Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Medium

Wat is een medium?

Wat is een medium? Een medium is iemand die paranormaal begaafd is. Begaafd betekent dat je een gave hebt, een bepaald talent waarmee je aan het werk kan.

paranormaal1

Een medium is paranormaal begaafd  en kan als tussenpersoon werken met de spirituele wereld die je ook de geestelijke wereld kan noemen, de wereld van overledenen, het hiernamaals, of de kosmos. Er zijn mensen die als medium zijn geboren. Anderen (her)ontdekken hun gevoeligheid pas later en anderen kunnen dit door middel van training leren.

Kan iedereen als medium werken? In principe wel, maar net als iedereen kan schrijven of tekenen, zijn er maar een klein aantal die echt actief zijn als schrijver of als tekenaar. Zo kan je het ongeveer zien. Ook in de wereld van mediums zijn grote verschillen. Niet elk medium is hetzelfde, en ook de aanleg en persoonlijke ontwikkeling en ervaring bepalen in welke mate een medium zich heeft ontwikkeld.

Als medium kan ik contact leggen met de spirituele wereld, boodschappen doorkrijgen en met deze wereld communiceren. Het communiceren gaat via gedachten, gevoel of andere paranormale gave zoals helderzien, helderhoren of heldervoelen. Ik kan je als medium helpen om inzicht te krijgen in de problemen die er spelen, en met de verkregen boodschappen en inzichten je weer op weg helpen.

Reading

Voor een reading maak je een afspraak in mijn praktijk. Een reading is voor een ieder die vragen heeft, vragen over het leven, werk, en relaties.
Tijdens de reading lees ik jouw energie en benoem ik wat ik zie of ervaar. Ik kijk naar eventuele problemen, talenten en potenties.
Daarnaast kan ik contact maken met overleden dierbaren tijdens deze reading, dit brengt troost, steun, en vaak ook rust. Een reading is een bijzondere gebeurtenis die veel inzicht zal geven.

Huiskameravond

In september 2013 heb ik de driejarige opleiding aan de Academie voor mediumschap te Naarden afgerond. Sindsdien geef ik ook huiskameravonden. Een huiskameravond is een ontspannen manier om meerdere mensen tegelijk kennis te laten maken met mediumschap. Ik kom op uitnodiging bij iemand thuis en voor een groep van ongeveer 10 personen maak ik contact met de spirituele wereld. Ik maak publiekelijk contact met dierbare overledenen van familie, vrienden en kennissen in een fijne en ontspannen sfeer. Ik heb als medium geen inzage voor wie er wel of geen contact komt. Voor diegene die geen contact hebben gehad geef ik aan de hand van een spirituele inzichtkaart een mini reading. Het belooft een interessante en bijzondere avond te worden met een lach en een traan.