Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Willem Waasdorp

‘Na het plotseling overlijden van mijn lieve vrouw Petra, moeder van Bram, Nick en Lian ben ik, door een ervaring van mijn beste vriend, in contact gekomen met Renske. Op woensdag 16 november, 7 weken na het overlijden van mijn lieve vrouw had ik een afspraak staan voor een privé reading. Renske vertelde mij wat ik voor een persoon ben en dat klopte als een bus. Daarna trad zij in contact met Petra en alles wat daarna werd verteld kwam echt van Petra, zelfs bepaalde woordkeuze zoals alleen Petra dat kon zeggen. Er werden mededelingen gedaan die zo privé zijn dus dat kon echt alleen maar van Petra komen en na de reading ben ik naar buiten gegaan met het gevoel dat Petra het goed maakt. Het overlijden van Petra blijft moeilijk voor ons, maar de wetenschap dat zij het goed maakt verzacht het geheel wel. 

Twee weken daarna is Renske langs gekomen voor een huiskameravond waarbij onze kinderen en 2 heel goede vrienden bij aanwezig waren. Renske trad weer in contact met Petra en begon met onze jongste zoon, daarna onze dochter, oudste zoon en vriendin van Petra. Alles wat werd verteld klopte wederom en onze dochter heeft 1 van de adviezen, die eigenlijk van Petra afkomstig zijn, ter harte genomen en is minder gaan werken. Petra’s vriendin stond er, vanwege haar geloof, wat sceptisch tegenover maar door wat er over haar en Petra als vriendin werd verteld maakte dat ook zij er een goed gevoel aan over gehouden heeft.

Niets kan mijn lieve vrouw Petra, moeder en vriendin van vele mensen teruggeven maar door de readings van Renske kunnen wij beter omgaan met het verlies.

Namens ons allen wil ik Renske hartelijk bedanken voor wat zij voor ons betekend en dat zij Petra via haar heeft kunnen laten praten’.