Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Activiteiten

 

Meditatie bijéénkomsten- 12 april 2023

Op woensdagavond en op zondagochtend geef ik meditatie bijéénkomsten. Tijdens deze bijéénkomsten leid ik altijd twee meditaties. Elke les is weer anders: er wordt o.a. gemediteerd met kristallen- regelmatig geef ik als onderdeel van de meditatie een klankschalenbeleving- en er wordt elke keer een andere inzichtskaart getrokken- op die manier zijn het rustgevende en inspirerende avonden/ochtenden.

In groep 2 op woensdagavond zijn 2 plekjes vrij:

Data: 12 apr.- 17 mei- 14 juni / Tijd: 20.00-21.30 uur/ Kosten: € 42,50

Aanmelden via een mailtje naar renskedeklerk@ziggo.nl

—-

Hartverwarmende cacao ceremonie met helende klank- 31 maart 2023 (vol)

Op vrijdagavond 31 maart heb ik Maaike Borsboom uitgenodigd om een cacao ceremonie met helende klanken en muziek te begeleiden in mijn praktijk. Het is een bijzondere ervaring, laat je heerlijk onderdompelen in een verwarmende ervaring die je hart opent. Samen drinken we op ceremoniële wijze pure biologische rauwe cacao. Door de Maya’s werd cacao al gebruikt in hun rituelen en werd dit ‘voedsel van de goden’ genoemd. Ze bereikten hiermee een staat van Bliss en voelden zich zo nauw verbonden met het leven en het goddelijke.

Deze pure cacao bevat alle werkzame gezonde stoffen en kan met recht een powerfood genoemd worden. Het wakkert je gevoel van creativiteit aan, je voelt je lichaam meer, het opent je hart en versterkt het gevoel van verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Het is zacht, vrouwelijk, liefdevol en het is niet hallucinogeen. Tijdens deze avond zal de werking van de cacao versterkt worden door de kracht van de stem van Maaike, instrumenten en muziek. Met een klein groepje van maximaal 10 personen maken we een innerlijke reis waarbij Maaike zich afstemt op de groep en intuïtief zingt. Er is daarnaast een mooie hartmeditatie, zachte Qi gong oefeningen en het trekken van een inzichtkaart.

Tussendoor zijn er versnaperingen thee en water. De cacao gaat niet samen met koffie en alcohol. Je kan niet deelnemen bij hartklachten, zwangerschap of als je antidepressiva slikt.

Het belooft een mooie avond te worden!

Tijd: 18.30-21.30 uur/ Kosten: € 55,00/ Aanmelden: via een mailtje naar: renskedeklerk@ziggo.nl

—-

Workshop ‘Ontmoeting met je gids’- 23 april 2023 

Op zondagochtend 23 april organiseer ik de workshop ‘Ontmoeting met je gids’. 

Ben je nieuwsgierig naar de gidsen die jou helpen en ondersteunen tijdens jouw leven? Je bent van harte welkom voor deze bijzondere workshop. Iedereen heeft iemand uit de spirituele wereld bij zich in dit leven. Vanaf je geboorte is jouw gids bij je die jou begeleidt in jouw groei en ontwikkeling. Vaak ben je daar niet van bewust, omdat de spirituele wereld zich nooit aan je opdringt. Gidsen zijn er om je te helpen, zodra je de stilte opzoekt in jezelf staan ze dicht bij je. Zij leven in een wereld van liefde en wensen jou dat ook toe! 

Een open hart, gecombineerd met sterke gevoelens van liefde en affiniteit voor de spirituele wereld en hun hulp, zal de weg vrijmaken voor een succesvolle ontmoeting. Dit alles komt je eigen ontwikkeling ten goede! Het wordt een mooie ochtend waarin ik je begeleidt naar een bijzondere ontmoeting.

Tijd: 10.00- 12.00 uur/ Kosten: € 29,50/ Aanmelden: via een mailtje naar renskedeklerk@ziggo.nl

—-

Oefenavond Mediumschap- 16 mei 2023

Op 16 mei organiseer ik een oefenavond voor cursisten die de cursus mediumschap bij mij hebben gevolgd. Natuurlijk ben je ook welkom als je elders een cursus mediumschap hebt gevolgd. 

