Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Massages

Al jaren geef ik met plezier verschillende soorten ontspanningsmassages. Ik heb veel cursussen gevolgd, zodat je een keuze kan maken uit verschillende soorten massages.De massages zorgen altijd voor rust en ontspanning.

Aan elke massage gaat een korte intake vooraf. Zodat ik weet waar je last van hebt en wat voor jou de beste massage is. Gecombineerd met kennis van massagetechnieken (ook voetreflex-, handreflex-, shiatsu en sportmassage) en krachtige, gevoelige handen kan je genieten van een ontspannen massage op maat.

Alle massages duren één uur en je bent iets langer in de praktijk. Ik vind het prettig om de tijd voor cliënten te hebben.

Klankschalenmassage 

Bij klankschalenmassage worden klankschalen op en naast het lichaam geplaatst.
Als een klankschaal op het lichaam, wordt aangeslagen ontstaan klanken en trillingen. Deze trillingen zijn voelbaar in het lichaam en zorgen voor een zachte massage. Deze mooie klanken en trillingen werken diep in op ons lichaam. Aan de werking liggen natuurkundige wetten ten grondslag. Als een steen in het water valt, ontstaan er kringen die zich over het wateroppervlak verspreiden. Elke watermolecuul wordt in beweging gezet. Tijdens een klankmassage gebeurt er als het ware hetzelfde in ons lichaam dat voor ca. 70 % uit water bestaat, je lichaam krijgt een inwendige massage. Met zijn veelvuldige frequenties en zachte trillingen zorgen de klankschalen voor een massage op celniveau.

Wat is het effect van klankschalen? Het effect van een klankschaalmassage is voor iedereen verschillend. Sommige mensen geven aan een diepere ontspanning te bereiken, andere mensen ervaren stilte en kalmte in zichzelf en weer andere mensen vinden het prettig om naar de klanken te luisteren.

Elke keer weer ervaren mensen in de praktijk dat de klanken die voortkomen uit een aangeslagen klankschaal erg rustgevend werken. Door de subtiele klanken en boventonen verbetert de ontspanning en ontstaat meer ruimte voor acceptatieprocessen, vastzittende emoties komen los, de klanken bieden troost.

Mensen ervaren ruimte, beweging of stroming in het lichaam. Ruimte voor heling, inzichten of nieuwe ideeën. Er treedt verstilling in jezelf op. De verstilling die gevoeld wordt brengt je meer in contact met jezelf.

Een klankschaalmassage kan o.a. ondersteunend werken bij:

– psychische overbelasting
– het leren ontspannen
– het herstelproces na een burn-out
– slaapproblemen en vermoeidheid
– het verminderen van stress

Je bent je meer bewust van hoe je lichaam reageert op spanning en hoe je hier op tijd op kan inspelen door deze spanning in je lichaam te verminderen.

Een klankschaalmassage is uiteraard ook gewoon heel erg fijn om te ervaren als een moment van ontspanning, een moment voor jezelf.

Kom het zelf ervaren, je bent van harte welkom.

De klankschalenmassage duurt één uur en de kosten zijn €75,00

—-

Combinatie behandeling Reading/Healing

In mijn praktijk geef ik de combinatie behandeling reading/healing. Ik start met de reading, tijdens de reading neem ik een ‘kijkje’ in je leven. Allerlei onderwerpen komen aan bod zoals werk, relaties, gezondheid, talenten, potenties, actuele problemen en het verleden. Een reading geeft inzicht in je leven en zet aan tot actie. Daarnaast kan ik contact maken met dierbare overledenen, dus dat behoort ook tot de mogelijkheden als daar behoefte aan is. Na de reading volgt de healing. Tijdens de healing lig je gekleed op de verwarmde massagetafel. Ik start met een ontspannen hoofdmassage en daarna volgt de healing waarbij ik mijn handen op verschillende plekken op je lichaam leg zodat de helende energie kan stromen. Een healing brengt rust, het herstelt de balans zodat je herboren de deur weer uitgaat.

