Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Activiteiten

 

Volle maan meditatie- 29 september 2023

Op vrijdag 29 september organiseer ik een ‘Volle maan meditatie’ avond in mijn praktijk.

De maan staat in het teken Ram. De eigenschappen van de Ram worden nu versterkt. Dit teken zit vol passie, wilskracht en daadkracht. Het is echte pionier. Rammen zijn leiders die anderen weten te motiveren met hun enthousiasme. Ze hebben een sterke wil tot overleven, zijn strijdlustig avontuurlijk en onafhankelijk. Wanneer ze hun zinnen ergens op hebben gezet, kunnen ze zelfs wat drammerig zijn, een ram is nu eenmaal doelgericht.

Welke eigenschap wordt tijdens deze volle maan bij jou in het licht gezet, wat vraagt om aandacht, verandering?

Tijd: 19.30- 21.00 uur/ Kosten: € 15,00/ Aanmelden: Via een mailtje naar: renskedeklerk@ziggo.nl

—–

Meditatie avonden- 25 oktober 2023

Op woensdagavond en op zondagochtend geef ik meditatie bijéénkomsten. Tijdens deze bijéénkomsten leid ik altijd twee meditaties. Elke les is weer anders: er wordt o.a. gemediteerd met kristallen- regelmatig geef ik als onderdeel van de meditatie een klankschalenbeleving- en wordt er elke keer een andere inzichtskaart getrokken- op die manier zijn het rustgevende en inspirerende avonden/ochtenden.

In groep 3 op woensdagavond zijn 3 plekjes vrij:

Data: 25 okt.- 22 nov.- 20 dec./ Tijd: 20.00-21.30 uur/ Kosten: € 42,50

Aanmelden via een mailtje naar renskedeklerk@ziggo.nl

—-

Cursus Intuïtieve ontwikkeling- 3 november 2023

Op vrijdagochtend 3 november gaat de cursus Intuïtieve ontwikkeling van start. Tijdens de cursus is er elke les een ander onderwerp wat aan bod komt, dat maakt de cursus erg afwisselend. Je intuïtie ontwikkelen is leren vertrouwen op informatie die vanuit je innerlijk komt, dit is een rijke bron van wijsheid. Elk onderwerp geeft rust, inzicht en versterkt het contact met je intuïtie. Iedere les start met een geleide meditatie zodat de cursus vanuit rust van start gaat. Het is een echte “doe”cursus, waarbij ik je in aanraking breng met je intuïtie, wat je altijd weer verder brengt.

Les 1- Geïnspireerd schrijven

Het is een bijzondere ervaring om geïnspireerd te schrijven. Je maakt contact met jouw innerlijk weten en schrijft vanuit je hart. Je inspireert jezelf via het geschreven woord. Na een geleide meditatie die je in een dieper bewustzijn brengt, ga jezelf schrijven en schrijf je een verhaal over een bepaald thema wat in jouw leven om aandacht vraagt, dit geeft inzicht. Iedereen kan het!

Les 2- Wastekening maken

Een wastekening maken is heel eenvoudig, en ontzettend leuk om te doen. Door de was te verwarmen op een speciaal strijkboutje wordt de was aangebracht op speciaal papier waardoor er mooie tekeningen ontstaan. De tekening wordt gemaakt vanuit het gevoel. Er ontstaan op de tekening allerlei structuren waardoor er symbolen naar voren komen van o.a. mens tot dierfiguren, bomen, bloemen, cijfers enz. Het is echt wonderlijk. Elke wastekening heeft een eigen persoonlijk verhaal. Met elkaar ‘lezen’ we de wastekeningen voor elkaar. Laat je intuïtie spreken!

Les 3- Healing

Tijdens deze les maak je kennis met de technieken die nodig zijn om een healing te geven. Je geeft en ontvangt een healing. Een heerlijk ontspannen ochtend, waarbij je opgeladen naar huis gaat.

Les 4- Klankschalenbeleving

Klankschalen veroorzaken trillingen, zodra die je lichaam bereiken ervaar je rust en stilte. Je lichaam bestaat voor 70% uit water en daar heeft het geluid van de trilling invloed op. Door de trillingen worden spanningen in je lichaam als het ware los getrild en verminderen gevoelens van stress. Je gedachten stroom vertraagt. Het brengt je lichaam in balans. Je ondergaat de klankschalenbeleving liggend op een matje of zittend op een stoel. Na de klankschalenbeleving is er gelegenheid om zelf de klankschalen aan te slaan. 

Deze cursus geeft je veel inzicht in jezelf en versterkt je intuïtie. Als medium kan ik met je meekijken en jou inzichten geven over actuele thema’s.

Data: 3 nov.- 17 nov.- 24 nov.- 8 dec./ Tijd: 9.30- 11.30 uur/ Kosten: € 145,00

Is je belangstelling gewekt, of heb je vragen over de cursus, dan kan je mij een mailtje sturen via: renskedeklerk@ziggo.nl

*Lijkt het je leuk en interessant om deze cursus met familie, vrienden of collega’s te volgen dan kan je mij een mailtje sturen. Het kan ook individueel en plannen we 4 data in overleg.

