Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Activiteiten

Meditatie- najaar 2019

Op woensdagavond en zondagochtend geef ik meditatie bijéénkomsten. Er zijn vier meditatiegroepen en in groep één op woensdagavond is nog één plekje vrij. Tijdens deze bijéénkomsten leid ik altijd twee meditaties. Elke keer is weer anders: er wordt o.a. gemediteerd met kristallen- regelmatig geef ik als onderdeel van de bijéénkomst een klankschalenconcert- onder mijn begeleiding geven de cursisten elkaar een healing- en er wordt elke keer een andere inzichtskaart getrokken- op die manier zijn het rustgevende en inspirerende avonden/ochtenden.

De meditatieavonden zijn altijd van januari t/m juni en van september t/m december.

Er zijn nog twee plekjes vrij in groep 1

Wanneer:    woensdagavond

Data:              4 sept.- 2 okt.- 6 nov.- 4 dec. 2019

Tijd:                20.00- 21.30/45 uur

Kosten:         € 57,50

Aanmelden via: renskedeklerk@dolcemano.nl

—-

Cursus Mediumschap voor beginners- september 2019

Op maandagavond 9 september 2019 start ik een nieuwe groep Mediumschap voor beginners.

Het doel van de cursus is om je mediamieke en intuïtieve vermogens opnieuw te ontdekken en er een sterke verbinding mee te maken. Het aanspreken van je intuïtieve vermogens en daarmee leren werken zal je meer inzicht geven in jezelf en de wereld om je heen. Iedereen wordt met bepaalde mediamieke en intuïtieve gaven geboren. Je intuïtie geeft je allerlei waardevolle boodschappen, wanneer je gaat luisteren naar je intuïtie is dat een verrijking van je leven en functioneer je daardoor beter.

Deze cursus is een kennismaking met mediumschap. Het is een cursus waarin je veel leert over jezelf, het ‘terugzien’ van je familie of vrienden kunnen voor ontroerende momenten zorgen, maar het wordt ook heel leuk en interessant om met elkaar dit mooie pad te bewandelen.

Iedere bijéénkomst start met een geleide meditatie, zodat de cursus vanuit rust en ontspanning van start kan gaan. Elke les komt er een ander onderwerp aan bod. Het is een ‘doe’ cursus met verschillende oefeningen.

Heb je interesse in spiritualiteit en mediumschap, en heb je zin om te ontdekken waar jouw talenten liggen? Dan ben je van harte welkom.

De onderwerpen die aan bod komen:

-Meditatie

-Foto’s lezen- Psychometrie- Kaarten

-Leren hoe je een reading geeft

-Leren communiceren met dierbare overledenen

Wanneer:    Maandagavond

Data:             9 sept.- 23 sept.- 7 okt.-21 okt.- 4 nov,- 18 nov.- 2 dec.- 16 dec.

Tijd:              19.00- 21.30 uur

Kosten:        € 250,00

Maximaal 10 cursisten

Is je belangstelling gewekt, of heb je vragen over de cursus dan kan je mij een mailtje sturen via: renskedeklerk@dolcemano.nl

—-

Meditatie & Healing avond – 12 september of 7 november 2019

Op donderdagavond 12 september organiseer ik een Meditatie & Healing avond.

De avond start met een geleide meditatie, zodat de avond ontspannen van start gaat. Hierna leg ik het e.e.a. uit over het geven van een healing, en laat ik de handposities zien.

Daarna werken we in drietallen aan één massagetafel, je ontvangt een healing van een half uur, en je geeft twee keer een healing van een half uur. De healing onderga je gekleed en liggend op de massagetafel. Zowel voor de ontvanger als de gever werkt een healing ontspannend, en ben je na deze avond echt uitgerust en opgeladen.

Ook zonder healing ervaring of Reiki achtergrond ben je welkom, iedereen kan een healing geven!

Wanneer:     donderdagavond

Data:               12 september of 7 november 2019

Tijd:                 19.00- 21.45 uur

Kosten:           € 20,00

Maximaal 12 deelnemers

Aanmelden via: renskedeklerk@dolcemano.nl

—-

Workshop Geïnspireerd schrijven- 20 september of 8 november 2019

Regelmatig geef ik de workshop Geïnspireerd schrijven voor een klein groepje deelnemers.

