Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Recensies

Bernadette van Leeuwen

15-06-2018-' Renske is 2 avonden bij mij thuis geweest voor een huiskameravond. De groep bestond beiden avonden uit 5 personen. Ik heb de avonden als heel mooi, puur en zuiver ervaren. Heel waardevol. Een ieder kreeg met heel veel liefdevolle aandacht, inzicht, welk thema nu aandacht nodig heeft, wat er nu bij je speelt. Dit werd door een ieder als heel positief ervaren. Het geeft precies inzicht waar je nu staat. Renske geeft ook aan wat voor stappen je eventueel kunt zetten, als je daar aan toe bent. Een avond met een lach en een traan, die we zeker gaan herhalen. Een aanrader!'.

Cindy Pinedo

Zaalreading 17 mei-' Bedankt voor je reading, bij binnenkomst voelde ik mij gelijk op mijn gemak. De meditatie was mooi, je hebt een hele prettige stem om naar te luisteren en ook wat je hebt doorgekregen over mij klopt, voor herhaling vatbaar. Tot de volgende keer'.

José Vlaardingerbroek

05-06-2018 'Twee jaar geleden kwamen we in contact met Renske. Mijn man en ik hadden al verschillende cursussen gevolgd op spiritueel gebied. Door allerlei omstandigheden hadden we het een tijdje links laten liggen en er weinig mee gedaan. Maar het gevoel om er mee verder te gaan bleef en het kwam steeds weer op ons pad. Samen met een vriendin zijn we bij Renske op gesprek geweest. Renske wilde graag weten hoever we waren spiritueel gezien en of we wel binnen de bestaande groep pasten. En zo zijn we ingestroomd bij de gevorderden groep. Inmiddels zijn we met elkaar een hechte groep geworden en leert Renske ons steeds weer nieuwe technieken en laat ons uitdagen in onze ontwikkeling. Het mooie is dat Renske de kracht in jezelf laat ontdekken in een ontspannen sfeer, maar de uitdaging niet uit de weg gaat. We hebben niet alleen met elkaar geoefend maar ook met mensen van buitenaf. Heel spannend, maar dat gaf ook een een enorme kick. We hebben zelfs een zaalreading gegeven. Omdat we de cursus zo leuk vinden, vinden we het leuk om door te gaan. Dankjewel Renske voor je inzet! Wij bevelen de cursus zeker aan en het is prachtig om de spiritualiteit in jezelf te ontdekken. Lieve groet, Emiel en José'.

Brenda Heijker

'Vorige week, 17 mei, heb ik een zaalreading bij Renske gehad. Ik had er zin. Bij aankomst ging ik in het gebouw waar de reading plaatsvond, op het geluid van gezellig kletsende mensen af. Sommige mensen waren samen gekomen en andere alleen. Een aantal mensen was nog hyper van de dag, maar iedereen kwam al snel tot rust bij de meditatie. Fijn even ontspannen in je 'eigen wereld'. Renske straalt een rustige energie uit, dat vond ik prettig. Wat fijn dat ik een persoonlijke reading van Renske kreeg. In deze reading heeft zij mij veel bevestiging gegeven. Voor mij een extra boost om door te gaan op de wijze die voor mij al goed voelde. Op respectvolle wijze gaf zij ook de andere aanwezigen middels een sieraad of getrokken kaart een reading. Mooi om hierbij te mogen zijn'.

Lia Keesmaat

'De zaalreading op donderdag 17 mei was een hele bijzondere avond voor mij en ik weet zeker ook voor de andere deelnemers. De reading bevestigde mijn geloof en vertrouwen dat je echt kunt communiceren met je overleden dierbaren, en jij hebt zulke mooie bijzondere verrassende dingen over mijn ouders verteld, welke mijn ouders via jou aan mij wilde laten horen, het heeft mij zo ongelooflijk goed gedaan. Dingen die zo klopte met hoe mijn ouders waren en hen kenmerkte, en zo speciaal voor mij. Ik voel me nu nog meer gesterkt door deze reading, en ook door de boodschap die mijn ouders hebben mee gegeven voor mij om nu aan mezelf te gaan denken. Sinds mijn ouders heel kort achter elkaar zijn overleden is mijn levenspad zo veranderd en is het een hele zware weg te gaan, en ik mis mijn ouders heel erg. Nu weet ik dat ze mij en mijn gezin volgen en al die kleine signalen komen echt van hen. Ook hoe ik zelf ben zette je zo kloppend neer, heel bijzonder. En de manier waarop je de reading doet, is heel fijn en speciaal voor alle aanwezigen. Nogmaals hartelijk dank voor deze avond'.

Nora

'Lieve Renske, ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor de reading van afgelopen woensdag. Ik vond het erg heftig om zo duidelijk te horen wat er werkelijk in mijn hoofd omgaat. Echt niemand ziet die kant van mij, het was zelfs zo erg dat ik er zelf nooit echt een vinger op heb kunnen leggen waarom ik mij vaak zo anders voel, depri vaak. Nu is dat ineens een soort van helder geworden, duidelijk...dat is fijn. Toen ik erover vertelde aan mijn man en moeder herkenden ze het volledig. Ik heb ook echt het laatste zetje gekregen om er wat van te gaan maken. Ik heb me gelijk ingeschreven voor een cursus, hoop dat er nog vele gaan volgen en ik een mooi eigen bedrijfje kan gaan bouwen. Ik heb daar heel veel zin in. Ik zal jou zeker bij mensen om mij heen gaan aanbevelen. En ik kom graag nog eens terug bij je. Je hebt een hele hoop te bieden dus in ieder geval tot ziens :-)'.

