Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Tessa Tameling-Rietveld

‘Huiskameravond: De huiskameravond 2 jaar geleden was voor mij de start van een nieuw begin. Ik verwachtte dat als er iemand langs zou komen, het mijn opa zou zijn (zoals altijd, leuk en vertrouwd). Hoe verrassend was het dat het de beste vriend van mijn broer was, terwijl ik al vijf jaar geen contact meer had met mijn broer. Renske wist de doodsoorzaak en ziel zo helder te omschrijven dat er geen twijfel over mogelijk was wie het was. De liefdevolle boodschap en tips die de ziel voor me had, waren zo treffend dat toen ik mijn broer de boodschap doorgaf, hij de dag daarna direct bij me langskwam. Dankzij Renske kon op deze avond een weg worden gelegd naar de hereniging met mijn broer. Waardoor we nu 2 jaar later een diepere band hebben, dan we ooit hadden durven dromen. Dank je wel Renske.

Cursus mediumschap: Deze cursus heeft heel cliché mijn leven veranderd. Ik was herstellend van een fixe burnout en was als HSP de weg naar mijn gevoel helemaal kwijt. Ik wilde deze cursus graag doen. Niet omdat ik het idee had een medium te zijn, maar ik hoopte op deze manier weer in contact te komen met mijn onderbuik gevoel. De cursus leek (en bleek hij ook te zijn) laagdrempelig. De cursus is heel praktijk gericht. Onder het mom van: Lopen leer je door het te doen, niet door er naar te kijken, gingen we dag 1 al aan de slag met oefeningen. Aan het eind van de cursus wist ik weer wie ik was, heb ik heel veel geleerd en veel mooie readings mogen ontvangen. En blijkbaar ben ik toch een medium en hebben veel mensen dit in zich. We hebben het alleen uitgeschakeld. Zo jammer, want het leven is zo veel mooier met deze sensoren aan’.