Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Meditatie

Meditatie bijeenkomsten

Op woensdagavond en zondagochtend geef ik meditatie bijéénkomsten. Tijdens deze bijéénkomsten leid ik altijd twee meditaties. Elke keer is weer anders: er wordt o.a. gemediteerd met kristallen- regelmatig geef ik als onderdeel van de bijéénkomst een klankschalenconcert- onder mijn begeleiding geven de cursisten elkaar een healing- en er wordt elke keer een andere inzichtskaart getrokken- op die manier zijn het rustgevende en inspirerende avonden/ochtenden.

Op mijn YouTube kanaal Dolce Mano kan je luisteren naar ingesproken meditaties van mij :-).

—-

Bedrijfsmeditatie

Op uitnodiging kom ik op de werkvloer van het bedrijf om meditatie te geven aan het personeel.In tijden van een hoge werkdruk kan meditatie rust brengen, waardoor de concentratie verbetert. Ik leer het personeel om in het hier en nu te blijven, waardoor vermoeiende denkprogramma’s worden stil gezet. Men stapt even uit de drukte, daardoor herstelt het lichaam en de geest, waardoor men na de meditatie met nieuwe energie aan het werk kan.

Voor meer informatie: 06-43412164

—-

Huiskamermeditatie

Op uitnodiging kom ik bij jouw thuis meditatie geven aan een groepje mensen die jezelf hebt uitgenodigd (max. 12 personen). Tijdens deze avond geef ik twee geleide meditatie, wordt er door iedereen een spiritueel kaartje getrokken, en eindig ik de avond met een klankschalenconcert.

Het zijn altijd hele leuke en mooie avonden, en ook gezellig om dit met vrienden, familie en kennissen te ervaren.

Het brengt iedereen altijd iets moois.

Voor meer informatie: 06-43412164

—-

Beluister meditaties

Engelen meditatie

Kracht van de liefde

Voel je vogelvrij

Healing meditatie