Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Activiteiten

 

Corona: In verband met het Corona virus staat er een luchtreiniger met ionisator in de praktijk.De koolstoffilter zuivert pollen, stofdeeltjes en allergenen uit de lucht en daarnaast neutraliseert de luchtreiniger virussen en bacteriën. Hiermee maak je de kans op besmetting een stuk kleiner en kan je met een veilig gevoel naar mijn praktijk komen

Cursus Mediumschap voor beginners- 10 januari 2022(nog 2 plekjes vrij)

Op maandagavond 10 januari 2022 start de cursus Mediumschap voor beginners.

Het doel van de cursus is om je mediamieke en intuïtieve vermogens opnieuw te ontdekken en er een sterke verbinding mee te maken. Het aanspreken van je intuïtieve vermogens en daarmee leren werken zal je meer inzicht geven in jezelf en de wereld om je heen. Iedereen wordt met bepaalde mediamieke en intuïtieve gaven geboren. Je intuïtie geeft je allerlei waardevolle boodschappen, wanneer je gaat luisteren naar je intuïtie is dat een verrijking van je leven en functioneer je daardoor beter.

Deze cursus is een kennismaking met mediumschap. Het is een cursus waarin je veel leert over jezelf, het ‘terugzien’ van je familie of vrienden kunnen voor ontroerende momenten zorgen, maar het wordt ook heel leuk en interessant om met elkaar dit mooie pad te bewandelen.

Iedere bijéénkomst start met een geleide meditatie, zodat de cursus vanuit rust en ontspanning van start kan gaan. Elke les komt er een ander onderwerp aan bod. Het is een ‘doe’ cursus met verschillende oefeningen.

Heb je interesse in spiritualiteit en mediumschap, en heb je zin om te ontdekken waar jouw talenten liggen? Dan ben je van harte welkom.

De onderwerpen die aan bod komen:

-Meditatie

-Foto’s lezen- Psychometrie- Kaarten lezen

-Leren hoe je een reading geeft

-Leren communiceren met dierbare overledenen

Wanneer: maandagavond- om de week- totaal 8 lessen

Data: 10 jan.- 24 jan.- 7 feb.- 21 feb.- 7 mrt.- 21 mrt.- 4 apr.- 12 apr. 1 keer op dinsdagavond- 18 apr.

Tijd: 19.00- 21.30 uur

Kosten: € 265,00

Is je belangstelling gewekt, of heb je vragen over de cursus, dan kan je mij een mailtje sturen via: renskedeklerk@ziggo.nl

—-

Body & Mind avond bij Buitengoed  De Uylenburg-15 januari 2022 (nog 8 plekjes vrij)

Op zaterdag 15 januari organiseer ik een Body & Mind avond in het rondhuis bij Buitengoed De Uylenburg te Delfgauw. Deze avond staat in het teken van het nieuwe jaar 2022.

De avond start met een nieuwjaarsmeditatie, een engelenkaartje, gevolgd door een meditatie met kristallen. Allemaal heerlijk ontspannend en inzichtgevend.

Na de pauze geef ik een Healing workshop en leer je jouw eigen helende kracht te ontdekken en toe te passen. Na de uitleg over het geven van een healing, ga je zelf in tweetallen aan de slag. Je geeft een healing van 20 minuten en je ontvangt een healing zittend op een stoel. Het is zowel leuk om te geven als om te ontvangen. Na deze workshop ken je de handposities en kan je het in huiselijke kring toepassen.

Daarna eindigen we de avond rondom het grote kampvuur met glühwein en/of warme chocolademelk mét slagroom, en wat lekkere hapjes.

Het zijn altijd bijzondere avonden op een prachtige plek in de natuur. 

Programma:

17.45 uur- Ontvangst met koffie, thee en koek

18.00- 19.30 uur- Nieuwjaarsmeditatie & Meditatie met kristallen

19.30- 20.00 uur- Pauze met verse munt/gember thee en gezond bananenbrood.

