Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Ria van Dijk-Akkermans

‘Een Zaalreading bij Renske: een klein zaaltje, groot genoeg voor 15 personen, zodat persoonlijk contact met Renske gewaarborgd is. We beginnen met een geleide meditatie. Renske maakt contact met een wereld die wij niet kunnen zien maar dankzij haar mogen ervaren. Als ze mij vraagt een persoonlijk sieraad aan haar te geven om een contact te kunnen maken met een dierbare, geef ik haar mijn ring die is samengesteld uit de trouwringen van mijn overleden man en mij. Al heel snel ervaart ze hem en beschrijft ze zijn karakter en vooral zijn lach. Ik zie hem dan ook direct glashelder voor me. Renske beschrijft ook ons leven samen, ons bedrijf, ons samenwerken, zelfs de koffiepauzes in de winkel die op heel vaste tijden plaats vonden. Hoe belangrijk ons personeel voor ons was, hoe we op elkaar aangewezen waren. Vooral ook de liefde die wij samen mochten beleven op deze wereld. Het is alsof Renske vertaald wat haar gedicteerd wordt. Zelfs intieme dingen die niemand anders weet dan mijn man, kan ze benoemen. Ik blijf achter met het gevoel dat hij er nog steeds voor me is. Juist in de tijd waarin ik het laatste stukje van ons bedrijf aan het opheffen ben, doet het mij goed om te horen dat mijn man achter mij staat. Dat ik het goed doe. Dat geeft enorme troost als tegenhanger van de heimwee die ik voel. De integere manier waarop Renske dit doet geeft mij vertrouwen dat er een energie is, die zij kan benoemen en waar wij van mogen profiteren’.