Yvonne van der Made

'Op donderdag 22 maart heb ik, samen met mijn moeder en zus, een zaalreading bijgewoond. Mijn vader is dit jaar 24 jaar geleden overleden. Ik ben al zoveel jaren bezig om in contact te komen met mijn vader en is het eindelijk gelukt. Hij heeft het goed, hij leeft onzichtbaar met ons mee. Hij ziet onze kindjes en mijn man en dat is een heel belangrijk antwoord voor mij. Alles wat verteld is dat klopte helemaal. Heel erg bedankt voor deze bijzondere ervaring!'.

Jeanette Malestein

'Cursus Mediumschap: een paar jaar geleden ben ik deze cursus gaan volgen. Ik ben van jongs af aan al hooggevoelig en heb dat altijd weg gedrukt mede ook door mijn omgeving. De twijfel om aan deze cursus mee te doen was groot want medium is best een groot woord, kan ik dat wel? Maar alles in mij wist dit moet en mag ik gaan doen. De cursus voelt voor mij als thuis komen, alles wat ik voel en dacht was toch zo gek nog niet! Ik vertrouw nu veel meer op mijn intuïtie, het geeft mij rust en het mooie is, ik mag er mensen mee gaan ondersteunen. De avonden zijn met gelijkgestemden wat erg prettig is, je hoeft jezelf even niet anders voor te doen. Renske is een steun en lichtpuntje en daagt je uit om af en toe uit je comfortzone te stappen door gewoon te doen. Het aanbod is erg afwisselend van readings geven en krijgen tot inspirerend tekenen. Bij twijfel over deze cursus gewoon doen!'.

Adriana Akabadozova

' Tijdens ons gesprek is Renske in contact gekomen met mijn man die bijna 3 jaar geleden overleden is. Het voelde heel fijn voor mij, alles klopte. Ik had het gevoel dat we weer samen waren. Ik was heel erg blij, de ervaring was zo bijzonder. Ik voel me veel rustiger en sta veel steviger op de grond. Dankzij deze reading zie ik veel meer licht om mij heen en heb ik weer vertrouwen in het leven. Renske is heel speciaal, de energie die zij uitstraalt is heel sterk en puur'.

Edith

21 maart 2018 ' Al jaren volg ik meditatielessen bij Renske en die hebben mij in de afgelopen jaren erg geholpen om wat rustiger door moeilijke tijden te komen. Regelmatig maak ik een afspraak voor een massage. Zo'n afspraak is een totaalpakket van een prettig gesprek, massage en een healing. Het voelt alsof je in een oplader gestopt wordt. Met een totaal andere energie ga ik na zo'n sessie weer weg. Renske is voor mij de sympatieke en nuchtere intermediair tussen de spirituele wereld en het dagelijks leven. Echt een aanrader!'.

Arina

25 jan. 2018- 'Een mooie persoonlijke reading gehad bij Renske. Ik voelde mij al snel op m'n gemak door haar open, warme, eerlijke en lieve houding. Ze legde al snel contact met een overleden dierbare van mij. Over het verleden + heden van mij wist ze veel en gedetailleerd te vertellen wat géén ander kan weten. Ik ben erg blij en dankbaar voor deze reading en zou een ieder Renske aanbevelen!'.  

José Zalm

Recensie over de combi reading/healing: 'Mijn 1e kennismaking met Renske was op facebook toen ik de titel van haar magazine zag:Love & Peace. Deze twee woorden raakte gelijk mijn hart, omdat deze woorden met mijn hartenwens (kinder- en tieneryoga) te maken hebben.Een Heppie hart voor ieder kind, een hart gevuld met Liefde & Vrede. Magazine gelijk besteld en een bezoekje op haar site gebracht. Het voelde zo goed en vertrouwd en heb een afspraak gemaakt voor een reading. Best spannend, maar wat ben ik blij dat ik geweest ben. Er vielen zoveel puzzelstukjes op zijn plek. Het voelde als thuiskomen, thuis komen bij mezelf. Daarna nog een korte healing gekregen waarna ik weer de rust in mezelf terug kreeg en kon ik weer opgelucht ademhalen. Echt fijn!! Dank je wel Renske. Liefs, José'.

Esther Ruysbroek

Zaalreading 1 februari: 'Renske haar feedback over mij, de situatie in mijn leven en over mijn lieve overleden vader was “spot on”. Ze deed dit met enthousiasme, warmte en respect, zodanig dat het zelfs in een groep met onbekenden comfortabel aanvoelde. Het was voor mij een mooie ervaring. Normaal gesproken zeg ik altijd “bij twijfel niet doen”, maar in Renske haar geval als je twijfelt of je de stap naar een medium wel durft te maken: “bij twijfel wel doen” '.  

Monique

Zaalreading 1 februari 2018 'Ik vond jouw reading gisterenavond geweldig!Je vroeg een sieraad van me en vrijwel direct begon je te vertellen over mijn leven op dit moment. Daarna vroeg je me met wie van de overledenen ik contact wilde. Ook vrijwel direct vertelde je me dingen via de overledene over mijn familie wat absoluut alleen voor mij bedoeld was. Jouw informatie gaf mij de een na de andere herkenning. De informatie was zo treffend dat ik regelmatig versteld stond. Door jouw positieve benadering kreeg ik een soort cadeautje. Ik kreeg zelfs door jouw informatie een beter inzicht over situaties uit het verleden. Naast mij heb je gisterenavond nog andere mensen een reading gegeven. Dat jouw woorden heel treffend waren, bleek wel uit de reacties van de betrokkenen. De meditatie vooraf zorgde voor een rustige sfeer, en gaf me de kans om alle informatie goed in me op te nemen. Al met al een zeer indrukwekkende avond. Nogmaals heel hartelijk dank hiervoor'.    

