Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Activiteiten

Zaalreading Mediumschap 20 september 

Op donderdag 20 september 2018 geef ik een zaalreading mediumschap in het GHC Den Hoorn. De avond start met een geleide meditatie. Daarna geef ik aan de hand van psychometrie korte readings en maak ik contact met dierbare overledenen in een fijne en ontspannen sfeer, wat rust en troost geeft. Het zijn altijd mooie en bijzondere avonden. Ik vind het fijn om het klein te houden, dat werkt voor mij het beste, dus maximaal 12 deelnemers.

Wanneer:     20 september

Waar:            GHC Den Hoorn-Koningin Julianaplein 5- Den Hoorn                                                                     

Ontvangst:   19.15 uur met thee en wat lekkers                                                                                                                       

Start:             19.30 uur

Einde:           rond 21.30 uur

Kosten:          €15,00

Aanmelden: renskedeklerk@dolcemano.nl

—-

Body & Mind avond Buitengoed De Uylenburg 29 september

Op zaterdagavond 29 september organiseer ik een Body & Mind avond in de yurt en het atelier bij Buitengoed De Uylenburg te Delfgauw.

De avond start met een mooie meditatie met kristallen.

Hierna geven de prachtige en helende klanken van de klankschalen en andere geluidsattributen rust en ontspanning terwijl je lekker op een matje ligt, of zittend op een stoel. De andere helft van de groep krijgt dan een combinatiebehandeling van hoofdmassage  en Reiki zittend op een stoel, dit duurt 20 minuten per persoon. Hierna wordt er gewisseld, dus de groepen zijn klein. De avond eindigt met een drankje rondom het grote kampvuur.

Gun jezelf een heerlijk avondje ontspanning in een mooie rustgevende omgeving!

18.00- 18.30 uur        Ontvangst met thee, koffie en wat lekkers

18.30-19.30 uur         Meditatie met kristallen door Renske de Klerk

19.30- 20.15 uur        Groep 1- Klankschalenbeleving door Ted de Vries

19.30- 20.15 uur        Groep 2- Combinatie hoofdmassage/ Reiki

20.15- 20.45 uur        Pauze met verse munt of gember thee én taart

20.45- 21.30 uur        Groep 1- Combinatie hoofdmassage/ Reiki

20.45- 21.30 uur        Groep 2- Klankschalenbeleving door Ted de Vries

21.30- 23.00 uur       Drankje bij het grote kampvuur

23.00 Einde avond

Kosten € 55,00 maximaal 20 deelnemers

Aanmelden via Renskedeklerk@dolcemano.nl

—-

Cursus Intuïtieve ontwikkeling voor minimaal 2 en maximaal 3 personen

De cursus Intuïtieve ontwikkeling geef ik ook in het klein aan twee of drie cursisten. De cursus start altijd met een geleide meditatie. Daarna gaan we verder met een onderdeel uit de cursus zoals: intuïtief schrijven- intuïtief tekenen- healing- klankschalenconcert- wastekening maken enz. De cursus stem ik af op de behoefte en wensen van de cursisten. Doordat het groepje klein is heb ik veel aandacht voor iedere cursist. De cursus duurt twee uur en omvat vier bijéénkomsten.

Deze cursus geeft je veel inzicht in jezelf en versterkt je intuïtie. Als medium kan ik met je meekijken en jou inzichten geven over actuele thema’s. Door de groep klein te houden, is dit de kracht van de cursus. Lijkt het je leuk en interessant om deze cursus met een vriend- vriendin- familielid of collega te volgen dan hoor ik het graag.

Data en tijden zijn in overleg.

Voor meer informatie kan je mij bellen op 06-43412164

 —-

Cursus Mediumschap voor beginners (vol)

Op vrijdagochtend 28 september gaat de cursus mediumschap voor beginners/Intuïtieve ontwikkeling van start.

Tijdens deze cursus laat ik de cursisten op een laagdrempelig niveau kennis maken met mediumschap.

Iedere cursusochtend start met een geleide meditatie, daarna komt er elke les een ander onderwerp aan bod, die je intuïtie versterken. Het is een ‘doe’ cursus.

Ben je nieuwsgierig om je intuïtie te versterken, en vind je het interessant om het e.e.a. te leren over mediumschap, dan ben je welkom.

Waar:            Gezondheidscentrum Den Hoorn

Wanneer:    Vrijdagochtend

Data:              28 sept.- 12 okt.- 9 nov.- 7 dec.