—-

Workshop ‘Ontmoeting met je gids’- 29 november 2023

Op woensdagavond 29 november organiseer ik de workshop ‘Ontmoeting met je gids’. 

Ben je nieuwsgierig naar de gidsen die jou helpen en ondersteunen tijdens jouw leven? Je bent van harte welkom voor deze bijzondere workshop. Iedereen heeft iemand uit de spirituele wereld bij zich in dit leven. Vanaf je geboorte is jouw gids bij je die jou begeleidt in jouw groei en ontwikkeling. Vaak ben je daar niet van bewust, omdat de spirituele wereld zich nooit aan je opdringt. Gidsen zijn er om je te helpen, zodra je de stilte opzoekt in jezelf staan ze dicht bij je. Zij leven in een wereld van liefde en wensen jou dat ook toe! 

Een open hart, gecombineerd met sterke gevoelens van liefde en affiniteit voor de spirituele wereld en hun hulp, zal de weg vrijmaken voor een succesvolle ontmoeting. Dit alles komt je eigen ontwikkeling ten goede! Het wordt een mooie avond waarin ik je begeleidt naar een bijzondere ontmoeting.

Tijd: 19.15- 21.15 uur / Kosten: € 29,50/ Aanmelden: via een mailtje naar renskedeklerk@ziggo.nl

—-

Cursus Mediumschap ‘Mixed Levels’- 8 januari 2024

Op 8 januari 2024 gaat de Cursus Mediumschap “Mixed levels” van start.

Deze cursus is voor cursisten die de cursus mediumschap bij mij hebben gevolgd. Natuurlijk ben je ook welkom als je elders een cursus mediumschap hebt gevolgd.

Een avond waarin ik een meditatie leid en je het geleerde toepast door middel van allerlei leuke oefeningen, er ruimte voor vragen is en je gelijkgestemden ontmoet. Mediumschap blijft een boeiende materie en het is fijn om er mee bezig te zijn/blijven. Vandaar dat ik deze cursus organiseer omdat ik regelmatig de vraag krijg van oud cursisten.

Data: 8 jan.- 22 jan.- 5 feb.- 13 feb. ( 1 x op dinsdag)- 4 mrt.- 18 mrt.- 15 apr.- 13 mei

Tijd: 19.00- 21.30 uur/ Kosten: €295,00/ Aanmelden: via een mailtje naar: renskedeklerk@ziggo.nl

—-

Cursus Mediumschap voor beginners- 15 januari 2024

Op maandagavond 15 januari 2024 start de cursus Mediumschap voor beginners.

Het doel van de cursus is om je mediamieke en intuïtieve vermogens opnieuw te ontdekken en er een sterke verbinding mee te maken. Het aanspreken van je intuïtieve vermogens en daarmee leren werken zal je meer inzicht geven in jezelf en de wereld om je heen. Iedereen wordt met bepaalde mediamieke en intuïtieve gaven geboren. Je intuïtie geeft je allerlei waardevolle boodschappen, wanneer je gaat luisteren naar je intuïtie is dat een verrijking van je leven en functioneer je daardoor beter.

Deze cursus is een kennismaking met mediumschap. Het is een cursus waarin je veel leert over jezelf, het ’terugzien’ van je familie of vrienden kunnen voor ontroerende momenten zorgen, maar het wordt ook heel leuk en interessant om met elkaar dit mooie pad te bewandelen.

Iedere bijéénkomst start met een geleide meditatie, zodat de cursus vanuit rust en ontspanning van start kan gaan. Elke les komt er een ander onderwerp aan bod. Het is een ‘doe’ cursus met verschillende oefeningen.

Heb je interesse in spiritualiteit en mediumschap, en heb je zin om te ontdekken waar jouw talenten liggen? Dan ben je van harte welkom.

De onderwerpen die aan bod komen:

-Meditatie

-Foto’s lezen- Psychometrie- Kaarten lezen

-Leren hoe je een reading geeft

-Leren communiceren met dierbare overledenen

Data: 15 jan.- 29 jan.- 12 feb.- 26 feb.- 11 mrt.- 25 mrt.- 8 apr.- 22 apr.

Tijd: 19.00- 21.30 uur/ Kosten: € 295,00

Is je belangstelling gewekt of heb je vragen over de cursus, dan kan je mij een mailtje sturen via: renskedeklerk@ziggo.nl

—-

Workshop ‘Geïnspireerd schrijven’ 

Het is een bijzondere ervaring om geïnspireerd te schrijven. Je maakt contact met jouw innerlijk weten en schrijft vanuit je hart. Je inspireert jezelf via het geschreven woord. Na een geleide meditatie die je in een dieper bewustzijn brengt, ga jezelf schrijven en schrijf je een verhaal over een bepaald thema wat in jouw leven om aandacht vraagt, dit geeft inzicht, iedereen kan het!

Als medium kan ik met je meekijken en inzichten geven over actuele thema’s.