Chantal van der Pijl

Reading/ Healing behandeling 'Ik heb de Reading/ healing als heel fijn, gezellig en rustig ervaren. Dit ging door zeer herkenbare momenten met een lach en een traan gepaard. Ik vind het heel mooi en bijzonder dat alles wat je vertelde klopte!! Het is een bevestiging voor mijzelf geweest op alle fronten, verleden, heden, thuissituatie etc.  Natuurlijk vond ik het ook spannend, maar de sfeer en de reading is zo goed en relaxt dat deze spanning al snel van mij afgleed! Kortom: ervaar het zelf, het is een blijvend positief kado voor jezelf. Geniet ervan!'.  

Yvonne Poppink

Huiskameravond 05-01-2018 'Een keer in de zoveel tijd organiseer ik met mijn vriendinnen een bijeenkomst met een thema. Dit maal hadden we gekozen voor het thema "verdieping". Ik had Renske gevraagd voor een "huiskameravond", omdat ik haar al een aantal maal in actie had gezien bij een zaalreading. Maar hoe accuraat Renske werkt, werd voor mij pas duidelijk toen ze in mijn huiskamer goed op onze energie dreef en eigenlijk naadloos spijker na spijker op de kop sloeg, terwijl ze voorwerpen of sieraden van ons voelde, las, en deze informatie als ingang voor een persoonlijker reading gebruikte.   Was het aan het begin van de avond nog wat giechelig onder de aanwezige dames (spannend, wat moeten we verwachten.....), naarmate de tijd verstreek, werd het stiller. Stil door aandacht. Bij een zaalreading kon ik niet goed inschatten hoeveel energie, informatie en gevoelens door Renske accuraat kon worden opgepikt en doorgegeven. Tijdens de huiskameravond ervaarde ik pas hoe veelzijdig zij is met haar talent en haar gave! Omdat ik bekend ben met wat actueel was en is in het leven van mijn vriendinnen, was ik totaal verrast door hoe zelfs specifieke gebeurtenissen bij die en genen er door Renske werden uitgelicht.  En alles wat benoemd mocht worden, werd door haar ook met zoveel warmte en humor gebracht!  Het mooie van deze ervaring vond ik, dat we zelf goed konden voelen hoe persoonlijke gebeurtenissen als kleurrijke draden door onze vriendschap was geweven en het zo hecht maakte. Dank je wel Renske, dat we dankzij jouw bijzondere vaardigheden in die "spirituele spiegel" mochten kijken. Na afloop ging iedereen in een warme jas vol inspiratie en stof tot nadenken weer naar huis'.

Juléa Voogt

'Donderdagavond 9 november een zaalreading meegemaakt bij Renske. Een fijne warme ruimte, waarin iedereen zichzelf kan zijn. Ik ontving deze avond ook een reading van Renske. Het karakter, de levensloop van mijn overleden vader kwam hierin sterk naar voren. Ook dat ik vroeger bang was voor het zwembad klopte helemaal, ging huilend achterop de fiets ernaar toe. Bij de ziekenhuis periode toen mijn vader heel erg ziek was, gaf ik hem een Reiki behandeling, tijdens de reading bedankte mijn vader hier nog voor, daar ben ik zéér dankbaar voor. Het bezoeken van een medium, kan je troost, dankbaarheid en steun geven, het heeft mij goed gedaan, bedankt Renske!'.

Selma van Dalen

'Donderdag 9 november heb ik bij jou een bijzondere meditatie en reading mogen meemaken. De meditatie was heel prettig en rustgevend voor mij. De reading vond ik ook heel bijzonder. Fijn om te horen hoe je mij beschreef en je mijn vader als een heel liefdevol en positief mens naar voren bracht. Dank je wel Renske, vind je een mooi en warm mens en kom graag nog een keer langs voor een rustgevende behandeling, dat heb ik de laatste tijd wel nodig in mijn hectische leventje :-)'.

Gemma Smeenk

2 november 2017 ' Bedankt voor de mooie reading, ik ben blij met wat ik vanmorgen gehoord heb. En zo blij met de positieve antwoorden van mijn innig geliefde Arnold en Wim. Alles komt heel warm binnen. Het maakt mij gelukkig en ik twijfel niet aan hun liefde voor mij, thankx'.

Jacqueline Eversteijn

'Vandaag 14/9 ben ik bij Renske geweest, zij gaf een groeps reading. Wij zijn begonnen met een heerlijke geleide meditatie om in de ruimte en bij ons zelf te komen, en om alles van de dag los te laten.(dit vond  ik al een hele  fijne ervaring) en dan moet de avond nog beginnen :). Renske gaf mooie Readings aan mensen, en ik werd ook uit gekozen. Renske geeft een mooie en heldere boodschap door, het was of de persoon weer bij me was, heel erg fijn, ook voelt het bij Renske fijn, zij is een warm persoon en ze vraagt regelmatig hoe het gaat met iedereen en stelt je op je gemak! Dit was de tweede keer dat ik bij haar was en ga er zeker nog eens naar toe. Echt een aanrader. Voor een mooie avond vol liefdevolle boodschappen van het hiernamaals'.

Miranda

'Ik heb 14-09-2017 een zaal reading gehad. Renske is een fijn en warm persoon en legt alles goed uit wat ze gaat doen. Ook al was het soms even confronterend omdat ze de juiste dingen wist te benoemen.Toch voelde het heel fijn en het gaf mij weer kracht om een stapje verder te gaan. Inderdaad een avond met een lach en een traan'.  

