Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Anke van Hazendonk

‘Eigenlijk gun ik iedereen in zijn leven om een keer een reading te ontvangen. Op het moment dat ik naar Renske toe ging voor een reading zat ik met een vraag of ik zou solliciteren op een vacature. Er volgde 60 minuten waarin Renske me zoveel waardevols vertelde. Ze komt snel to the point, gaf me informatie waarin ik mij kon spiegelen en die me het bewustzijn gaf om een belangrijke beslissing te nemen van baan te veranderen. Ik heb de baan gekregen.

Renske inspireerde me om bij haar de Cursus Mediumschap voor beginners te gaan volgen. Ik begon in een groep met mannen en vrouwen die net zoals ik dit pad niet eerder hadden bewandeld. Ik was heel nieuwsgierig en vond het ook spannend. Wat als er niets zou gebeuren en het niet zou lukken om zelf aan iemand een reading te geven? De tweede les maakte op mij veel indruk. Ik kwam vol verwondering thuis toen het me gelukt was om iemand zijn ‘bril’ te lezen en te vertellen hoe diegene zich die dag had gevoeld. Daarna is het in een stroomversnelling gegaan. De kracht van de cursus is dat Renske ons laat kennismaken met het mediumschap door ’te doen’ ! Ze laat ons op een enthousiaste manier kennismaken met de verschillende facetten van het mediumschap. Ze helpt ons te vertrouwen op ons kunnen. Ik ben nu aan de derde cursus Mediumschap begonnen. Mijn intuïtie is sterk ontwikkeld, waardevol voor mijn dagelijkse leven en werk. Daarnaast ben ik geraakt door het contact met de geestenwereld, zo dankbaar om een dierbare een boodschap van een overledene te kunnen meegeven. Voor iedereen die meer rust wil vinden in zichzelf en vanuit intuïtie wil leven en handelen, is deze cursus een enorme aanrader. Deze cursus heeft mijn leven nu al zo waardevol verrijkt!’.