Een avond waarin ik een meditatie leid en je het geleerde toepast door middel van allerlei leuke oefeningen. Mediumschap blijft een boeiende materie en fijn om er bezig te zijn/blijven. Vandaar dat ik deze avond organiseer omdat ik regelmatig de vraag krijg van oud cursisten.

Tijd: 19.00- 21.30 uur/ Kosten: €25,00/Aanmelden: via een mailtje naar: renskedeklerk@ziggo.nl

—-

Workshop Geïnspireerd schilderen- 19 mei 2023

Op vrijdagavond organiseer ik de workshop ‘Geïnspireerd schilderen’. De workshop is voor iedereen toegankelijk, ook zonder schilder ervaring: iedereen kan het! De avond start met een geleide meditatie die je in contact brengt met jouw innerlijke stem. Hierna maak je op het doek zichtbaar wat gezien wil worden. Je werkt op een canvasdoek van 60×80 cm met acrylverf op een eigen schildersezel. Na 1,5 tot 2 uur staat je eigen meesterwerk op het doek. Laat je verrassen door je eigen creativiteit.

Als jouw kunstwerk is voltooid kijk ik met je mee wat de diepere betekenis is tijdens een korte reading.

Natuurlijk is er thee en gezond bananenbrood!

Tijd: 18.45- 21.45 uur/ Kosten: €85,00/ Aanmelden: via een mailtje naar: renskedeklerk@ziggo.nl

Maximaal 6 deelnemers.

—-

Cursus Mediumschap voor beginners- 11 september 2023

Op maandagavond 11 september 2023 start de cursus Mediumschap voor beginners.

Het doel van de cursus is om je mediamieke en intuïtieve vermogens opnieuw te ontdekken en er een sterke verbinding mee te maken. Het aanspreken van je intuïtieve vermogens en daarmee leren werken zal je meer inzicht geven in jezelf en de wereld om je heen. Iedereen wordt met bepaalde mediamieke en intuïtieve gaven geboren. Je intuïtie geeft je allerlei waardevolle boodschappen, wanneer je gaat luisteren naar je intuïtie is dat een verrijking van je leven en functioneer je daardoor beter.

Deze cursus is een kennismaking met mediumschap. Het is een cursus waarin je veel leert over jezelf, het ’terugzien’ van je familie of vrienden kunnen voor ontroerende momenten zorgen, maar het wordt ook heel leuk en interessant om met elkaar dit mooie pad te bewandelen.

Iedere bijéénkomst start met een geleide meditatie, zodat de cursus vanuit rust en ontspanning van start kan gaan. Elke les komt er een ander onderwerp aan bod. Het is een ‘doe’ cursus met verschillende oefeningen.

Heb je interesse in spiritualiteit en mediumschap, en heb je zin om te ontdekken waar jouw talenten liggen? Dan ben je van harte welkom.

De onderwerpen die aan bod komen:

-Meditatie

-Foto’s lezen- Psychometrie- Kaarten lezen

-Leren hoe je een reading geeft

-Leren communiceren met dierbare overledenen

Data: 11 sept.- 25 sept.- 9 okt.- 23 okt.- 6 nov.- 20 nov.- 4 dec.- 18 dec. / Tijd: 19.00- 21.30 uur/ Kosten: € 285,00

Is je belangstelling gewekt of heb je vragen over de cursus, dan kan je mij een mailtje sturen via: renskedeklerk@ziggo.nl

—-

Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Deze cursus kan je individueel volgen of met een klein groepje. Tijdens de cursus is er elke les een ander onderwerp wat aan bod komt, dat maakt de cursus erg afwisselend. Je intuïtie ontwikkelen is leren vertrouwen op informatie die vanuit je innerlijk komt, dit is een rijke bron van wijsheid. Elk onderwerp geeft rust, inzicht en versterkt het contact met je intuïtie. Iedere les start met een geleide meditatie zodat de cursus vanuit rust van start gaat. Het is een echte “doe”cursus, waarbij ik je in aanraking breng met je intuïtie, wat je altijd weer verder brengt.

