Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Esmée van Dongen

‘ Vorig jaar heb ik, na meerdere meditatiecursussen te hebben gevolgd bij Renske, gekozen voor de cursus Intuïtieve ontwikkeling. Tijdens de cursus leerden we om je intuïtie te ontwikkelen op informatie die vanuit je innerlijk komt. Elke les begonnen we met een meditatie, maar daarna gingen we echt aan de slag. Van een healing, een reading, tot het maken van een wastekening. Het waren allemaal erg mooie ervaringen. We hadden ook nog eens een erg leuke groep. Eén les gingen we geïnspireerd schrijven. In het begin dacht ik: dit kan ik echt niet. Maar het gebeurt gewoon! Ik bleef maar schrijven! Toen de cursus klaar was, wilden eigenlijk iedereen door en kregen we er niet genoeg van, dus zijn we met een groot deel van de groep begonnen aan een cursus Mediumschap ‘light’. We hebben nu drie lessen gehad en ik heb alweer zin in volgende week. Vorige week was er een mystery guest, en wij moesten allemaal contact met haar maken en vervolgens opschrijven wat we voelden. Daarna liet ze een foto zien van iemand die overleden was. Het was echt bizar, het was haar broer, en als je hoorde wat iedereen had opgeschreven…… Kippenvel moment! Volgens mij hebben we nu nog twee lessen te gaan….en ik wil zeker nog door. Dus ik ga alvast kijken wat ik daarna kan gaan doen!’.