Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Christa de Ruijter

‘Ik kom nu sinds een jaar bij Renskes bijzondere groepsmeditaties. Tijdens deze avond kom ik vooral tot innerlijke rust, dichter bij mezelf, orde in mijn drukke (binnen) wereld.

Vele gevoelens en inzichten komen aan de oppervlakte waar ik een stukje dieper op in wilde gaan. Hierbij heb ik Renske gevraagd om mij een reading te geven, om voor mezelf nog duidelijker te voelen, en mijn purpose op deze aarde te ontdekken en tot uiting te brengen. Soms zijn er momenten in je leven dat je voelt dat alles bruist van binnen, alleen krijg je zelf de kurk niet van de fles, dat is nou precies wat Renske bij mij gedaan heeft. Renske ging tegenover mij zitten, en trok zonder moeite de kurk van de fles en opende voor mij weer heldere bruisende wegen, bracht inzichten en gaf mij net dat duwtje om weer heel dicht bij mezelf te komen waar alle antwoorden zijn :-). Het was een waardevolle inspirerende ochtend vol verrassingen en ontmantelingen, een innerlijk kadootje wat ik mezelf wilde geven! Die nieuwe trui houdt me wel warm, maar alleen van binnenuit kan je echt stralen, dank je wel Renske!’.