Les 1- Geïnspireerd schrijven

Het is een bijzondere ervaring om geïnspireerd te schrijven. Je maakt contact met jouw innerlijk weten en schrijft vanuit je hart. Je inspireert jezelf via het geschreven woord. Na een geleide meditatie die je in een dieper bewustzijn brengt, ga jezelf schrijven en schrijf je een verhaal over een bepaald thema wat in jouw leven om aandacht vraagt, dit geeft inzicht. Iedereen kan het!

Les 2- Wastekening maken

Een wastekening maken is heel eenvoudig, en ontzettend leuk om te doen. Door de was te verwarmen op een speciaal strijkboutje wordt de was aangebracht op speciaal papier waardoor er mooie tekeningen ontstaan. De tekening wordt gemaakt vanuit het gevoel. Er ontstaan op de tekening allerlei structuren waardoor er symbolen naar voren komen van o.a. mens tot dierfiguren, bomen, bloemen, cijfers enz. Het is echt wonderlijk. Elke wastekening heeft een eigen persoonlijk verhaal. Met elkaar ‘lezen’ we de wastekeningen voor elkaar. Laat je intuïtie spreken!

Les 3- Healing

Tijdens deze les maak je kennis met de technieken die nodig zijn om een healing te geven. Je geeft en ontvangt een healing. Een heerlijk ontspannen ochtend, waarbij je opgeladen naar huis gaat.

Les 4- Klankschalenbeleving

Klankschalen veroorzaken trillingen, zodra die je lichaam bereiken ervaar je rust en stilte. Je lichaam bestaat voor 70% uit water en daar heeft het geluid van de trilling invloed op. Door de trillingen worden spanningen in je lichaam als het ware los getrild en verminderen gevoelens van stress. Je gedachten stroom vertraagt. Het brengt je lichaam in balans. Je ondergaat de klankschalenbeleving liggend op een matje of zittend op een stoel. Na de klankschalenbeleving is er gelegenheid om zelf de klankschalen aan te slaan. 

Deze cursus geeft je veel inzicht in jezelf en versterkt je intuïtie. Als medium kan ik met je meekijken en jou inzichten geven over actuele thema’s.

Is je belangstelling gewekt, of heb je vragen over de cursus, dan kan je mij een mailtje sturen via: renskedeklerk@ziggo.nl

*Lijkt het je leuk en interessant om deze cursus met familie, vrienden of collega’s te volgen dan kan je mij een mailtje sturen. Het kan ook individueel.

In overleg plannen we vier data en tijden.

—-

Workshop ‘Geïnspireerd schrijven’ 

Het is een bijzondere ervaring om geïnspireerd te schrijven. Je maakt contact met jouw innerlijk weten en schrijft vanuit je hart. Je inspireert jezelf via het geschreven woord. Na een geleide meditatie die je in een dieper bewustzijn brengt, ga jezelf schrijven en schrijf je een verhaal over een bepaald thema wat in jouw leven om aandacht vraagt, dit geeft inzicht, iedereen kan het!

Als medium kan ik met je meekijken en inzichten geven over actuele thema’s.

Vind je het leuk om samen met familie, vrienden of collega’s de workshop te volgen,  dan kan je mij een mailtje sturen en dan plannen we samen een datum en tijd. Het kan ook individueel.

Op locatie is mogelijk.

—-

Workshop ‘Wastekening maken’ 

Een wastekening maken is heel eenvoudig en ontzettend leuk om te doen, iedereen kan het!Door de was te verwarmen op een speciaal strijkboutje wordt de was aangebracht op speciaal papier waardoor er mooie tekeningen ontstaan. De tekening wordt gemaakt vanuit het gevoel. Er ontstaan op de tekening allerlei structuren waardoor er symbolen naar voren komen van o.a. mens tot dierfiguren, bomen, bloemen, cijfers enz. Het is echt wonderlijk. Elke wastekening heeft een eigen persoonlijk verhaal.

De workshop start met een geleide meditatie zodat iedere deelnemer vanuit rust de workshop kan beginnen.

