Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Mariska van Hintum

‘Zaalreading – Met een groep van 13 deelnemers, en na het nuttigen van een kopje thee en iets lekkers begon Renske de avond met een heerlijk ontspannen meditatie. Ik raakte al snel in een diepe ontspanning en had zelfs het gevoel dat er iemand achter mij stond die zo nu en dan een klein duwtje in de rug gaf. Ook voelde ik af en toe een warme gloed. Bijna jammer om weer terug te keren in het hier en nu. Ik kreeg die avond zelf ook een reading en dat voelde goed. Heel fijn om een positieve bevestiging te krijgen van zaken die mij bezig houden. Ook heel fijn om even in contact te zijn met ome Huub, de jongste broer van mijn moeder die vijf jaar geleden is overleden aan asbestkanker. Heel treffend zoals Renske zijn karakter omschreef en tot slot een fijne boodschap waarmee ik weer verder kan’.