Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Activiteiten

Body & Mind avond bij Buitengoed De Uylenburg 19 januari 2019 (nog 2 plekjes)

Op zaterdag 19 januari 2019 organiseer ik een Body & Mind avond in de yurt bij Buitengoed De Uylenburg te Delfgauw.

Deze avond staat in het teken van het nieuwe jaar 2019.

Al jaren organiseer ik deze Body & Mind avonden en het zijn altijd bijzondere avonden op een prachtige plek in de natuur.

Programma:

18.15 uur–  ontvangst met koffie en thee

18.30-19.30 uur– Nieuwjaarsmeditatie door Renske de Klerk

19.30-20.00 uur– Pauze met verse muntthee en taart

20.00-21.00 uur– Sjamanistische trancereis door Nelly van Winden

21.00 uur–  Warme chocomel of glühwein rondom het grote kampvuur met live gitaarmuziek

22.30 uur– Einde avond

Kosten: € 40,00 p.p.

Maximaal 20 deelnemers

Aanmelden via: renskedeklerk@dolcemano.nl

—-

Cursus Mediumschap voor beginners januari (vol)

Op maandagavond 7 januari 2019 start ik een nieuwe groep mediumschap voor beginners.

Het doel van de cursus is om je mediamieke en intuïtieve vermogens opnieuw te ontdekken en er een sterke verbinding mee te maken. Het aanspreken van je intuïtieve vermogens en daarmee leren werken zal je meer inzicht geven in jezelf en de wereld om je heen. Iedereen wordt met bepaalde mediamieke en intuïtieve gaven geboren. Je intuïtie geeft je allerlei waardevolle boodschappen, wanneer je gaat luisteren naar je intuïtie is dat een verrijking van je leven en functioneer je daardoor beter.

Deze cursus is een kennismaking met mediumschap. Het is een cursus waarin je veel leert over jezelf, het ‘terugzien’ van je familie of vrienden kunnen voor ontroerende momenten zorgen, maar het wordt ook heel leuk en interessant om met elkaar dit mooie pad te bewandelen.

Iedere bijéénkomst start met een geleide meditatie, zodat de cursus vanuit rust en ontspanning van start kan gaan. Elke les komt er een ander onderwerp aan bod. Het is een ‘doe’ cursus met verschillende oefeningen.

Heb je interesse in spiritualiteit en mediumschap, en heb je zin om te ontdekken waar jouw talenten liggen? Dan ben je van harte welkom.

De onderwerpen die aan bod komen:

-Meditatie

-Foto’s lezen- Psychometrie- Kaarten

-Leren hoe je een reading geeft

-Leren communiceren met dierbare overledenen

Wanneer:    Maandagavond

Data:              7 januari- 21 januari- 4 februari- 18 februari- 4 maart- 18 maart- 1 april- 15 april

Tijd:                19.00- 21.30 uur

Kosten:         € 250,00

Maximaal 10 cursisten

Is je belangstelling gewekt, of heb je vragen over de cursus dan kan je mij een mailtje sturen via: renskedeklerk@dolcemano.nl

De volgende Cursus Mediumschap voor beginners gaat in september 2019 weer van start.

—-

Meditatie

Op woensdagavond en zondagochtend geef ik meditatie bijéénkomsten. Er zijn vier meditatiegroepen en in groep drie op woensdagavond zijn nog een paar plekjes vrij. Tijdens deze bijéénkomsten leid ik altijd twee meditaties. Elke avond is weer anders: er wordt o.a. gemediteerd met kristallen- regelmatig geef ik als onderdeel van de avond een klankschalenconcert- onder mijn begeleiding geven de cursisten elkaar een healing- en er wordt elke les een andere inzichtskaart getrokken- op die manier zijn het rustgevende en inspirerende avonden.

Data:         23 januari- 20 februari- 20 maart- 17 april- 22 mei- 19 juni

Tijd:          20.00- 21.30/45 uur

Kosten:   € 85,00

Aanmelden via: Renskedeklerk@dolcemano.nl

—-

Sjamanistische trancereis

Journey of Balance

De journey of Balance is een sjamanistische trancereis naar de vier windrichtingen van het medicijnwiel. We gaan op reis met de vraag om energetisch gebalanceerd te worden door de elementen aarde, wind, vuur en water. Elke windrichting bevat een element.