20.00- 21.15 uur- Healing workshop

21.15- 23.00 uur- Groot kampvuur met glühwein en/of warme chocolademelk mét slagroom en lekkere hapjes.

23.00 uur- Einde avond

Kosten: € 55,00 p.p.

Maximaal 20 deelnemers

Aanmelden via een mailtje naar: Renskedeklerk@ziggo.nl

—-

Intuïtieve ontwikkeling privé cursus voor jongeren van 14 t/m 18 jaar

Deze privé cursus is zeer geschikt voor jongeren die hooggevoelig zijn, en ook voor jongeren die meer kunnen zien en voelen dan anderen mensen.Er zijn in deze tijd veel hooggevoelige jongeren voor wie het fijn zou zijn als ze hierin begeleidt worden zodat ze beseffen dat ze niet de enige zijn die de buitenwereld intens beleven.

Deze cursus is speciaal geschikt voor jongeren die:

-gevoelig zijn voor licht, geluid, geuren en/of voor de mening van anderen

-snel de sfeer aanvoelen en emoties van anderen

-een groot gevoel van verantwoordelijkheid en rechtvaardigheid

-snel overprikkeld of moe zijn, bijvoorbeeld op feestjes en in pretparken

-piekeren over de ander, over wat hij/zij gezegd heeft en hoe dat over gekomen is

– het moeilijk vinden om nee te zeggen en keuzes te maken

-meer kunnen zien en voelen dan anderen mensen

Graag wil ik de jongeren inzicht en handvatten geven om met hun gevoeligheid om te gaan en zich bewuster te maken van hun intuïtie , zodat ze deze als kracht leren te gebruiken. Dat helpt hen om zichzelf te zijn, en minder ontvankelijk te zijn voor invloeden van buitenaf, met als gevolg meer zelfvertrouwen.

Tijdens de cursus is er elke les een ander onderwerp wat aan bod komt, dat maakt de cursus erg afwisselend. Je intuïtie ontwikkelen is leren vertrouwen op informatie die vanuit je innerlijk komt, dit is een rijke bron van wijsheid. Elk onderwerp geeft rust, inzicht en versterkt het contact met je intuïtie. Iedere les start met een geleide meditatie zodat de cursus vanuit rust van start gaat. Het is een echte “doe”cursus.

De volgende onderdelen komen aan bod:

-meditatie

-leren aarden

-leren omgaan met je eigen energie in grote groepen, in de klas, feestjes enz

-leren beschermen tegen negatieve energieën

-klankschalen

-wastekeningen maken

-geïnspireerd schrijven

-healing

Ik werk al jaren als medium en weet uit eigen ervaring hoe het is om hooggevoelig te zijn, vandaar dat ik de jongeren wil helpen zodat ze weer lekker in hun vel zitten.

De cursus bestaat uit 4 bijéénkomsten van 1,5 uur -we plannen met elkaar 4 data.

De kosten zijn €250,00 voor 4 bijéénkomsten.

Voor meer informatie: 06-43412164

Aanmelden via een mailtje naar: renskedeklerk@ziggo.nl

—-

Meditatie bijéénkomsten

Op woensdagavond en op zondagochtend geef ik meditatie bijéénkomsten. Tijdens deze bijéénkomsten leid ik altijd twee meditaties. Elke keer is weer anders: er wordt o.a. gemediteerd met kristallen- regelmatig geef ik als onderdeel een klankschalenconcert- en er wordt elke keer een andere inzichtskaart getrokken- op die manier zijn het rustgevende en inspirerende avonden/ochtenden.

Momenteel zitten alle groepen vol, eventueel kan ik je naam op de wachtlijst zetten, en dan neem ik contact met je op als er een plekje vrij komt.