Tijd:                9.15 -11.30 uur

Kosten:         € 110,00

Maximaal 12 deelnemers

—-

Cursus Intuïtieve ontwikkeling september 2018

Op vrijdagochtend 7 september start de cursus Intuïtieve ontwikkeling. Tijdens de cursus is er elke les een ander onderwerp wat aan bod komt, dat maakt de cursus erg afwisselend. Je intuïtie ontwikkelen is leren vertrouwen op informatie die vanuit je innerlijk komt, dit is een rijke bron van wijsheid. Elk onderwerp geeft rust, inzicht en versterkt het contact met je intuïtie. Iedere les start met een meditatie zodat de cursus ochtend vanuit rust van start gaat. Het is echt een ‘doe’ cursus, waarbij ik je in aanraking breng met je intuïtie, wat je altijd weer verder brengt.

Les 1- Meditatie

De eerste les laat ik je tijdens twee verschillende meditaties ervaren hoe je weer in de stilte bij jezelf kunt komen.

Les 2- Healing

Je maakt kennis met de technieken die nodig zijn om een healing te geven. Tijdens deze ochtend geef en ontvang je een healing zittend op een stoel. Een heerlijk ontspannen ochtend, hierna ga je opgeladen weer naar huis.

Les 3- Geïnspireerd schrijven

Het is een bijzondere ervaring om geïnspireerd te schrijven. Je maakt contact met jouw innerlijk weten en schrijft vanuit je hart. Je inspireert jezelf via het geschreven woord. Na een geleide meditatie die je in een dieper bewustzijn brengt, ga jezelf schrijven en schrijf je een verhaal over een bepaald thema wat in jouw leven om aandacht vraagt, dit geeft inzicht. Iedereen kan het!

Les 4- Klankschalenbeleving

Klankschalen veroorzaken trillingen, zodra die je lichaam bereiken ervaar je rust en stilte. Je lichaam bestaat voor 70% uit water en daar heeft de trilling van het geluid invloed op. Door de trillingen worden spanningen in je lichaam als het ware los getrild en verminderen gevoelens van stress. Je gedachten stroom vertraagt. Het brengt je lichaam in balans. Je ondergaat de klankschalenbeleving zittend op een stoel. Na de klankschalenbeleving is er gelegenheid om zelf de klankschalen aan te slaan. Een heerlijk ontspannen ochtend, een cadeautje voor jezelf!

Les 5- Geïnspireerd tekenen

Geïnspireerd tekenen is een leuke manier om in contact te komen met je onderbewustzijn. Na een geleide meditatie ga je met potloden en stiften aan de slag. Een tekening die je geïnspireerd maakt bevat vaak veel symbolen en figuren. In de tekening zit een symboliek die uitleg geeft over wat er op dit moment speelt. Ik ‘lees’ de tekening van alle cursisten, wat inspiratie geeft.

Les 6- Wastekening maken

Een wastekening maken is heel eenvoudig, en ontzettend leuk om te doen, iedereen kan het! Door de was te verwarmen op een speciaal strijkboutje wordt de was aangebracht op speciaal papier waardoor er mooie tekeningen ontstaan. De tekening wordt gemaakt vanuit het gevoel. Er ontstaan op de tekening allerlei structuren waardoor er symbolen naar voren komen van o.a. mens tot dierfiguren, bomen, bloemen, cijfers enz. Het is echt wonderlijk. Elke wastekening heeft een eigen persoonlijk verhaal. Met elkaar ‘lezen’ we de wastekeningen voor elkaar. Laat je intuïtie spreken!

Waar:           GHC Den Hoorn

Wanneer:   vrijdagochtend

Data:             7 sept.- 21 sept.- 5 okt.- 19 okt.- 2 nov.- 16 nov.

Tijd:              9.15-11.30 uur

Kosten:       € 165,00

Maximaal 12 deelnemers- aanmelden: renskedeklerk@dolcemano.nl

—-

 Cursus Mediumschap voor Gevorderden 2018 

Op maandagavond 3 september 2018 gaat de cursus Mediumschap voor gevorderden weer van start.

Deze cursus is een vervolg op de beginnerscursus. Tijdens deze zes avonden ga ik dieper in op de materie.

Waar:                             Gezondheidscentrum Den Hoorn

Wanneer:                     Maandagavond

Tijd:                               19.30- 22.00 uur

Nieuwe data najaar 2018: 3 sept.- 17 sept.- 8 okt.- 12 nov.- 26 nov.- 10 dec.

Deze cursus is alleen voor cursisten die de beginnerscursus hebben gevolgd of ruim ervaring hebben met mediumschap. Er zijn nog twee plekjes vrij.                                                                                                                                                                                              —-