Jos Kleyweg

Zaalreading 14-09-2017 'Na duidelijke uitleg door Renske, begint de zaalreadingavond met een geleide meditatie. Met haar zachte stem, brengt Renske mij in een totaal ontspannen toestand. Daarna weet Renske met diverse geliefden aan gene zijde contact te maken. Ook voor mij was er iemand. Gedetailleerd vertelt ze wat ze doorkrijgt.  Zij doet dit op een luchtige manier, met humor, maar ook met veel respect. Ontroerend en troostend tegelijkertijd! Een heel bijzondere avond!!'.

Wanda Molema

'Ik heb Renske ongeveer 3 jaar geleden leren kennen tijdens een huiskamer reading. Een beetje sceptisch ging ik er naar toe, er zijn zoveel verschillende mensen die zich medium noemen, maar waarbij ik geen goed gevoel heb. Die avond zat ik vol verdriet, want een paar dagen ervoor kreeg ik een vervelende diagnose. Toch ging ik er ook met een beetje hoop naar toe, het zou toch best leuk zijn als een overleden dierbare vriendin op deze manier iets van zich zou laten horen. Bij het zien van Renske, was mijn sceptische houding snel verdwenen.  Ze is gewoon zo lekker gewoon. Er was een ontspannen sfeer en de readings die ze deed waren prachtig, persoonlijk en met humor. En ineens zegt ze dat er iemand is voor een vriendin, ik aarzel, het zal toch niet...? Maar ja hoor, voor mij, zoveel details, zoveel mooie herinneringen, het was een feest van herkenning. Wat was dit fijn en een groot cadeau in een verdrietige periode waarin ik toen zat. Later ben ik een paar keer naar een body & mind avond geweest. Ook daar was de sfeer ontspannen, relax en gewoon zo lekker gewoon. De meditaties zijn heerlijk ontspannen en heel toegankelijk. En ondertussen leer ik heel subtiel mezelf weer beter kennen. Ik heb veel vertrouwen in Renske, waardoor ik ook 2 keer naar haar toe ben gegaan voor een individueel consult. Dan is het nog persoonlijker en ga je veel meer de diepte in. Het gaat niet alleen om contact met overledenen, het is veel meer dan dat. Het is een spiegel voor mezelf en weer in contact komen met mezelf en weer vertrouwen te voelen en weer in mijn kracht te kunnen gaan staan. Weer ontdekken welke richting ik op wil. Kort geleden voor het eerst naar een zaal reading gegaan. Voor mij allemaal onbekende mensen en toch voelt het vertrouwd. Die sfeer weet Renske over te brengen. Rust en humor.  Met een blij gevoel ga ik weer naar huis, onder de indruk van de readings die ze gaf aan de verschillende mensen, die me stuk voor stuk raken. Een hele avond weet ze me te boeien, best bijzonder, want meestal kan ik niet zo lang mijn concentratie houden. En met wederom een reading voor mij met een mooie boodschap. Kortom, Renske is voor mij niet alleen een goed medium, maar vooral een pure, integere vrouw, met humor en die gewoon zo lekker gewoon is'.  

Mariëtte van Harderwijk

' Verdriet om een overleden kan heel groot zijn, je kan jezelf in dit verdriet verliezen. Tijdens de meditatie aan het begin van de zaalreading leer je om dit verdriet kleiner te maken op een zeer ontspannen manier, je komt weer iets meer bij jezelf. Dat is fijn, heel fijn! Bij elke reading werd een persoonlijk item aan Renske overhandigd, veelal gaat dit om een sieraad. Het kan heel verdrietig zijn als Renske de naam noemt van de overleden persoon, maar gaandeweg, na wat weg gepinkte tranen, komt de glimlach weer tevoorschijn. Er is absolute herkenning in wat Renske vertelt over de overleden persoon. Overleden personen zijn begaan met je, houden van je en willen niets liever dan dat jij de draad van je leven weer oppakt. Deze zaalreading is een absolute aanrader, twijfel niet meer, maar onderga dit. Ik kan het zeer aanbevelen'.

Hannie Brands-Aarden

'Zaalreading 8 juni 2017, ik kwam op deze avond omdat mijn schoondochter heel enthousiast is over de mediumopleiding. Ik kwam zonder verwachtingen maar werd na de meditatie als eerste door Renske aangesproken. Ze voelde direct dat er achter mijn gedrag een groot verdriet aanwezig was. Dat klopte want 5 weken voor deze avond is mijn man overleden. Renske beschreef mijn man, zijn gewoontes en onze liefdevolle relatie heel nauwkeurig. Het was een heel compleet verhaal en het stemde me erg gelukkig. Mijn man dacht niet dat er na de dood nog contact zou zijn, maar via Renske is dat er wel geweest. Ik ben er erg dankbaar voor'.  

Ria van Dijk-Akkermans

'Een Zaalreading bij Renske: een klein zaaltje, groot genoeg voor 15 personen, zodat persoonlijk contact met Renske gewaarborgd is. We beginnen met een geleide meditatie. Renske maakt contact met een wereld die wij niet kunnen zien maar dankzij haar mogen ervaren. Als ze mij vraagt een persoonlijk sieraad aan haar te geven om een contact te kunnen maken met een dierbare, geef ik haar mijn ring die is samengesteld uit de trouwringen van mijn overleden man en mij. Al heel snel ervaart ze hem en beschrijft ze zijn karakter en vooral zijn lach. Ik zie hem dan ook direct glashelder voor me. Renske beschrijft ook ons leven samen, ons bedrijf, ons samenwerken, zelfs de koffiepauzes in de winkel die op heel vaste tijden plaats vonden. Hoe belangrijk ons personeel voor ons was, hoe we op elkaar aangewezen waren. Vooral ook de liefde die wij samen mochten beleven op deze wereld. Het is alsof Renske vertaald wat haar gedicteerd wordt. Zelfs intieme dingen die niemand anders weet dan mijn man, kan ze benoemen. Ik blijf achter met het gevoel dat hij er nog steeds voor me is. Juist in de tijd waarin ik het laatste stukje van ons bedrijf aan het opheffen ben, doet het mij goed om te horen dat mijn man achter mij staat. Dat ik het goed doe. Dat geeft enorme troost als tegenhanger van de heimwee die ik voel. De integere manier waarop Renske dit doet geeft mij vertrouwen dat er een energie is, die zij kan benoemen en waar wij van mogen profiteren'.

