Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Cora van der Lee

‘Het was voor mij een bijzondere ervaring om een zaalreading bij Renske te volgen. Allereerst begonnen we in een groep van 13 personen aan een meditatie waar je al heerlijk tot rust komt. De reading was in een ontspannen sfeer. Via een sieraad wat ik om had, in mijn geval mijn horloge, en aan Renske gaf, vertelde Renske allerlei informatie over mij wat klopte. Dat geeft meteen vertrouwen, want wij ontmoetten elkaar die avond voor het eerst. Daarna mocht ik zeggen met wie ik in contact wilde komen. Ook die informatie die binnenkwam klopte en gaf mij een goed gevoel waar ik weer mee verder kan. Ik kan het iedereen aanraden om een zaalreading te volgen. Renske is een leuk persoon waar je je meteen op je gemak voelt’.