Aanmelden via een mailtje naar renskedeklerk@ziggo.nl

—-

Workshop ‘Geïnspireerd een brief schrijven aan het ongeboren kind’

In verwachting zijn van een kindje is een hele bijzondere periode in je leven, er gebeurd zo ontzettend veel op lichamelijk en emotioneel gebied. Jouw kindje wat groeit in jouw buik is echt een wonder. Met het kindje in je buik kan je intuïtief en telepatisch contact maken, want het kindje is een bewuste ziel. Tijdens de workshop wil ik je graag in contact brengen met jouw kindje.

De workshop start met een geleide meditatie, zodat je tot jezelf kan komen in de stilte, en vanuit die stilte kan je contact maken met jouw kindje. Dat is een prachtige ervaring. Na de meditatie schrijf je een brief aan jouw kindje, woorden vol liefde, dankbaarheid en dat wat jij op dat moment voelt. De woorden rollen uit je pen, het gaat moeiteloos.

Als medium maak ik contact met de ziel van jouw kindje. Voor mij is dit ook een hele bijzondere ervaring om zo dichtbij te mogen komen. In het contact schrijf ik een brief over wat ik hoor en voel, en deze brief is voor jou.

De workshop geef ik één op één, en duurt 1,5 uur.

De kosten zijn € 90,00

Je bent welkom vanaf de zestiende week in de zwangerschap.

De workshop is ook een origineel en waardevol cadeau om te geven bij een babyshower.

Als je een afspraak wilt maken voor deze workshop kan je mij een berichtje sturen: renskedeklerk@ziggo.nl of bellen op 06-43412164.

—-

Workshop Wastekening maken

Een wastekening maken is heel eenvoudig, en ontzettend leuk om te doen, iedereen kan het!

Door de was te verwarmen op een speciaal strijkboutje wordt de was aangebracht op speciaal papier waardoor er mooie tekeningen ontstaan. De tekening wordt gemaakt vanuit het gevoel. Er ontstaan op de tekening allerlei structuren waardoor er symbolen naar voren komen van o.a. mens tot dierfiguren, bomen, bloemen, cijfers enz. Het is echt wonderlijk. Elke wastekening heeft een eigen persoonlijk verhaal.

De workshop start met een geleide meditatie zodat iedere deelnemer vanuit rust de workshop kan beginnen.

Hierna maakt iedere deelnemer 3 wastekeningen. Aan de hand van de gemaakte wastekening krijg je een korte reading die inzicht geeft over jouw leven.

Aanmelden via een mailtje naar: renskedeklerk@ziggo.nl

Vind je het leuk om samen met familie, vrienden of collega’s de workshop te volgen,  dan kan je mij een mailtje sturen en dan plannen we samen een datum en tijd. 

Op locatie is ook mogelijk.

Je kan de workshop ook alleen of met twee personen volgen.

—-

Workshop Geïnspireerd schrijven 

Regelmatig geef ik de workshop Geïnspireerd schrijven voor een klein groepje deelnemers.

Het is een bijzondere ervaring om geïnspireerd te schrijven. Je maakt contact met jouw innerlijk weten en schrijft vanuit je hart. Je inspireert jezelf via het geschreven woord. Na een geleide meditatie die je in een dieper bewustzijn brengt, ga jezelf schrijven en schrijf je een verhaal over een bepaald thema wat in jouw leven om aandacht vraagt, dit geeft inzicht, iedereen kan het!

Als medium kan ik met je meekijken en inzichten geven over actuele thema’s.

Aanmelden via een mailtje naar: renskedeklerk@ziggo.nl

Vind je het leuk om samen met familie, vrienden of collega’s de workshop te volgen,  dan kan je mij een mailtje sturen en dan plannen we samen een datum en tijd. 

Op locatie is ook mogelijk.

Je kan de workshop ook alleen of met twee personen volgen.