Cora van der Lee

'Het was voor mij een bijzondere ervaring om een zaalreading bij Renske te volgen. Allereerst begonnen we in een groep van 13 personen aan een meditatie waar je al heerlijk tot rust komt. De reading was in een ontspannen sfeer. Via een sieraad wat ik om had, in mijn geval mijn horloge, en aan Renske gaf, vertelde Renske allerlei informatie over mij wat klopte. Dat geeft meteen vertrouwen, want wij ontmoetten elkaar die avond voor het eerst. Daarna mocht ik zeggen met wie ik in contact wilde komen. Ook die informatie die binnenkwam klopte en gaf mij een goed gevoel waar ik weer mee verder kan. Ik kan het iedereen aanraden om een zaalreading te volgen. Renske is een leuk persoon waar je je meteen op je gemak voelt'.

Eva Nowee

'In een prettige sfeer heb ik mooie readings bijgewoond tijdens de zaalreading op 20 april. Bijzonder dat bepaalde details zo sterk naar voren komen. Het was een mooie avond'.

Mariska van Hintum

'Zaalreading 20 april 2017- Met een groep van 13 deelnemers, en na het nuttigen van een kopje thee en iets lekkers begon Renske de avond met een heerlijk ontspannen meditatie. Ik raakte al snel in een diepe ontspanning en had zelfs het gevoel dat er iemand achter mij stond die zo nu en dan een klein duwtje in de rug gaf. Ook voelde ik af en toe een warme gloed. Bijna jammer om weer terug te keren in het hier en nu. Ik kreeg die avond zelf ook een reading en dat voelde goed. Heel fijn om een positieve bevestiging te krijgen van zaken die mij bezig houden. Ook heel fijn om even in contact te zijn met ome Huub, de jongste broer van mijn moeder die vijf jaar geleden is overleden aan asbestkanker. Heel treffend zoals Renske zijn karakter omschreef en tot slot een fijne boodschap waarmee ik weer verder kan'.

Annet Windhorst

' In januari 2017 ben ik gestart met de cursus mediumschap voor beginners. Ik vond de cursus heel warm en inspirerend. Ik zou het iedereen willen aanraden. Vooral de begeleiding van Renske geeft daarbij veel vertrouwen. Ik heb al veel spirituele cursussen gevolgd, maar Renske voelt eerlijk en vertrouwd. Zo mooi ook om te ervaren dat er bij alle cursisten een gave zit. Het was soms heftig maar ook verrassend, zeker het contact maken met de spirituele wereld was mooi. De cursus is een echte aanrader'.  

Els van de Stouwe

'In januari 2017 ben ik gestart met de cursus Mediumschap voor beginners. Het was een echte eye-opener voor mezelf, vond het heel waardevol en verrijkend. Renske geeft de cursus met heel veel liefde en passie. Ben een geweldige ervaring rijker'.

Simone Eysma

'Gisterenavond weer een mooie indrukwekkende huiskameravond mogen beleven onder leiding van Renske. Door een meditatie oefening kwamen we al meteen heerlijk tot rust. Vervolgens zijn we door Renske tot nieuwe inzichten gekomen over onszelf en hebben hiervoor nieuwe handvatten gekregen. Ik zelf was weer heel blij met het contact met mijn overleden vader. Kortom voor de tweede keer een erg geslaagde, mooie avond!'.

Melissa Brusselaars

'Huiskameravond op 30-01-2017:  Na een avond met Renske voel ik mij altijd goed wakker geschud. Even weer tot rust gekomen. Renske heeft een hele fijne stem om naar te luisteren, dat brengt al een prettig gevoel. Ook als ze contact maakt met overledenen zegt Renske rake dingen, dingen die bijna onmogelijk zijn om te weten. Een echte aanrader, niet alleen om contact te hebben met overledenen, maar vooral om jezelf te vinden!!'.

Anita Offringa

'Mediumcursus: Sinds enige tijd volg ik de mediumcursus met veel plezier. Ik leer veel over mediumschap en leer ik ook veel over mezelf. Dat is ook een verrijking! Renske weet een fijne en veilige omgeving te creëren , waarin je als cursist de ruimte krijgt om op je eigen tempo te ontwikkelen. Reading: Het is bijzonder om een reading van Renske te ervaren. Ze geeft duidelijke informatie, waar je echt wat mee kan. Dit alles in een prettige en veilige omgeving, waardoor je jezelf ook goed hiervoor kunt openen. Ik kan het iedereen aanbevelen'.

Nancy Dolmazon

'Ik heb voor het eerst mee gedaan met de body&mindavond. Ondanks mijn ervaring met yoga in het verleden, liet ik deze avond over mij heen komen en ik dacht, ik zie wel wat er komen gaat. Ik heb het ervaren als een ontspannen avond waarbij ik op dat moment 'echt' de rust in mij zelf heb terug gevonden. Ook was het confronterend maar tegelijkertijd gaf het mij energie en maakte het mij sterker. Ik wist waar ik op dat moment stond en wat ik nog moet doen. Het was een avond met veel positieve energie om mij heen en je kon goed jezelf zijn. Renske is een opgewekte vrouw en straalt rust uit. Zeker de moeite waard om mij aan te sluiten bij de volgende body&mind avond. Een avondje helemaal niets en lekker ontspannen en tot jezelf komen'.

