Voor informatie, vragen, prijzen en advies kunt u bellen met Dolce Mano op:

06 - 43412164

Activiteiten

Meditatie

Op woensdagavond en zondagochtend geef ik meditatie bijéénkomsten. Er zijn vier meditatiegroepen en in groep drie op woensdagavond zijn nog een paar plekjes vrij. Tijdens deze bijéénkomsten leid ik altijd twee meditaties. Elke avond is weer anders: er wordt o.a. gemediteerd met kristallen- regelmatig geef ik als onderdeel van de avond een klankschalenconcert- onder mijn begeleiding geven de cursisten elkaar een healing- en er wordt elke les een andere inzichtskaart getrokken- op die manier zijn het rustgevende en inspirerende avonden.

Er is nog één plekje vrij in groep 3.

Data:         20 maart- 17 april- 22 mei- 19 juni

Tijd:          20.00- 21.30/45 uur

Kosten:   € 55,00

Aanmelden via: Renskedeklerk@dolcemano.nl

—-

Workshop Geïnspireerd schrijven- 15 maart 2019

Op vrijdagochtend 15 maart organiseer ik een workshop Geïnspireerd schrijven.

Het is een bijzondere ervaring om geïnspireerd te schrijven. Je maakt contact met jouw innerlijk weten en schrijft vanuit je hart. Je inspireert jezelf via het geschreven woord. Na een geleide meditatie die je in een dieper bewustzijn brengt, ga jezelf schrijven en schrijf je een verhaal over een bepaald thema wat in jouw leven om aandacht vraagt, dit geeft inzicht, iedereen kan het!

Als medium kan ik met je meekijken en jou inzichten geven over actuele thema’s.

Wanneer:        vrijdag 15 maart

Tijd:                   9.30- 11.30 uur

Kosten:            € 25,00

Maximaal 6 deelnemers

Aanmelden via: renskedeklerk@dolcemano.nl

—-

Privé cursus Intuïtieve ontwikkeling (nog één plekje vrij)

De cursus Intuïtieve ontwikkeling geef ik ook in het klein aan twee of drie cursisten. De cursus start altijd met een geleide meditatie. Daarna gaan we verder met een onderdeel uit de cursus zoals: intuïtief schrijven- intuïtief tekenen- healing- klankschalenconcert- wastekening maken enz. De cursus stem ik af op de behoefte en wensen van de cursisten. Doordat het groepje klein is heb ik veel aandacht voor iedere cursist. De cursus duurt twee uur en omvat vier bijéénkomsten.

Deze cursus geeft je veel inzicht in jezelf en versterkt je intuïtie. Als medium kan ik met je meekijken en jou inzichten geven over actuele thema’s. Door de groep klein te houden, is dit de kracht van de cursus. Lijkt het je leuk en interessant om deze cursus met een vriend- vriendin- familielid of collega te volgen dan hoor ik het graag.

Op maandagochtend 8 april gaat de privé cursus van start. Het groepje bestaat nu uit 2 cursisten, dus er is nog één plekje vrij.

Wanneer: 8 april- 15 april- 6 mei- 13 mei

Tijd: 9.30- 11.30 uur

Kosten: € 140,00

Voor meer informatie kan je mij bellen op 06-43412164

—-

Zaalreading Mediumschap 28 maart

Op donderdag 28 maart geef ik een zaalreading mediumschap. De avond start met een geleide meditatie. Daarna geef ik aan de hand van psychometrie korte readings en maak ik contact met dierbare overledenen in een fijne en ontspannen sfeer, wat rust en troost geeft. Het zijn altijd mooie en bijzondere avonden. Ik vind het fijn om het klein te houden, dus maximaal 12 deelnemers.

Ontvangst:         19.15 uur met thee en wat lekkers

Start:                    19.30 uur

Einde avond:     21.30 uur

Kosten:               € 15,00

Maximaal 12 deelnemers

—-

Lezing Ayahuasca 2 april

Vincent de Klerk gaat spreken over zijn ervaringen bij een Indianenstam in het Tropisch regenwoud van de Amazone (Peru). Hij heeft daar 5 nachten geslapen en 3 Ayahuasca ceremonies meegemaakt onder leiding van 3 zeer ervaren Sjamanen. Tijdens deze nachtelijke ceremonies kwam hij veel inzichten en ervaringen tegen die zijn kijk op het leven diepgaand hebben beïnvloed. Een greep uit wat hij gaat vertellen:

o   Wat betekent het om pijn te hebben?

o   Hoe kunnen we contact maken met Spirit en geleid worden?

o   Wat is het belang van leven vanuit zuiverheid?