Het is een bijzondere ervaring om geïnspireerd te schrijven. Je maakt contact met jouw innerlijk weten en schrijft vanuit je hart. Je inspireert jezelf via het geschreven woord. Na een geleide meditatie die je in een dieper bewustzijn brengt, ga jezelf schrijven en schrijf je een verhaal over een bepaald thema wat in jouw leven om aandacht vraagt, dit geeft inzicht, iedereen kan het!

Als medium kan ik met je meekijken en jou inzichten geven over actuele thema’s.

Wanneer:  Vrijdagochtend

Data:            20 september of 8 november 2019

Tijd:              9.30- 11.30 uur

Kosten:       € 20,00

Maximaal 6 deelnemers

Aanmelden via: renskedeklerk@dolcemano.nl

Je kan zelf ook een groepje deelnemers samenstellen en dan plannen we met elkaar de dag en het tijdstip.

—-

Cursus Intuïtieve ontwikkeling- september 2019

Op woensdagavond 25 september start de cursus Intuïtieve ontwikkeling. Tijdens de cursus is er elke les een ander onderwerp wat aan bod komt, dat maakt de cursus erg afwisselend. Je intuïtie ontwikkelen is leren vertrouwen op informatie die vanuit je innerlijk komt, dit is een rijke bron van wijsheid. Elk onderwerp geeft rust, inzicht en versterkt het contact met je intuïtie. Iedere les start met een geleide meditatie zodat de cursus vanuit rust van start gaat. Het is een echte “doe”cursus, waarbij ik je in aanraking breng met je intuïtie, wat je altijd weer verder brengt.

Les 1- Geïnspireerd schrijven

Het is een bijzondere ervaring om geïnspireerd te schrijven. Je maakt contact met jouw innerlijk weten en schrijft vanuit je hart. Je inspireert jezelf via het geschreven woord. Na een geleide meditatie die je in een dieper bewustzijn brengt, ga jezelf schrijven en schrijf je een verhaal over een bepaald thema wat in jouw leven om aandacht vraagt, dit geeft inzicht. Iedereen kan het!

Les 2- Wastekening maken

Een wastekening maken is heel eenvoudig, en ontzettend leuk om te doen. Door de was te verwarmen op een speciaal strijkboutje wordt de was aangebracht op speciaal papier waardoor er mooie tekeningen ontstaan. De tekening wordt gemaakt vanuit het gevoel. Er ontstaan op de tekening allerlei structuren waardoor er symbolen naar voren komen van o.a. mens tot dierfiguren, bomen, bloemen, cijfers enz. Het is echt wonderlijk. Elke wastekening heeft een eigen persoonlijk verhaal. Met elkaar ‘lezen’ we de wastekeningen voor elkaar. Laat je intuïtie spreken!

Les 3- Healing

Tijdens deze les maak je kennis met de technieken die nodig zijn om een healing te geven. Je geeft en ontvangt een healing zittend op een stoel. Een heerlijk ontspannen avond, waarbij je opgeladen naar huis gaat, en een heerlijke nachtrust tegemoet gaat!

Les 4- Klankschalenbeleving

Klankschalen veroorzaken trillingen, zodra die je lichaam bereiken ervaar je rust en stilte. Je lichaam bestaat voor 70% uit water en daar heeft het geluid van de trilling invloed op. Door de trillingen worden spanningen in je lichaam als het ware los getrild en verminderen gevoelens van stress. Je gedachten stroom vertraagt. Het brengt je lichaam in balans. Je ondergaat de klankschalenbeleving liggend op een matje of zittend op een stoel. Na de klankschalenbeleving is er gelegenheid om zelf de klankschalen aan te slaan. Een ontspannen avond, een cadeautje voor jezelf!

Wanneer: Woensdagavond

Data:           25 sept.- 30 okt.- 27 nov.- 19 dec. (laatste les is op donderdagavond i.v.m. de Kerstdagen)

Tijd:             19.15- 21.15 uur

Kosten:       € 110,00

Maximaal 10 cursisten

Aanmelden via: renskedeklerk@dolcemano.nl

—-

Workshop Wastekening maken- 10 oktober of 21 november 2019

Een wastekening maken is heel eenvoudig, en ontzettend leuk om te doen, iedereen kan het!