Danielle Westerveld

Body & Mind avond-' Een avond waarbij er aandacht is voor jezelf. Rust vinden in de meditatie en bij de klankschalensessie. Onder het genot van thee en koffie met wat lekkers, een andere manier van de zaterdagavond betekenis geven'.   

Willy

'Sinds enkele jaren kom ik op zondagmorgen op meditatieles bij Renske. Ik ben op zo'n zondag als eerste op, en heb het huis even voor mezelf. Eigenlijk start de meditatie dan al! Ik kom tot rust, inzicht, leer te luisteren naar mezelf, weet al die drukke gedachten even uit te schakelen, neem de wijsheden van Renske in me op. Kortom het is goed voor me, en ik voel me er goed bij!'.

Astrid Humme

'Ondertussen volg ik al 10 jaar de meditatielessen van Renske. Ze hebben mij geholpen verder te komen toen ik fors in de put zat. Nu 10 jaar later gaat het erg goed met mij en ook in deze situatie zijn de lessen waardevol. Ze geven rust en inzicht. Dit is te danken aan het type lessen dat Renske geeft, de vriendelijke en rustige manier waarop ze praat en het oog dat ze heeft voor haar cursisten. Op naar de volgende 10 jaar'.

Tessa Tameling-Rietveld

'Huiskameravond: De huiskameravond 2 jaar geleden was voor mij de start van een nieuw begin. Ik verwachtte dat als er iemand langs zou komen, het mijn opa zou zijn (zoals altijd, leuk en vertrouwd). Hoe verrassend was het dat het de beste vriend van mijn broer was, terwijl ik al vijf jaar geen contact meer had met mijn broer. Renske wist de doodsoorzaak en ziel zo helder te omschrijven dat er geen twijfel over mogelijk was wie het was. De liefdevolle boodschap en tips die de ziel voor me had, waren zo treffend dat toen ik mijn broer de boodschap doorgaf, hij de dag daarna direct bij me langskwam. Dankzij Renske kon op deze avond een weg worden gelegd naar de hereniging met mijn broer. Waardoor we nu 2 jaar later een diepere band hebben, dan we ooit hadden durven dromen. Dank je wel Renske. Cursus mediumschap: Deze cursus heeft heel cliché mijn leven veranderd. Ik was herstellend van een fixe burnout en was als HSP de weg naar mijn gevoel helemaal kwijt. Ik wilde deze cursus graag doen. Niet omdat ik het idee had een medium te zijn, maar ik hoopte op deze manier weer in contact te komen met mijn onderbuik gevoel. De cursus leek (en bleek hij ook te zijn) laagdrempelig. De cursus is heel praktijk gericht. Onder het mom van: Lopen leer je door het te doen, niet door er naar te kijken, gingen we dag 1 al aan de slag met oefeningen. Aan het eind van de cursus wist ik weer wie ik was, heb ik heel veel geleerd en veel mooie readings mogen ontvangen. En blijkbaar ben ik toch een medium en hebben veel mensen dit in zich. We hebben het alleen uitgeschakeld. Zo jammer, want het leven is zo veel mooier met deze sensoren aan'.

Niki-Schipluiden:

'Mijn bezoeken aan Renske zijn iedere keer weer een superfijn cadeautje voor mezelf. De ene keer kom ik gestrest binnen en door een heerlijke massage stap ik weer ontspannen naar buiten, en de volgende keer geeft Renske mij waardevolle inzichten in mijn leven/mezelf en daardoor weer een duwtje in de juiste richting. Renske is een heel fijne, warme, liefdevolle vrouw met oprechte interesse, betrokkenheid, aandacht en humor. Ik voelde mij snel op mijn gemak bij haar, en bovendien kan ze ontzettend goed masseren'.

Elly Houtkamp

'De geleide meditaties gesproken door Renske met haar prettige stem, brengt mij heerlijk tot rust en brengt mij diep in mijzelf. Een aanrader voor iedereen die moeite met mediteren heeft, na vier jaar nog steeds heerlijk om te doen'.

Ida van de Broek

'In oktober hadden wij een huiskamersessie van Renske de Klerk, waar ik eerder een keer geweest ben voor een persoonlijke reading. Renske is een heel opgewekte vrolijke vrouw, die iedereen direct op zijn/haar gemak stelt. Wij hadden tien vrienden en enkele familieleden uitgenodigd. Tijdens de reading heeft Renske met meerdere overleden personen contact gemaakt waarbij iedereen op een mooie manier een bericht heeft gekregen, soms door middel van een kaartje en soms ook op een hele subtiele manier omdat de betreffende persoon het nog moeilijk vond om hier mee om te gaan. Uiteindelijk ging iedereen na nog een klankschaalmeditatie met een heel fijn gevoel naar huis.' Heel veel dank hiervoor Renske we zien je graag nog een keer terug.