Vind je het leuk om samen met familie, vrienden of collega’s de workshop te volgen,  dan kan je mij een mailtje sturen en dan plannen we samen een datum en tijd. Het kan ook individueel.

Op locatie is mogelijk.

—-

Workshop ‘Wastekening maken’ 

Een wastekening maken is heel eenvoudig en ontzettend leuk om te doen, iedereen kan het!Door de was te verwarmen op een speciaal strijkboutje wordt de was aangebracht op speciaal papier waardoor er mooie tekeningen ontstaan. De tekening wordt gemaakt vanuit het gevoel. Er ontstaan op de tekening allerlei structuren waardoor er symbolen naar voren komen van o.a. mens tot dierfiguren, bomen, bloemen, cijfers enz. Het is echt wonderlijk. Elke wastekening heeft een eigen persoonlijk verhaal.

De workshop start met een geleide meditatie zodat iedere deelnemer vanuit rust de workshop kan beginnen.

Hierna maak je 2 wastekeningen. Aan de hand van de gemaakte wastekeningen krijg je een korte reading die inzicht geeft over jouw leven.

Vind je het leuk om samen met familie, vrienden of collega’s de workshop te volgen,  dan kan je mij een mailtje sturen en dan plannen we samen een datum en tijd. Het kan ook individueel.

Op locatie is ook mogelijk.

—-

Intuïtieve ontwikkeling- privé cursus voor jongeren van 14 t/m 18 jaar

Deze privé cursus is zeer geschikt voor jongeren die hooggevoelig zijn, en ook voor jongeren die meer kunnen zien en voelen dan anderen mensen. Er zijn in deze tijd veel hooggevoelige jongeren voor wie het fijn zou zijn als ze hierin begeleidt worden zodat ze beseffen dat ze niet de enige zijn die de buitenwereld intens beleven.

Deze cursus is speciaal geschikt voor jongeren die:

-gevoelig zijn voor licht, geluid, geuren en/of voor de mening van anderen

-snel de sfeer aanvoelen en emoties van anderen

-een groot gevoel van verantwoordelijkheid en rechtvaardigheid

-snel overprikkeld of moe zijn, bijvoorbeeld op feestjes en in pretparken

-piekeren over de ander, over wat hij/zij gezegd heeft en hoe dat over gekomen is

– het moeilijk vinden om nee te zeggen en keuzes te maken

-meer kunnen zien en voelen dan anderen mensen

Graag wil ik de jongeren inzicht en handvatten geven om met hun gevoeligheid om te gaan en zich bewuster te maken van hun intuïtie , zodat ze deze als kracht leren te gebruiken. Dat helpt hen om zichzelf te zijn, en minder ontvankelijk te zijn voor invloeden van buitenaf, met als gevolg meer zelfvertrouwen.

Tijdens de cursus is er elke les een ander onderwerp wat aan bod komt, dat maakt de cursus erg afwisselend. Je intuïtie ontwikkelen is leren vertrouwen op informatie die vanuit je innerlijk komt, dit is een rijke bron van wijsheid. Elk onderwerp geeft rust, inzicht en versterkt het contact met je intuïtie. Iedere les start met een geleide meditatie zodat de cursus vanuit rust van start gaat. Het is een echte “doe”cursus.

De volgende onderdelen komen aan bod:

-meditatie

-leren aarden

-leren omgaan met je eigen energie in grote groepen, in de klas, feestjes enz

-leren beschermen tegen negatieve energieën

-klankschalen

-wastekeningen maken

-geïnspireerd schrijven

-healing

Ik werk al jaren als medium en weet uit eigen ervaring hoe het is om hooggevoelig te zijn, vandaar dat ik de jongeren wil helpen zodat ze weer lekker in hun vel zitten.

De kosten per keer zijn € 95,00 en duurt 1,5 uur. In overleg besluiten we samen het aantal afspraken.

Voor meer informatie: 06-43412164

Aanmelden via een mailtje naar: renskedeklerk@ziggo.nl

—-

Klankschalenconcert

Ben je er aan toe om even helemaal tot rust te komen? Laat je dan verrassen door de magie van klank, en het ervaren van de innerlijke stilte tijdens het klankschalenconcert.

De mooie klanken zorgen ervoor dat je even niet meer nadenkt en dat je kan loslaten wat je bezig houdt. Vrijwel iedereen ervaart een diepe ontspanning zodra de schalen worden aangeslagen.

Ik werk met diverse klankschalen, thingha’s, koshi’s, rainsticks, oceandrum en een gong, hierdoor ontstaat  er een mooi samenspel. Als je je overgeeft aan deze frequenties ontspan je steeds dieper zodat je fysieke lichaam en je energielichaam in balans komen.

Ik geef eerst een ontspannende ligmeditatie, daarna volgt het klankschalenconcert.

Vind je het leuk om samen met familie, vrienden of collega’s het klankschalenconcert te beleven, dan kan je mij een mailtje sturen en dan plannen we samen een datum en tijd. Ook kan ik op locatie komen.