De kosten zijn € 115,00 en duurt 1,5 uur.

—-

Kristallen behandeling

Deze behandeling is een weldaad voor jezelf en werkt erg ontspannend bij spanningsklachten.

Tijdens deze behandeling ga je gekleed op de verwarmde massagetafel liggen. Ik leg heel veel grote en kleine kristallen op en rond je lichaam zoals bergkristal, rozenkwarts, amethist, seleniet, auraquartsen en de 7 aurakristallen.

Er ontstaat hierdoor een krachtig helend energieveld wat diep inwerkt op lichaam en geest, chakra’s en het volledige energiesysteem met als resultaat harmonie en evenwicht. Als de kristallen overal zijn geplaatst geef ik je een hoofdmassage en healing. Na één uur stap je herboren van de massagetafel af.

De kosten zijn €85,00

—-

Combinatiebehandeling met klankschalen

Deze massage geef ik heel vaak, en de cliënten en ik zijn daar erg enthousiast over. Terwijl je gekleed op de massagetafel ligt, start ik met een hoofdmassage, dit ontspant direct en geeft rust in het hoofd, gedachten worden minder. Hierna ga ik verder met een Reiki behandeling op de voorkant van het lichaam, zodat de energie in het lijf weer gaat stromen, dat is ook wat er letterlijk gebeurd. De cliënten ervaren warmte, tintelingen, en het is voelbaar dat de energie weer gaat stromen. Zeker voor mensen die moe zijn is dit een prettige ervaring. En dan als laatste zet ik een paar klankschalen op het lichaam, ik sla de klankschalen aan, en laat de klankschalen ‘zingen’. Door de mooie klanken is er geen ruimte meer voor gedachten, je bent één met het geluid, je voelt de trillingen van het geluid in je lichaam. Het lichaam bestaat voor 70% uit water, en omdat geluid een trilling is, heeft dit een helende en rustgevende uitwerking. Het is echt de moeite waard om het een keer te proberen, je komt als een ander mens de tafel af!

De kosten zijn € 75,00

—-

Combinatie stoelmassage

Tijdens deze massage zit je gekleed op de speciale massagestoel, waarbij alle lichaamsdelen ondersteund worden. Ik start met een drukpuntmassage op de rug en de nek, hierna volgt een ontspannende hoofdmassage, gevolgd door een onderarm en handmassage met olie. Daarna volgt een Chakra healing op de rug en het hoofd. Cliënten ervaren dit als een kadootje voor zichzelf, de verschillende elementen in deze massage zorgen voor diepe rust en de cliënten stappen met nieuwe energie weer naar buiten.

De kosten zijn € 70,00

—-

3-in-1 massage

Indiase hoofdmassage-handreflexologie-Chinese voetmassage. Een heerlijke en ontspannende combinatie van 3 verschillende massagevormen in 1 massage van een uur waarbij je de kleding aanhoudt. Bij deze massage wordt gestart met de hoofdmassage wat leidt dat tot een snelle en diepe ontspanning, het hoofd wordt “leeg”. Na de hoofdmassage masseer ik de handen met olie.. Tijdens deze massage krijgen de handen niet alleen een heerlijke ontspannende massage maar stimuleert de massage tegelijkertijd het gehele lichaam. De voetmassage is op basis van Chinflex. Chinflex is een Chinese voetmassage waarbij reflexzones, meridiaanbanen en accupunctuurpunten gecombineerd worden. Het onderbeen en de knieën worden in deze massage ook mee genomen voor een betere doorstroming, waardoor het effect in deze behandeling vele malen groter wordt. Je voelt je na de 3 in 1 massage heerlijk ontspannen en vitaal!