Willem Waasdorp

'Na het plotseling overlijden van mijn lieve vrouw Petra, moeder van Bram, Nick en Lian ben ik, door een ervaring van mijn beste vriend, in contact gekomen met Renske. Op woensdag 16 november 2016, 7 weken na het overlijden van mijn lieve vrouw had ik een afspraak staan voor een privé reading. Renske vertelde mij wat ik voor een persoon ben en dat klopte als een bus. Daarna trad zij in contact met Petra en alles wat daarna werd verteld kwam echt van Petra, zelfs bepaalde woordkeuze zoals alleen Petra dat kon zeggen. Er werden mededelingen gedaan die zo privé zijn dus dat kon echt alleen maar van Petra komen en na de reading ben ik naar buiten gegaan met het gevoel dat Petra het goed maakt. Het overlijden van Petra blijft moeilijk voor ons, maar de wetenschap dat zij het goed maakt verzacht het geheel wel.  Twee weken daarna is Renske langs gekomen voor een huiskameravond waarbij onze kinderen en 2 heel goede vrienden bij aanwezig waren. Renske trad weer in contact met Petra en begon met onze jongste zoon, daarna onze dochter, oudste zoon en vriendin van Petra. Alles wat werd verteld klopte wederom en onze dochter heeft 1 van de adviezen, die eigenlijk van Petra afkomstig zijn, ter harte genomen en is minder gaan werken. Petra's vriendin stond er, vanwege haar geloof, wat sceptisch tegenover maar door wat er over haar en Petra als vriendin werd verteld maakte dat ook zij er een goed gevoel aan over gehouden heeft. Niets kan mijn lieve vrouw Petra, moeder en vriendin van vele mensen teruggeven maar door de readings van Renske kunnen wij beter omgaan met het verlies. Namens ons allen wil ik Renske hartelijk bedanken voor wat zij voor ons betekend en dat zij Petra via haar heeft kunnen laten praten'.  

Doreth Hartigan

'Op zondagochtend fiets ik naar de meditatie van Renske. Deze meditatieochtend bevalt zo goed, dat ik onderweg al een innerlijke rust voel. Binnen gekomen in de warme zaal met de juiste geuren en heerlijke thee, voelen we ons meteen op ons gemak. De sfeer voelt goed, is goed. In haar meditatie neemt Renske ons mee op mooie avonturen, waar we uit ontwaken door de prettige geluiden van klankschalen. Het doet mij goed'.

Luciënne van Leeuwen

'Ik heb de beginnerscursus mediumschap bij Renske gedaan en ik vond het erg leuk en leerzaam. De groep voelde al heel snel warm, veilig en vertrouwd met elkaar. Ik vond het heel leuk om te ontdekken wat ik kan op dit gebied en dit te delen met gelijkgestemde. Uiteraard is het zaak om het geleerde veel te oefenen, om het eigen te maken'.

Lisa de Jong

' Meditatie is voor mij 'verplicht' anderhalf uur niets doen en aan niets denken. Doordat ik naar meditatie ga, kan ik even niets doen in het huis of voor mijn werk. Renske begeleidt de meditatie zo dat ik al snel weinig gedachten heb en tot mezelf kom'.

Marcel van der Helm

'Eind december naar Renske geweest op een voor ons speciale dag. Renske heeft in een wat we van te voren dachten inktzwarte dag een glimlach op ons gezicht kunnen toveren, die er nu nog op staat. Wat een bijzondere vrouw ben je Renske en wat zijn we je dankbaar voor de antwoorden en veel meer die we via jou hebben mogen krijgen'.

Saskia van Velzen

'In november 2016 heb ik een huiskameravond georganiseerd. Ik kreeg al heel snel antwoord op mijn mail en ook telefonisch werd ik duidelijk en uiterst vriendelijk geholpen door Renske. De avond zelf was eerst even spannend maar Renske bracht ons allemaal direct in een ontspannen stemming door een korte meditatie. De readings waren helder en zeer raak. Zelf werd ik enorm verrast door de reading van Renske. Het was zo raak en mooi.....het heeft mij enorm op weg geholpen. Door die avond ben ik geïnspireerd geraakt om de cursus mediumschap voor beginners te gaan volgen. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik ga graag verder met een vervolgcursus en ik hoop dat ik ooit op eenzelfde manier mensen mag gaan begeleiden! Renske biedt troost en een luisterend oor maar zeker ook met humor! Bedankt lieve Renske voor je steun en kennis'.

Marja van Veldhuizen

'De meditatielessen van Renske zijn altijd een feestje voor je lichaam en geest. Al vijf jaar ga ik iedere maand naar haar lessen toe. Iedere keer is het weer een beetje anders, de ene keer met klankschalen, de andere keer met kristallen, en dan zijn er nog meer varianten. Vaste prik is dat je je direct thuis voelt en snel ontspannen raakt. Je voelt dat het je goed doet. Even los van alle dagelijkse drukte. Puur tijd voor jezelf!'

Dominique van de Werf

'Mijn maandelijkse meditatie avondjes bij Renske zijn altijd een rustpunt in de maand. Ik kom er vaak met veel energie vandaan en ook regelmatig met bijzondere ervaringen. Renske heeft een prettige stem om meditaties te begeleiden en zorgt ook altijd voor leuke variaties in elke les'.

Annemieke

'Met verwondering en dankbaar kijk ik terug op de cursus mediumschap. Wat was het bijzonder en wat een fijne club mensen bij elkaar. Er is een hele nieuwe wereld voor me open gegaan. Dank je wel Renske voor alle inzichten'.

Jacqueline Brinkman

'Ik heb de mediumcursus tot drie keer toe verlengd bij Renske omdat ik door deze cursus ook veel geleerd heb over mijzelf waardoor ik NU veel sterker sta in mijn gevoel door bewust te zijn geworden van mijn eigen gevoel. Renske is een lieve vrouw met een mooie persoonlijkheid die nuchter is en waarbij ik veel bewondering heb doordat zij mij een groot stuk zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik vond het een boeiende cursus, heel mooi om te ervaren dat er zoveel meer is tussen hemel en aarde, en dankbaar dat ik nu veel meer in verbinding sta met mijn eigen overleden zus. Ik kan de cursus iedereen aanraden'.