Vincent spreekt zeer beeldend vanuit zijn eigen ervaringen; je reist als het ware met hem mee via zijn meeslepende verhalen.

Wat is Ayahuasca?

De naam Ayahuasca komt uit het Quechua en betekent ‘slingerplant van de ziel.’  ‘Aya’ betekent ‘voorouder’ of ‘dode’ of ‘geest’. ‘Wasca’ staat voor ‘liaan’, ‘slingerplant’ of ‘touw’. Ayahuasca wordt sinds mensenheugenis door diverse stammen van het Amazoneregenwoud ritueel gebruikt voor reiniging, genezing en voorspelling. Het wordt gezien als een middel dat de ziel kan bevrijden van het lichamelijke omhulsel om vrij te kunnen bewegen door ‘andere werkelijkheden’ waar ze kan communiceren met bijvoorbeeld voorouders of Spirit. Het is in alle culturen waar het mee geassocieerd wordt een heilig sacrament, bijna altijd van de hoogste orde. Ayahuasca is onder meer behulpzaam gebleken bij het helen van verslavingen, trauma’s en de gevolgen van verstoorde familiebanden.

Over Vincent de Klerk

Ten eerste is Vincent mijn broer(tje). Daarnaast begeleidt hij vanuit zijn eigen bedrijf leiders en teams bij hun ontwikkeling. Zijn specialiteit is het toegang krijgen tot blokkades die al jaren spelen maar waar niemand nog de vinger achter krijgt. Hij wordt ingezet als al het andere niet werkt. Het gaat dan bijvoorbeeld om langdurig of hoog ziekteverzuim, veel overspannenheid of burn-out, te veel personeelsverloop, te veel managementwissels, terugkerende conflicten en energieverlies. Via zijn werk kunnen deze blokkades naar boven komen en helen. Hierdoor transformeren de problemen en voelen mensen zich weer waarde-vol in hun samen-werking. Hij doet dit bij commerciële, publieke en internationale bedrijven. Voor meer informatie hierover: www.vincentdeklerk.nl Als je geïnteresseerd bent in zijn levenswerk; het opzetten van een retraitecentrum voor Heling & Transformatie: www.haciendadelamiel.nl

Ontvangst met thee:   19.15 uur

Start lezing:                   19.30 uur

Einde avond:                  21.30 uur

Kosten:                             € 10,00

Maximaal 20 deelnemers

—-

Workshop Wastekening maken- 5 april 2019

Een wastekening maken is heel eenvoudig, en ontzettend leuk om te doen, iedereen kan het!

Door de was te verwarmen op een speciaal strijkboutje wordt de was aangebracht op speciaal papier waardoor er mooie tekeningen ontstaan. De tekening wordt gemaakt vanuit het gevoel. Er ontstaan op de tekening allerlei structuren waardoor er symbolen naar voren komen van o.a. mens tot dierfiguren, bomen, bloemen, cijfers enz. Het is echt wonderlijk. Elke wastekening heeft een eigen persoonlijk verhaal.

De workshop start met een geleide meditatie zodat iedere deelnemer vanuit rust de workshop kan beginnen.

Hierna maakt iedere deelnemer 3 wastekeningen. Aan de hand van de gemaakte wastekening krijg je een korte reading die inzicht geeft over jouw leven.

Programma:

 9.15 uur:      ontvangst met thee en wat lekkers

9.30 uur:      uitleg workshop

9.45 uur:      start meditatie

10.00 uur:   wastekening maken- 3 wastekeningen per persoon en korte reading

11.30 uur:     einde

Data:              5 april 2019

Kosten:         € 20,00 per persoon

Maximaal 10 deelnemers

Het is ook mogelijk om de workshop privé te organiseren met vrienden, familie of collega’s.

Aanmelden via: renskedeklerk@dolcemano.nl

—-

Klankschalenconcert

Ben je er aan toe om even helemaal tot rust te komen? Even tijd voor jezelf en compleet ontspannen? Laat je dan verrassen door de magie van klank, en het ervaren van de innerlijke stilte bij een klankschalenconcert.

De mooie klanken zorgen ervoor dat je even niet meer nadenkt en dat je kan los laten wat je bezig houdt. Vrijwel iedereen ervaart een diepe ontspanning, zodra de schalen worden aangeslagen. De klankschalen brengen een positieve verandering in jezelf, geven balans in lichaam en geest en werken door in je onderbewustzijn. Klank is de hoorbare waarneming, trilling de voelbare.

