Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

David en Anita

‘Afgelopen week zijn Renske en Ted bij ons thuis geweest voor een huisreiniging. Een paar jaar geleden hadden we het er al samen over gehad om dat te laten doen i.v.m. onze dochter die soms onrustig was in haar kamer. Helaas kende we niemand en dan is de stap toch wel groot om ‘zomaar’ iemand te bellen.

December 2019 kwamen wij in contact met Renske voor een reading. Mijn man ging eerst en een maand later ikzelf. Wij waren zo enthousiast over wat Renske wist te vertellen en hoe helpend het was dat ook mijn moeder en vriendin bij haar langs zijn geweest. Inmiddels zijn we al een paar readingen verder, cursussen gevolgd en massage afspraken. Renske is een fijne vrouw, waar je je gehoord en gezien voelt. In een fijne omgeving waar je tot rust komt en energie kan opdoen. Inmiddels sliep onze oudste dochter op een andere kamer en sliep de jongste nu in haar oude kamer. Ook bij mijn jongste dochter hadden we momenten waarbij we dachten, wat zou hier zijn? Is er iets wat wij niet zien? Nu we Renske kennen en haar vertrouwen was de keus snel gemaakt. De huisreiniging doen ze voor een groot deel samen. Het begint met een gesprekje, waarna ze samen rondlopen. Vervolgens gaat Renske op haar manier aan het werk en krijg je van Ted een healing als je dat wilt (ik kan het aanraden). Daarna reinigen ze het huis met witte salie.

Nu een week later kan ik zeggen dat het rustiger is in huis. Mijn dochter slaapt beter en wordt vrolijk wakker wat voorheen uniek was. Renske en Ted geven vertrouwen, weten wat ze doen en vullen elkaar goed aan. Terugkijkend had ik ze eerder moeten laten komen’.