Voordat we de journey beginnen, wordt iedereen gesmudged met behulp van salie. Hierbij wordt iedereen energetisch schoongemaakt door middel van de rook van de salie zodat we de ceremonie goed kunnen beginnen.

Door het ritme van de drum en de klank van mijn stem, word je in een andere staat van zijn gebracht. Zodra je in een andere staat van zijn bent, maken de dagelijkse gedachten plaats voor de elementen die je kunnen helpen bij het creëren van een nieuwe balans in je persoonlijke leven.

De Journey of Balance is een journey waar je actief aan deelneemt. Voor de journey heb je geen ervaring nodig op het gebied van sjamanisme, een open hart en mind is alles wat je nodig hebt. Pen en papier is ook handig als je hetgeen wat je ervaren hebt, op wilt schrijven.

Nelly, Singing Moon, is de begeleidster van deze ceremonie. Nelly is een vrouw die al vele jaren het sjamanistische pad bewandeld op haar eigen manier, waarbij verbinding met alles wat leeft en bestaat in deze wereld erg belangrijk is voor haar.

Je bent om 19.45 uur welkom voor een kopje thee met wat lekkers. Om 20.00 uur begint de trancereis. Het einde van de avond is rond 21.30 – 22.00 uur.

Data:      7 februari- 14 maart- 18 april- 6 juni 2019

Kosten: € 20,00

Maximaal 12 deelnemers

Aanmelden via: renskedeklerk@dolcemano.nl

—-

Workshop Wastekening maken- 15 februari 2019

Een wastekening maken is heel eenvoudig, en ontzettend leuk om te doen, iedereen kan het!

Door de was te verwarmen op een speciaal strijkboutje wordt de was aangebracht op speciaal papier waardoor er mooie tekeningen ontstaan. De tekening wordt gemaakt vanuit het gevoel. Er ontstaan op de tekening allerlei structuren waardoor er symbolen naar voren komen van o.a. mens tot dierfiguren, bomen, bloemen, cijfers enz. Het is echt wonderlijk. Elke wastekening heeft een eigen persoonlijk verhaal.

De workshop start met een geleide meditatie zodat iedere deelnemer vanuit rust de workshop kan beginnen.

Hierna maakt iedere deelnemer 3 wastekeningen. Aan de hand van de gemaakte wastekening krijg je een korte reading die inzicht geeft over jouw leven.

Programma:

 9.15 uur:      ontvangst met thee en wat lekkers

9.30 uur:      uitleg workshop

9.45 uur:      start meditatie

10.00 uur:   wastekening maken- 3 wastekeningen per persoon en korte reading

11.30 uur:     einde avond

Data:              15 februari 2019

Kosten:         € 20,00 per persoon

Maximaal 10 deelnemers

Het is ook mogelijk om de workshop privé te organiseren met vrienden, familie of collega’s.

Aanmelden via: renskedeklerk@dolcemano.nl

—-

Klankschalenconcert- zondagochtend 10 maart 2019

Ben je er aan toe om even helemaal tot rust te komen? Even tijd voor jezelf en compleet ontspannen? Laat je dan verrassen door de magie van klank, en het ervaren van de innerlijke stilte bij een klankschalenconcert.

De mooie klanken zorgen ervoor dat je even niet meer nadenkt en dat je kan los laten wat je bezig houdt. Vrijwel iedereen ervaart een diepe ontspanning, zodra de schalen worden aangeslagen. De klankschalen brengen een positieve verandering in jezelf, geven balans in lichaam en geest en werken door in je onderbewustzijn. Klank is de hoorbare waarneming, trilling de voelbare.

Ted werkt bij het klankschalenconcert met diverse klankschalen, thingha’s, koshi’s en een rainstick. De klankschalen zijn met de grootste zorg uitgezocht, zodat er een mooi samenspel van frequenties ontstaat. Als je je overgeeft aan deze frequenties zal je merken dat je steeds dieper ontspant. En hoe meer ontspannen je bent, hoe beter het effect van het klankschalenconcert. Iedereen kan meedoen, en voor iedereen zijn de effecten voelbaar.

Als deelnemer hoef je maar één ding te doen: lekker liggen en ontspannen. Tijdens het bespelen van de klankschalen laat Ted de schalen hun werk doen. De klanken brengen je in contact met je innerlijke stilte. Je fysieke lichaam en je energielichaam komen in balans.