Er wordt gewerkt met diverse klankschalen, thingha’s, koshi’s, gong en een rainstick. De klankschalen zijn met de grootste zorg uitgezocht, zodat er een mooi samenspel van frequenties ontstaat. Als je je overgeeft aan deze frequenties zal je merken dat je steeds dieper ontspant. En hoe meer ontspannen je bent, hoe beter het effect van het klankschalenconcert. Iedereen kan meedoen, en voor iedereen zijn de effecten voelbaar.

Als deelnemer hoef je maar één ding te doen: lekker liggen en ontspannen. De klanken brengen je in contact met je innerlijke stilte. Je fysieke lichaam en je energielichaam komen in balans.

Je bent om 19.15 uur welkom voor een kopje thee met wat lekkers. Om 19.30 uur begint de ontspannende ligmeditatie die gegeven wordt door Renske.  Daarna volgt het klankschalenconcert. Na het klankschalenconcert drinken we een kopje thee en praten we even na. Het einde van de avond is rond 21.30 uur.

Het klankschalenconcert wordt gegeven door Renske en Ted.

Data:         maandagavond 13 mei of 17 juni

Kosten:    € 20,00

Maximaal 12 deelnemers

Aanmelden via: renskedeklerk@dolcemano.nl

—-

Sjamanistische trancereis

Journey of Balance

De journey of Balance is een sjamanistische trancereis naar de vier windrichtingen van het medicijnwiel. We gaan op reis met de vraag om energetisch gebalanceerd te worden door de elementen aarde, wind, vuur en water. Elke windrichting bevat een element.

Voordat we de journey beginnen, wordt iedereen gesmudged met behulp van salie. Hierbij wordt iedereen energetisch schoongemaakt door middel van de rook van de salie zodat we de ceremonie goed kunnen beginnen.

Door het ritme van de drum en de klank van mijn stem, word je in een andere staat van zijn gebracht. Zodra je in een andere staat van zijn bent, maken de dagelijkse gedachten plaats voor de elementen die je kunnen helpen bij het creëren van een nieuwe balans in je persoonlijke leven.

De Journey of Balance is een journey waar je actief aan deelneemt. Voor de journey heb je geen ervaring nodig op het gebied van sjamanisme, een open hart en mind is alles wat je nodig hebt. Pen en papier is ook handig als je hetgeen wat je ervaren hebt, op wilt schrijven.

Nelly, Singing Moon, is de begeleidster van deze ceremonie. Nelly is een vrouw die al vele jaren het sjamanistische pad bewandeld op haar eigen manier, waarbij verbinding met alles wat leeft en bestaat in deze wereld erg belangrijk is voor haar.

Je bent om 19.45 uur welkom voor een kopje thee met wat lekkers. Om 20.00 uur begint de trancereis. Het einde van de avond is rond 21.30 – 22.00 uur.

Data:      6 juni 2019

Kosten: € 20,00

Maximaal 12 deelnemers

Aanmelden via: renskedeklerk@dolcemano.nl

—-

Cursus Mediumschap voor beginners september 2019

In september 2019 start ik een nieuwe groep mediumschap voor beginners.

Het doel van de cursus is om je mediamieke en intuïtieve vermogens opnieuw te ontdekken en er een sterke verbinding mee te maken. Het aanspreken van je intuïtieve vermogens en daarmee leren werken zal je meer inzicht geven in jezelf en de wereld om je heen. Iedereen wordt met bepaalde mediamieke en intuïtieve gaven geboren. Je intuïtie geeft je allerlei waardevolle boodschappen, wanneer je gaat luisteren naar je intuïtie is dat een verrijking van je leven en functioneer je daardoor beter.

Deze cursus is een kennismaking met mediumschap. Het is een cursus waarin je veel leert over jezelf, het ‘terugzien’ van je familie of vrienden kunnen voor ontroerende momenten zorgen, maar het wordt ook heel leuk en interessant om met elkaar dit mooie pad te bewandelen.

Iedere bijéénkomst start met een geleide meditatie, zodat de cursus vanuit rust en ontspanning van start kan gaan. Elke les komt er een ander onderwerp aan bod. Het is een ‘doe’ cursus met verschillende oefeningen.

Heb je interesse in spiritualiteit en mediumschap, en heb je zin om te ontdekken waar jouw talenten liggen? Dan ben je van harte welkom.

De onderwerpen die aan bod komen:

-Meditatie

-Foto’s lezen- Psychometrie- Kaarten

-Leren hoe je een reading geeft

-Leren communiceren met dierbare overledenen

Wanneer: in mei 2019 zijn de data en tijden bekend.

Data:

Tijd:

Kosten:

Maximaal 10 cursisten

Is je belangstelling gewekt, of heb je vragen over de cursus dan kan je mij een mailtje sturen via: renskedeklerk@dolcemano.nl