Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Monique

Zaalreading 
‘Ik vond jouw reading gisterenavond geweldig!Je vroeg een sieraad van me en vrijwel direct begon je te vertellen over mijn leven op dit moment.
Daarna vroeg je me met wie van de overledenen ik contact wilde. Ook vrijwel direct vertelde je me dingen via de overledene over mijn familie wat absoluut alleen voor mij bedoeld was.
Jouw informatie gaf mij de een na de andere herkenning. De informatie was zo treffend dat ik regelmatig versteld stond. Door jouw positieve benadering kreeg ik een soort cadeautje. Ik kreeg zelfs door jouw informatie een beter inzicht over situaties uit het verleden. Naast mij heb je gisterenavond nog andere mensen een reading gegeven.
Dat jouw woorden heel treffend waren, bleek wel uit de reacties van de betrokkenen. De meditatie vooraf zorgde voor een rustige sfeer, en gaf me de kans om alle informatie goed in me op te nemen. Al met al een zeer indrukwekkende avond. Nogmaals heel hartelijk dank hiervoor’.