Hierna maak je 2 wastekeningen. Aan de hand van de gemaakte wastekeningen krijg je een korte reading die inzicht geeft over jouw leven.

Vind je het leuk om samen met familie, vrienden of collega’s de workshop te volgen,  dan kan je mij een mailtje sturen en dan plannen we samen een datum en tijd. Het kan ook individueel.

Op locatie is ook mogelijk.

—-

Intuïtieve ontwikkeling- privé cursus voor jongeren van 14 t/m 18 jaar

Deze privé cursus is zeer geschikt voor jongeren die hooggevoelig zijn, en ook voor jongeren die meer kunnen zien en voelen dan anderen mensen. Er zijn in deze tijd veel hooggevoelige jongeren voor wie het fijn zou zijn als ze hierin begeleidt worden zodat ze beseffen dat ze niet de enige zijn die de buitenwereld intens beleven.

Deze cursus is speciaal geschikt voor jongeren die:

-gevoelig zijn voor licht, geluid, geuren en/of voor de mening van anderen

-snel de sfeer aanvoelen en emoties van anderen

-een groot gevoel van verantwoordelijkheid en rechtvaardigheid

-snel overprikkeld of moe zijn, bijvoorbeeld op feestjes en in pretparken

-piekeren over de ander, over wat hij/zij gezegd heeft en hoe dat over gekomen is

– het moeilijk vinden om nee te zeggen en keuzes te maken

-meer kunnen zien en voelen dan anderen mensen

Graag wil ik de jongeren inzicht en handvatten geven om met hun gevoeligheid om te gaan en zich bewuster te maken van hun intuïtie , zodat ze deze als kracht leren te gebruiken. Dat helpt hen om zichzelf te zijn, en minder ontvankelijk te zijn voor invloeden van buitenaf, met als gevolg meer zelfvertrouwen.

Tijdens de cursus is er elke les een ander onderwerp wat aan bod komt, dat maakt de cursus erg afwisselend. Je intuïtie ontwikkelen is leren vertrouwen op informatie die vanuit je innerlijk komt, dit is een rijke bron van wijsheid. Elk onderwerp geeft rust, inzicht en versterkt het contact met je intuïtie. Iedere les start met een geleide meditatie zodat de cursus vanuit rust van start gaat. Het is een echte “doe”cursus.

De volgende onderdelen komen aan bod:

-meditatie

-leren aarden

-leren omgaan met je eigen energie in grote groepen, in de klas, feestjes enz

-leren beschermen tegen negatieve energieën

-klankschalen

-wastekeningen maken

-geïnspireerd schrijven

-healing

Ik werk al jaren als medium en weet uit eigen ervaring hoe het is om hooggevoelig te zijn, vandaar dat ik de jongeren wil helpen zodat ze weer lekker in hun vel zitten.

De kosten per keer zijn € 95,00 en duurt 1,5 uur. In overleg besluiten we samen het aantal afspraken.

Voor meer informatie: 06-43412164

Aanmelden via een mailtje naar: renskedeklerk@ziggo.nl

—-

Klankschalenconcert

Ben je er aan toe om even helemaal tot rust te komen? Laat je dan verrassen door de magie van klank, en het ervaren van de innerlijke stilte tijdens het klankschalenconcert.

De mooie klanken zorgen ervoor dat je even niet meer nadenkt en dat je kan loslaten wat je bezig houdt. Vrijwel iedereen ervaart een diepe ontspanning zodra de schalen worden aangeslagen.

Ik werk met diverse klankschalen, thingha’s, koshi’s, rainsticks, oceandrum en een gong, hierdoor ontstaat  er een mooi samenspel. Als je je overgeeft aan deze frequenties ontspan je steeds dieper zodat je fysieke lichaam en je energielichaam in balans komen.

Ik geef eerst een ontspannende ligmeditatie, daarna volgt het klankschalenconcert.

Vind je het leuk om samen met familie, vrienden of collega’s het klankschalenconcert te beleven, dan kan je mij een mailtje sturen en dan plannen we samen een datum en tijd. Ook kan ik op locatie komen.