Door de was te verwarmen op een speciaal strijkboutje wordt de was aangebracht op speciaal papier waardoor er mooie tekeningen ontstaan. De tekening wordt gemaakt vanuit het gevoel. Er ontstaan op de tekening allerlei structuren waardoor er symbolen naar voren komen van o.a. mens tot dierfiguren, bomen, bloemen, cijfers enz. Het is echt wonderlijk. Elke wastekening heeft een eigen persoonlijk verhaal.

De workshop start met een geleide meditatie zodat iedere deelnemer vanuit rust de workshop kan beginnen.

Hierna maakt iedere deelnemer 3 wastekeningen. Aan de hand van de gemaakte wastekening krijg je een korte reading die inzicht geeft over jouw leven.

Programma:

 19.15 uur:      ontvangst met thee en wat lekkers

19.30 uur:      uitleg workshop

19.45 uur:      start meditatie

20.00 uur:     wastekening maken- 3 wastekeningen per persoon en korte reading

21.30 uur:      einde avond

Wanneer:      donderdagavond

Data:               10 oktober of 21 november 2019

Kosten:          € 20,00 per persoon

Maximaal 10 deelnemers

Het is ook mogelijk om de workshop privé te organiseren met vrienden, familie of collega’s.

Aanmelden via: renskedeklerk@dolcemano.nl

—-

Privé cursus Intuïtieve ontwikkeling 

De cursus Intuïtieve ontwikkeling geef ik ook in het klein aan twee of drie cursisten. De cursus start altijd met een geleide meditatie. Daarna gaan we verder met een onderdeel uit de cursus zoals: intuïtief schrijven- intuïtief tekenen- healing- klankschalenconcert- wastekening maken enz. De cursus stem ik af op de behoefte en wensen van de cursisten. Doordat het groepje klein is heb ik veel aandacht voor iedere cursist. De cursus duurt twee uur en omvat vier bijéénkomsten.

Deze cursus geeft je veel inzicht in jezelf en versterkt je intuïtie. Als medium kan ik met je meekijken en jou inzichten geven over actuele thema’s. Door de groep klein te houden, is dit de kracht van de cursus. Lijkt het je leuk en interessant om deze cursus met een vriend- vriendin- familielid of collega te volgen dan hoor ik het graag.

Voor meer informatie kan je mij bellen op 06-43412164

—-

Sjamanistische trancereis

Journey of Balance

De journey of Balance is een sjamanistische trancereis naar de vier windrichtingen van het medicijnwiel. We gaan op reis met de vraag om energetisch gebalanceerd te worden door de elementen aarde, wind, vuur en water. Elke windrichting bevat een element.

Voordat we de journey beginnen, wordt iedereen gesmudged met behulp van salie. Hierbij wordt iedereen energetisch schoongemaakt door middel van de rook van de salie zodat we de ceremonie goed kunnen beginnen.

Door het ritme van de drum en de klank van mijn stem, word je in een andere staat van zijn gebracht. Zodra je in een andere staat van zijn bent, maken de dagelijkse gedachten plaats voor de elementen die je kunnen helpen bij het creëren van een nieuwe balans in je persoonlijke leven.

De Journey of Balance is een journey waar je actief aan deelneemt. Voor de journey heb je geen ervaring nodig op het gebied van sjamanisme, een open hart en mind is alles wat je nodig hebt. Pen en papier is ook handig als je hetgeen wat je ervaren hebt, op wilt schrijven.

Nelly, Singing Moon, is de begeleidster van deze ceremonie. Nelly is een vrouw die al vele jaren het sjamanistische pad bewandeld op haar eigen manier, waarbij verbinding met alles wat leeft en bestaat in deze wereld erg belangrijk is voor haar.

Je bent om 19.45 uur welkom voor een kopje thee met wat lekkers. Om 20.00 uur begint de trancereis. Het einde van de avond is rond 21.30 – 22.00 uur.

Data:      nieuwe datum is binnenkort bekend

Kosten: € 20,00

Maximaal 12 deelnemers

Aanmelden via: renskedeklerk@dolcemano.nl

—-