen. Renske heeft een prettige stem om meditaties te begeleiden en zorgt ook altijd voor leuke variaties in elke les'.

Annemieke

'Met verwondering en dankbaar kijk ik terug op de cursus mediumschap. Wat was het bijzonder en wat een fijne club mensen bij elkaar. Er is een hele nieuwe wereld voor me open gegaan. Dank je wel Renske voor alle inzichten'.

Jacqueline Brinkman

'Ik heb de mediumcursus tot drie keer toe verlengd bij Renske omdat ik door deze cursus ook veel geleerd heb over mijzelf waardoor ik NU veel sterker sta in mijn gevoel door bewust te zijn geworden van mijn eigen gevoel. Renske is een lieve vrouw met een mooie persoonlijkheid die nuchter is en waarbij ik veel bewondering heb doordat zij mij een groot stuk zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik vond het een boeiende cursus, heel mooi om te ervaren dat er zoveel meer is tussen hemel en aarde, en dankbaar dat ik nu veel meer in verbinding sta met mijn eigen overleden zus. Ik kan de cursus iedereen aanraden'.

José Bentvelsen

'Kijk altijd weer uit naar de meditatieavond 1 keer per maand. Heerlijke ontspanning met fijne gelijkgestemde mensen.' :-)

Therese van der Toolen

'Lieve Renske, mede door jou is mijn 2016 een bijzonder mooi jaar geworden. Dank daarvoor'!

Hanneke Verheij

'Met familieleden een huiskameravond georganiseerd in oktober. Het was fijn en bijzonder om dierbare zielen te mogen ontmoeten en te voelen in huiselijke kring. Renske is erg betrokken, zorgvuldig en integer. Ook gaf ze een aantal mensen zeer goeie en rake tips. Het was een hele mooie avond. Het heeft alle aanwezigen erg geraakt. Heel erg bedankt Renske, je bent super'!  

Winnie Vroegindeweij

' Wat heb ik genoten van de mediumcursus :-). Je hebt de cursus met zoveel enthousiasme gegeven. In een korte tijd heb ik zoveel geleerd. Nogmaals dank en ik kijk nu al uit naar de volgende cursus'.

Rosalie Koppendraaier:

  'Al jaren kom ik bij Renske in de praktijk, voor de meditatie, maar zo nu en dan ook voor een healing en reading. De laatste keer dat ik bij Renske ben geweest had ik wat vragen over de situatie waar ik in zat. Zonder dat ik deze vragen hoefde te stellen wist Renske al wat er speelde, zo fijn! Door middel van de reading gaf ze mij inzichten waar ik mee vooruit kon. Hierdoor heeft ze me geholpen weer te relativeren en mijn eigen pad te volgen. De healing die daarop volgde maakte mij rustig en weer volledig in het hier en nu'!

Sandra Rijpsma

Medium cursus bij Renske: Bij Renske heb ik de beginnerscursus en de gevorderden cursus mediumschap gevolgd. Wat heb ik ontzettend veel geleerd over dit onderwerp en over mijzelf! En wat werd de cursus goed gegeven door Renske, altijd aandacht voor iedereen en altijd een positieve sfeer. Als je twijfelt, zeker doen! Huiskameravond door Renske: Oh wat was dat spannend, Renske kwam een huiskameravond geven..... Een kamer vol licht nerveuze vrouwen, en wat werd het een mooie avond; Renske maakte waardevolle contacten met overledenen, een avond met ontroering, een lach en een traan.... En dan voor iedereen nog een kaartje of persoonlijk gesprekje... ga zo door!

Regina Heemskerk

'Al enige jaren kom ik, Regina Heemskerk, in de praktijk van Renske de Klerk voor o.a. een stoelmassage. In één woord geweldig. Zonder deze behandeling kan ik mij minder bewegen en heb ik veel meer pijn. Ook volg ik al geruime tijd de meditatieles wat zeer ontspannend werkt en verlichting en rust geeft. Deze meditatie komt ook weer van pas bij de cursus Mediumschap, welke ik al geruime tijd volg bij Renske. Een zeer mooie, leerzame cursus. Met andere woorden, een praktijk met veel mogelijkheden en waar de bezoeker cq cursist op de eerste plaats komt'.

Patrick Schaasberg

'Iedere keer als er mediumcursus is, voel ik mezelf weer opnieuw thuiskomen. Ik vind het fijn om les te krijgen bij Renske want zij brengt mij verder, zij heeft advies op maat en weet altijd de juiste snaar te raken. Hierdoor leer ik weer sneller en weet ik ook de juiste snaar te raken bij mensen die een reading van mij krijgen. Ik kijk er altijd naar uit om weer les te krijgen en om dit soort avonden mee te maken. Renske is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede reading, healing, mediamiek contact of zich wil ontwikkelen als medium/ spiritueel lichtwerker'.

Kim Plooij

'Ik kom al jaren naar volle tevredenheid bij Renske. wat begon met een traditionele massage is mijn behandeling nu uitgebreid met een healing inclusief klankschalensessie. Heel fijn en ontspannend. Ik kijk altijd weer uit naar de behandeling'.

Sandra Herdink

'Na jarenlange meditatielessen te hebben gevolgd ben ik op aanraden van Renske de mediumschap cursus gaan doen. Ik voelde mij in het begin best onzeker. Maar na mooie readingen te hebben mogen geven werd ik zekerder en overtuigd dat ik dit kan. Renske is een fijne lerares met veel geduld en de gave om je te laten groeien en meer uit jezelf te halen. Elke les weer een andere uitdaging. Ik ben seizoen 5 met plezier naar de les gegaan. Super bedankt lieve Renske'.

Odile Wijnants

'De mediumcursus bij Renske heeft mij in heel veel opzichten enorm veel gebracht, behalve inzicht heb ik ook geleerd mijn intuïtie te vertrouwen en te gebruiken. Iets wat je je hele leven kan gebruiken'.

Erna van Buuren

' De healings zijn zeer bijzonder, omdat Renske vaak de juiste knop indrukt waar het om gaat. De meditatieavonden zijn heerlijk bijkomen, erg gezellig met elkaar, er wordt vaak gelachen en soms een traan. Ik ben aan het einde van de avond weer helemaal opgeladen. Daarnaast heb ik ook een aantal Body & Mind avonden mee gemaakt. Ik beveel het iedereen aan omdat het een heerlijke avond voor jezelf is. Niemand anders dan aan jezelf denken en kiezen, geweldig....

Judith van der Knaap

' Tijdens de mediumcursus bij Renske heb ik prachtige en zuivere tools gekregen, mijn intuïtie en invoelend vermogen nog meer te gebruiken en in te zetten. Dit geeft mij een gevoel nog meer uit mezelf te mogen halen en uit dienstbaarheid iets voor anderen te mogen betekenen'