Je bent om 9.30 uur welkom voor een kopje thee met wat lekkers. Om 9.45 uur begint de ontspannende ligmeditatie die gegeven wordt door Renske.  Daarna volgt het klankschalenconcert. Na het klankschalenconcert drinken we een kopje thee en praten we even na.  Het einde van de ochtend is rond 11.30 uur.

Het klankschalenconcert wordt gegeven door Ted de Vries

Data:         zondagochtend 10 maart

Kosten:    € 20,00

Maximaal 12 deelnemers

Aanmelden via: renskedeklerk@dolcemano.nl

—-

Workshop Geïnspireerd schrijven- 15 maart 2019

Op vrijdagochtend 15 maart organiseer ik een workshop Geïnspireerd schrijven.

Het is een bijzondere ervaring om geïnspireerd te schrijven. Je maakt contact met jouw innerlijk weten en schrijft vanuit je hart. Je inspireert jezelf via het geschreven woord. Na een geleide meditatie die je in een dieper bewustzijn brengt, ga jezelf schrijven en schrijf je een verhaal over een bepaald thema wat in jouw leven om aandacht vraagt, dit geeft inzicht, iedereen kan het!

Als medium kan ik met je meekijken en jou inzichten geven over actuele thema’s.

Wanneer:        vrijdag 15 maart

Tijd:                   9.30- 11.30 uur

Kosten:            € 25,00

Maximaal 6 deelnemers

Aanmelden via: renskedeklerk@dolcemano.nl

—-

Privé cursus Intuïtieve ontwikkeling 

De cursus Intuïtieve ontwikkeling geef ik ook in het klein aan twee of drie cursisten. De cursus start altijd met een geleide meditatie. Daarna gaan we verder met een onderdeel uit de cursus zoals: intuïtief schrijven- intuïtief tekenen- healing- klankschalenconcert- wastekening maken enz. De cursus stem ik af op de behoefte en wensen van de cursisten. Doordat het groepje klein is heb ik veel aandacht voor iedere cursist. De cursus duurt twee uur en omvat vier bijéénkomsten.

Deze cursus geeft je veel inzicht in jezelf en versterkt je intuïtie. Als medium kan ik met je meekijken en jou inzichten geven over actuele thema’s. Door de groep klein te houden, is dit de kracht van de cursus. Lijkt het je leuk en interessant om deze cursus met een vriend- vriendin- familielid of collega te volgen dan hoor ik het graag.

Data en tijden zijn in overleg.

Voor meer informatie kan je mij bellen op 06-43412164

 —-

Eén daagse workshop ‘Werken met klankschalen’ 16 maart 2019 (nog 5 plekjes)

Tijdens deze workshop krijg je uitleg over de verschillen tussen klankschalen en de opbouw van de tonen. Je leert het onderscheid kennen tussen ontspannende en opwekkende klankschalen. Je gaat zelf ervaren, door te luisteren en te voelen, wat de klanken en de trillingen van verschillende klankschalen met je doen. Het is een praktische workshop: heel veel leuke oefeningen in tweetallen en in groepsverband. Er wordt geoefend met diverse speeltechnieken en er wordt gemusiceerd met de verschillende schalen. we eindigen de dag met een klankschalenconcert die Ted en ik samen geven. Jij mag dan liggend of zittend ontspannen zodat je helemaal opgeladen naar huis gaat.

Er zijn genoeg klankschalen voor iedereen om mee te werken, mocht jezelf één of meerdere klankschalen hebben, neem deze dan gerust mee. Het is een prachtige gelegenheid om de mogelijkheden van jouw eigen schaal te leren kennen.

Dolce Mano verkoopt ook hele mooie klankschalen, mocht je interesse hebben.

Je leert:

-basistheorie over klank en klankschalen

-verschillende technieken over hoe je klankschalen kunt bespelen

-oefenen met de klankschaaltechnieken

-mediteren met klank

-in tweetallen oefenen met klankschalen

-oefenen met het bespelen van de klankschaal voor de groep

Wanneer:      zaterdag 16 maart

Tijd:                10.00- 14.00 uur (misschien met een kleine uitloop)

Kosten:          € 75,00 inclusief een gezonde lunch

De cursus wordt door Renske en Ted gegeven

Maximaal 8 deelnemers

Aanmelden via: Renskedeklerk@dolcemano.nl

—-