José Bentvelsen

'Kijk altijd weer uit naar de meditatieavond 1 keer per maand. Heerlijke ontspanning met fijne gelijkgestemde mensen.' :-)

Therese van der Toolen

'Lieve Renske, mede door jou is mijn 2016 een bijzonder mooi jaar geworden. Dank daarvoor'!

Hanneke Verheij

'Met familieleden een huiskameravond georganiseerd in oktober 2016. Het was fijn en bijzonder om dierbare zielen te mogen ontmoeten en te voelen in huiselijke kring. Renske is erg betrokken, zorgvuldig en integer. Ook gaf ze een aantal mensen zeer goeie en rake tips. Het was een hele mooie avond. Het heeft alle aanwezigen erg geraakt. Heel erg bedankt Renske, je bent super'!  

Winnie Vroegindeweij

' Wat heb ik genoten van de mediumcursus :-). Je hebt de cursus met zoveel enthousiasme gegeven. In een korte tijd heb ik zoveel geleerd. Nogmaals dank en ik kijk nu al uit naar de volgende cursus'.

Rosalie Koppendraaier:

  'Al jaren kom ik bij Renske in de praktijk, voor de meditatie, maar zo nu en dan ook voor een healing en reading. De laatste keer dat ik bij Renske ben geweest had ik wat vragen over de situatie waar ik in zat. Zonder dat ik deze vragen hoefde te stellen wist Renske al wat er speelde, zo fijn! Door middel van de reading gaf ze mij inzichten waar ik mee vooruit kon. Hierdoor heeft ze me geholpen weer te relativeren en mijn eigen pad te volgen. De healing die daarop volgde maakte mij rustig en weer volledig in het hier en nu'!

Sandra Rijpsma

Medium cursus bij Renske: Bij Renske heb ik de beginnerscursus en de gevorderden cursus mediumschap gevolgd. Wat heb ik ontzettend veel geleerd over dit onderwerp en over mijzelf! En wat werd de cursus goed gegeven door Renske, altijd aandacht voor iedereen en altijd een positieve sfeer. Als je twijfelt, zeker doen! Huiskameravond door Renske: Oh wat was dat spannend, Renske kwam een huiskameravond geven..... Een kamer vol licht nerveuze vrouwen, en wat werd het een mooie avond; Renske maakte waardevolle contacten met overledenen, een avond met ontroering, een lach en een traan.... En dan voor iedereen nog een kaartje of persoonlijk gesprekje... ga zo door!

Regina Heemskerk

'Al enige jaren kom ik, Regina Heemskerk, in de praktijk van Renske de Klerk voor o.a. een stoelmassage. In één woord geweldig. Zonder deze behandeling kan ik mij minder bewegen en heb ik veel meer pijn. Ook volg ik al geruime tijd de meditatieles wat zeer ontspannend werkt en verlichting en rust geeft. Deze meditatie komt ook weer van pas bij de cursus Mediumschap, welke ik al geruime tijd volg bij Renske. Een zeer mooie, leerzame cursus. Met andere woorden, een praktijk met veel mogelijkheden en waar de bezoeker cq cursist op de eerste plaats komt'.

Patrick Schaasberg

'Iedere keer als er mediumcursus is, voel ik mezelf weer opnieuw thuiskomen. Ik vind het fijn om les te krijgen bij Renske want zij brengt mij verder, zij heeft advies op maat en weet altijd de juiste snaar te raken. Hierdoor leer ik weer sneller en weet ik ook de juiste snaar te raken bij mensen die een reading van mij krijgen. Ik kijk er altijd naar uit om weer les te krijgen en om dit soort avonden mee te maken. Renske is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede reading, healing, mediamiek contact of zich wil ontwikkelen als medium/ spiritueel lichtwerker'.

Kim Plooij

'Ik kom al jaren naar volle tevredenheid bij Renske. wat begon met een traditionele massage is mijn behandeling nu uitgebreid met een healing inclusief klankschalensessie. Heel fijn en ontspannend. Ik kijk altijd weer uit naar de behandeling'.

Sandra Herdink

'Na jarenlange meditatielessen te hebben gevolgd ben ik op aanraden van Renske de mediumschap cursus gaan doen. Ik voelde mij in het begin best onzeker. Maar na mooie readingen te hebben mogen geven werd ik zekerder en overtuigd dat ik dit kan. Renske is een fijne lerares met veel geduld en de gave om je te laten groeien en meer uit jezelf te halen. Elke les weer een andere uitdaging. Ik ben seizoen 5 met plezier naar de les gegaan. Super bedankt lieve Renske'.

Odile Wijnants

'De mediumcursus bij Renske heeft mij in heel veel opzichten enorm veel gebracht, behalve inzicht heb ik ook geleerd mijn intuïtie te vertrouwen en te gebruiken. Iets wat je je hele leven kan gebruiken'.

Erna van Buuren

' De healings zijn zeer bijzonder, omdat Renske vaak de juiste knop indrukt waar het om gaat. De meditatieavonden zijn heerlijk bijkomen, erg gezellig met elkaar, er wordt vaak gelachen en soms een traan. Ik ben aan het einde van de avond weer helemaal opgeladen. Daarnaast heb ik ook een aantal Body & Mind avonden mee gemaakt. Ik beveel het iedereen aan omdat het een heerlijke avond voor jezelf is. Niemand anders dan aan jezelf denken en kiezen, geweldig....

Judith van der Knaap

' Tijdens de mediumcursus bij Renske heb ik prachtige en zuivere tools gekregen, mijn intuïtie en invoelend vermogen nog meer te gebruiken en in te zetten. Dit geeft mij een gevoel nog meer uit mezelf te mogen halen en uit dienstbaarheid iets voor anderen te mogen betekenen'

Referenties

Referenties Dolce Mano