—-

Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Tijdens de cursus is er elke les een ander onderwerp wat aan bod komt, dat maakt de cursus erg afwisselend. Je intuïtie ontwikkelen is leren vertrouwen op informatie die vanuit je innerlijk komt, dit is een rijke bron van wijsheid. Elk onderwerp geeft rust, inzicht en versterkt het contact met je intuïtie. Iedere les start met een geleide meditatie zodat de cursus vanuit rust van start gaat. Het is een echte “doe”cursus, waarbij ik je in aanraking breng met je intuïtie, wat je altijd weer verder brengt.

Les 1- Geïnspireerd schrijven

Het is een bijzondere ervaring om geïnspireerd te schrijven. Je maakt contact met jouw innerlijk weten en schrijft vanuit je hart. Je inspireert jezelf via het geschreven woord. Na een geleide meditatie die je in een dieper bewustzijn brengt, ga jezelf schrijven en schrijf je een verhaal over een bepaald thema wat in jouw leven om aandacht vraagt, dit geeft inzicht. Iedereen kan het!

Les 2- Wastekening maken

Een wastekening maken is heel eenvoudig, en ontzettend leuk om te doen. Door de was te verwarmen op een speciaal strijkboutje wordt de was aangebracht op speciaal papier waardoor er mooie tekeningen ontstaan. De tekening wordt gemaakt vanuit het gevoel. Er ontstaan op de tekening allerlei structuren waardoor er symbolen naar voren komen van o.a. mens tot dierfiguren, bomen, bloemen, cijfers enz. Het is echt wonderlijk. Elke wastekening heeft een eigen persoonlijk verhaal. Met elkaar ‘lezen’ we de wastekeningen voor elkaar. Laat je intuïtie spreken!

Les 3- Healing

Tijdens deze les maak je kennis met de technieken die nodig zijn om een healing te geven. Je geeft en ontvangt een healing zittend op een stoel. Een heerlijk ontspannen ochtend, waarbij je opgeladen naar huis gaat.

Les 4- Klankschalenbeleving

Klankschalen veroorzaken trillingen, zodra die je lichaam bereiken ervaar je rust en stilte. Je lichaam bestaat voor 70% uit water en daar heeft het geluid van de trilling invloed op. Door de trillingen worden spanningen in je lichaam als het ware los getrild en verminderen gevoelens van stress. Je gedachten stroom vertraagt. Het brengt je lichaam in balans. Je ondergaat de klankschalenbeleving liggend op een matje of zittend op een stoel. Na de klankschalenbeleving is er gelegenheid om zelf de klankschalen aan te slaan. 

Deze cursus geeft je veel inzicht in jezelf en versterkt je intuïtie. Als medium kan ik met je meekijken en jou inzichten geven over actuele thema’s. Door de groep klein te houden, is dit de kracht van de cursus.

Lijkt het je leuk en interessant om deze cursus met familie, vrienden of collega’s te volgen dan kan je mij een mailtje sturen.

In overleg plannen we vier data en tijden.

Je kan de cursus ook alleen of met twee personen volgen.

—-

Klankschalenconcert

Ben je er aan toe om even helemaal tot rust te komen? Laat je dan verrassen door de magie van klank, en het ervaren van de innerlijke stilte tijdens het klankschalenconcert.

De mooie klanken zorgen ervoor dat je even niet meer nadenkt en dat je kan loslaten wat je bezig houdt. Vrijwel iedereen ervaart een diepe ontspanning zodra de schalen worden aangeslagen.

Ik werk met diverse klankschalen, thingha’s, koshi’s, rainsticks, oceandrum en een gong, hierdoor ontstaat  er een mooi samenspel. Als je je overgeeft aan deze frequenties ontspan je steeds dieper zodat je fysieke lichaam en je energielichaam in balans komen.

Ik geef eerst een ontspannende ligmeditatie, daarna volgt het klankschalenconcert.

Vind je het leuk om samen met familie, vrienden of collega’s het klankschalenconcert te beleven, dan kan je mij een mailtje sturen en dan plannen we samen een datum en tijd. Ook kan ik op locatie komen.