De kosten zijn € 70,00

—-

Hotstone massage

Een hotstone massage is een unieke ervaring. Het is precies wat de naam zegt: masseren met warme stenen. De vulkanische stenen zijn zorgvuldig uitgezocht. Ze worden eerst ‘au bain marie’ verwarmd en als ze lekker warm zijn, worden ze op verschillende plekken op het lichaam gelegd. De warmte dringt diep door in het lichaam, daarna wordt het lichaam gemasseerd met de stenen en olie. Door de massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd en spieren worden soepeler.

De kosten zijn € 75,00

—-

Reiki

Reiki komt uit Japan. Het woord betekent letterlijk universele levensenergie. Reiki is een natuurlijke en eenvoudige methode die de mens in staat stelt meer levensenergie op te nemen. Door mijn handen op het lichaam te plaatsen (de kleding kan je gewoon aan houden) wordt het lichaam gevitaliseerd en brengt de energie in het lichaam in balans.

De kosten zijn € 70,00

—-

Combinatie massage

In deze lichaamsmassage worden de grepen en technieken uit diversen massagevormen gecombineerd, waaronder sportmassage-Shiatsu-Indiase hoofdmassage-handreflexologie-voetreflexologie. Deze massage wordt afgesloten met een Reiki behandeling. Tijdens deze massage wordt de rug-nek-hoofd-armen-handen-benen en voeten gemasseerd met warme etherische olie. Dit is een heerlijke massage als je last van spanningen en stress hebt. Ook zonder klachten kom je tijdens de combinatiemassage helemaal tot rust. Een absolute aanrader. De beste en fijnste massagegrepen uit diversen massage vormen in één!

De kosten zijn € 70,00

—-

TouchPro® stoelmassage

De stoelmassage is een effectieve drukpuntmassage van hoofd, rug, nek, schouders, heupen, armen en handen, die ontspant en de bloedcirculatie bevordert. De techniek is gebaseerd op de oude Japanse acupressuur en is speciaal ontwikkeld om op locatie te kunnen masseren, bijvoorbeeld op de werkvloer. Stoelmassage is een methode om lichamelijke klachten te voorkomen of te verminderen bij iedereen die zware lichamelijke arbeid verricht, repeterende bewegingen maakt, geestelijke arbeid verricht of onder stress moeten werken.

De massage kan ziekteverzuim voorkomen of verminderen. De massage wordt door de kleding heen gegeven en er wordt geen olie bij gebruikt. De standaard massage duurt 20 minuten en wordt gegeven op een speciale ergonomische stoel. Deze stoel ondersteunt alle lichaamsdelen, zodat het lichaam zich totaal kan ontspannen. Het directe resultaat is een ontspannen lichaam.

De stoelmassage kan op de werkvloer in het bedrijf worden gegeven, of in mijn praktijk.

De kosten zijn € 70,00

—-

Afspraak verzetten of annuleren:

Een afspraak annuleren of verzetten kan altijd, geen probleem. Als je echter je afspraak binnen 24 uur wilt verzetten of als je jouw afspraak vergeet zijn daar kosten aan verbonden. Natuurlijk kan er altijd op het laatste moment iets gebeuren waardoor je moet afzeggen. Ik heb daar uiteraard begrip voor. Voor mij is het dan niet meer mogelijk een andere afspraak in te plannen op dat moment. Daarom breng ik het gehele bedrag in rekening.


In de afgelopen jaren heb ik diverse diploma’s en licenties behaald voor ondermeer:
Klassieke massage; dit diploma is erkend door de Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs (N.B.S.M), bij deze organisatie ben ik tevens aangesloten.
Licentie voor TouchPro Stoelmassage, TouchPro©Europe Practitioner.

Mijn kennis heb ik daarnaast verbreed met diversen opleidingen en cursussen:
Holistic pulsing- Klassieke sportmassage- Oosterse massage- Polariteitsmassage- Shiatsu- Voetreflexologie- Reiki 1+2- Handreflexologie- Indiase hoofdmassage- Traditionele Thaise massage-Hotstone massage- Chinese voetreflexologie- Access Bars

Voor informatie, vragen en advies kan je bellen op 06 – 43412164.